PUH.lv » Sexwife » Aija

Ievietots: 1 jan. | Lasīts: 1211 | Sludinājuma ID: #7590948

Aija (38 gadi)

Para sieviete 38. 156. 78 iepazisies ar dominejosu virieti sexam bez jebkadas izsargasanas. Var piedavat grupveida sexu.
  • Aija (38 gadi) (Foto!) interesē tēma Sexwife & Cuckold (#7590948)
Sludinājuma ID #7590948
Vārds Aija
Vecums 38
Pilsēta lv Madona
E-pasts nez***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 1 jan.
Lasīts 1211

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sexwife"
Toggle table/grid view button

1 jan.

Shoes (50)

Sveiki. Vēlos padročīt kameras priekšā uz pāri vai sievieti. Mans skype live:. cid. f71310214df8f1d1
1 jan.

Kuni 100€ (45)

Piedāvāju 100€ pārim kur meitene ļausies kunilingam klātbūtnē. Jūs slaidi līdz 30gadiem.
Ночь с парой. 4
1 jan.

Ночь с парой.

Молодая пара 39 мужчина и 26 года девушка. В поисках молодой девушки. Которой нравиться елементы soft bdsm, подчинение девушке.
Pāris meklē 4
1 jan.

Pāris meklē

Jauns simpātisks pāris, vīrietis 39 gadi un meitene 26 gadi . Gribam iepazīties ar jaunu meiteni kurai patīk soft bdsm spēles, pakļauties.
1 jan.

Хочу вылизать (40)

Хочу вылизать женскую кисую, после того, как там побывал член другого мужчины и чтоб она была в чужой сперме!!! Мне 40 177 78 16, женат, чистоплотны, без лишнего веса, ухожен! Готов отблагатарить материально!!!
1 jan.

Ali (23)

I'm looking for young couple. If you like cuckold or threesome, write me. I will give her multiple orgasm. U can write me by Telegram @itisme07
1 jan.

V+V+S (50)

Zinu, ka ir daudzi vīrieši, kuri vēlas seksuālas attiecības ar vīrieti, bet kautrejas. Varbūt Tevi iedrošinas sievietes klatbūtne šādās attiecībās. Viņa var tikai mūs vērot vai arī piedalīties. Tevi vēlamies ne jaunāku par 25 gadiem, koptu pieklājīgu un nodrošinatu. Esam ilgus gadus precēti un ar lielu pieredzi šāda veida attiecībās. Rīga
1 jan.

Cum (21)

Čau! Labprāt iepazītos ar sievieti (interesētu arī sievas, draudzenes), kam patīk sperma un viss saistīts ar to. Es esmu jauns, kopts un sportisks puisis, kurš sevī nesen atklājis šādas fantāzijas, vēlos tās piepildīt. Vislabākajā gadījumā ilglaicīgās mīļāko attiecībās. :))
1 jan.

VsV (45)

V SV iepazīšos, satērpšos, paņemšu vai atdošos Patīk baudīt
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Natali 6

Natali

Любвеобильная инди с умелым ротиком доведёт тебя до оргазма Если ты хочешь отдохнуть, я стану лучшим лекарством от стресса. Я буду массировать тебя всем своим телом, а когда ты будешь готов отпустить свою печаль, устрою самую фееричную кульминацию.
Vakar 20:53

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt