PUH.lv Ā» Sexwife Ā» Hard sex šŸ’Ŗ

Ievietots: 14 feb. | Lasīts: 374 | Sludinājuma ID: #7672107

Hard sex šŸ’Ŗ (26 gadi)

pāris un sievietes starpvalstu satiksmē,
es gribētu izdrāzt tavu sievu tavā priekŔā, atkal un atkal un izdrāzt tavu Ä·ermenišŸ’£
es varu aizbraukt pie jums, mums ir romantisks laiks jebkurā vietā LatvijāšŸ’˜
  • Hard sex šŸ’Ŗ (26 gadi) (Foto!) interesē tēma Sexwife & Cuckold (#7672107)
Sludinājuma ID #7672107
Komerciāls sludinājums
Vārds Hard sex šŸ’Ŗ
Vecums 26
Pilsēta lv Rīga
Telefona numurs +3712023**** Uzzināt tālruni
E-pasts sol***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 14 feb.
Lasīts 374

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sexwife"
Toggle table/grid view button

14 feb.

Å onakt (40)

Sveiki! Uzaicinu jÅ«s vai sievieti uz viesnÄ«cu Å”onakt. Hetero vÄ«rietim interesē Tava sieva. Varu satikties, paskatÄ«ties, kā jÅ«s to darāt, sniegt kuni, nomasēt uz viņas vai ko citu. JÅ«su idejas? Zvani, raksti watsapp, telegram susurs696, tel:26#86#86#34.
P. S. Vai parādi kā viņa guļ tagad vai kā izskatās, vai papļāpājam par viņu.
LV
RUS
Hard fuck LV/RU (42 gadi) 2
14 feb.

Hard fuck LV/RU (42)

Vis vienkarÅ”i uzaicunu griboÅ”u naratnuli uz vakariņam , iedenkarte ieklauts skuosti , glasti , grabstiÅ”ana , brutals seks un bauda !
Š’сё ŠæрŠ¾ŃŃ‚Š¾ , ŠæрŠøŠ³Š»Š°ŃˆŃƒ рŠ°Š·Š²Ń€Š°Ń‚Š½ŃƒŃŽ Š“ŠµŠ²ŠµŃˆŠŗу Š½Š° уŠ¶ŠøŠ½ , Š² Š¼ŠµŠ½ŃŽ , ŠæŠ¾Ń†ŠµŠ»ŃƒŠø , Š²Š¾Š·Š±ŃƒŠ¶Š“ŠµŠ½ŠøŠµ Š±Ń€ŃƒŃ‚Š°Š»ŃŒŠ³Ń‹Š¹ сŠµŠŗŠ° Š½Š°ŃŠ»Š¾Š¶Š“ŠµŠ½ŠøŠµ , ŠµŠ±Š»Ń .
14 feb.

Eva (30)

Pāris meklē kompāniju Å”ai naktij, vēlme atrast divu vÄ«rieÅ”u kompāniju ar vietu, pie kā aizvest sieviņu, un kopÄ«gi sagādāt viņai sirsnÄ«gu valentÄ«ndienas pasākumu.
Sieviņa slaida un atraktīva
Gaidām piedāvājumus ar foto.
14 feb.

Maris (60)

Brivs vir paklavigs bez aizpriedumiem mekle damu lielam krutim kurai patik krusu galinu samilosana orala bauda lidz nobeigumam preti neko neprasu ir vieta tikties katra laika 298, 6, 4171 rakstiet un tiekamies. Ja patik laizu ari dupsiti. Gadiem nav nozimes varat but preceta loti korpulenta konfidenciali. Apmierinasu tikai ar meliti
14 feb.

ŠšŠøсŠŗŠ° (37)

Š’Š·Ń€Š¾ŃŠ»Š°Ń Š“ŠµŠ²Š¾Ń‡ŠŗŠ° ŠæŠ¾ŠŗŠ°Š¶ŠµŃ‚ Š³Š¾Ń€ŃŃ‡ŠµŠµ фŠ¾Ń‚Š¾ Šø Š²ŠøŠ“ŠµŠ¾ с Š¼ŃƒŠ¶ŠµŠ¼. ŠŠµŠ“Š¾Ń€Š¾Š³Š¾. Š“Ń€ŃƒŠ“ь 4, ŠŗŠøсŠŗŠ° Š¼Š¾ŠŗрŠ°Ń. Š’сŠµ Š²Š¾ŠæрŠ¾ŃŃ‹ тŠ¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ Š’Š°Ń‚сŠ°ŠæŠæ. 89885798659
14 feb.

Rita (37)

Koptiem vÄ«rieÅ”iem. Å odien vakarā vari mani izdrāzt vÄ«ra klātbÅ«tnē. Tikai pežā, tikai ar prezervatÄ«vu - izdrāz un dodies prom. Nav komercija - nodroÅ”ini neitrālu vietiņu. No plkst 19. SÅ«tÄ«t saprotamus, detalizētus piedāvājumus.
14 feb.

incest

Džeks labprāt iepazÄ«tos ar Ä«stu incest Ä£imeni. Jau sen fantazēju par ko tādu un ļoti uzbudinos no domas vien. Lielākas sapnis ir redzēt dzÄ«vē incestu, protams ideāli bÅ«tu ja varētu piedalÄ«ties. Ceru ka atradÄ«Å”u tādu Ä£imeni un mēs sadraudzēsimies)
13 feb.

Keita (24)

TIRGOJU BILDES UN VIDEO

ONLYFANS PA VELTI

ienāc iečeko .
24gadi sportisks augums , liels dupsis. Iebāc , gan Tev patiks šŸ«¶

OF - bitesizebeib

NETIEKOS , NEMAZ NEPIEDĀVĀ
13 feb.

Aigars (46)

Esam gimenes paris. Velamies iepazities ar Pari, Virieti vai sievieti atseviski, lai nodotos neratnibam.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
ŠŠ»ŠµŃŃ (21 gads) 9

ŠŠ»ŠµŃŃ (21)

Š’сŠµŠ¼ ŠæрŠøŠ²ŠµŃ‚šŸ™‚šŸ™‚šŸ™‚
šŸ“šŸ“šŸ“ŠæŠ¾ŃŠ»ŠµŠ“Š½ŠøŠµ 2 Š“Š½Ń Š² Š›Š°Ń‚Š²ŠøŠø šŸ˜šŸ˜šŸ˜
ŠŠ°Ń…Š¾Š¶ŃƒŃŃŒ Š² стŠ°Ń€Š¾Š¼ Š³Š¾Ń€Š¾Š“Šµ šŸ“šŸ“šŸ“сŠ²ŃŠ·ŃŒ сŠ¾ Š¼Š½Š¾Š¹ чŠµŃ€ŠµŠ· Š²Š°Ń‚сŠ°Šæ šŸ“šŸ“šŸ“ŠæŠ°Ń€Š°Š¼ŠµŃ‚ры 163 рŠ¾Ń 48 Š²ŠµŃ 21 Š²Š¾Š·Ń€Š°ŃŃ‚ Š³Ń€ŃƒŠ“ь 2(сŠ²Š¾Ń) фŠ¾Ń‚Š¾ Š¼Š¾Šø, рŠ°Š±Š¾Ń‚Š°ŃŽ ŠæŠ¾ сŠµŠ»Ń„Šø Š±ŠµŠ· рŠµŃ‚ŃƒŃˆŠø, фŠ¾Ń‚Š¾ с Š“Š°Ń‚Š¾Š¹ Š² Š¾Š±ŃŠŃŠ²Š»ŠµŠ½ŠøŠø šŸ“šŸ“šŸ“šŸ“
Å odien 17:20

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt