PUH.lv » Sexwife » Jānis

Ievietots: 1 feb. | Lasīts: 83 | Sludinājuma ID: #7647065

Jānis (21 gads)

Ir kāds kas grib savu mauciņu izrādīt?
Telegram @doof123
Sludinājuma ID #7647065
Vārds Jānis
Vecums 21
Pilsēta lv Valmiera
E-pasts fuc***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 1 feb.
Lasīts 83

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sexwife"
Toggle table/grid view button

1 feb.

Šovakar/nakt (40)

Sveiki! Hetero vīrietim interesē Tava sieva. Varu satikties, paskatīties, kā jūs to darāt, sniegt kuni, nomasēt uz viņas vai ko citu. Jūsu idejas? Zvani, raksti watsapp, telegram susurs696, tel:26#86#86#34. P. S. Vai parādi kā viņa guļ tagad vai kā izskatās, vai papļāpājam par viņu.
Parim (28 gadi) 3
1 feb.

Parim (28)

Vīrietis iepazīsies ar foršu cuckold/ hotwife pārīti ilgtermiņa draudzībai, vēlams iesācējus šajā tēmā. Interese par bdsm tematu un pakļaušanos ir pluss, varat būt arī bi. Par sevi: izglītots, simpātisks vīrietis, brīvs un vesels visos aspektos. Vēlos normāli iepazīties ilglaicīgai draudzībai, tāpēc vienas nakts piedāvājumus nepieņemu un uz guļamistabu nesteidzos. Veselība un higiēna pirmajā vietā. Vēlmes un detaļas pārrunāsim sarakstē.
1 feb.

Cuckold pari

Sveiki . Meklēju cuckold pari . Gribu rupji izdrazd sievu mute vira klātbūtne un beigt uz sejas vai mute un lai vīrietis pēc tam visu apēda . Kam interese rakstiet . Viss konfodenciali . Vieta mana . Neparastā . Jurmala . Nav komercija .
1 feb.

Sievu (26)

Nomasturbēšu uz Tavas sieva foto . Beigās atsūtīšu video atskaiti , viss stingri konfidenciālli. Varam arī vienkārši aprunāties par Tavu sievu/ draudzeni .
1 feb.

Izdrāz

Izdrāz mani pie sevis šodien. Man 33 177 68 Tev? Kāds Tu? Foto? Esi ar vietu.
1 feb.

FACE SITTING (48)

Meitenes. Visa vecuma. Man patīk kā uz foto - Face siting-kuniligs. Vēlētos, lai dāma kārtīgi pasmacee mani un izjāj uz manas sejas. Pretī neko neprasu, satiekamies es izlaizu un šķiramies. Var arī ZL. Arī hetero pāriem. TG Suuntoo
1 feb.

Minetiņu auto

Čau! Tagad atbraukšu pie meitenes, kas uztaisitu minetiņu auto! Atlidzinasu ! Man 35, simpātisks, sportisks vīrietis! Uzraksti
1 feb.

Group (37)

Двое друзей, ухоженных с хорошими размерами ищут женщину желающую двойное... удовольствие. Место и приятную встречу готовы организовать, оба с опытом, желанием, симпатичные и без лишнтх тараканов.
1 feb.

sievu

Varu paņemt tavu sievu pupji priekšā, tik rupji cik gribēsi. Varu atbraukt, ir arī sava vieta.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
LizzzA (27 gadi) 6

LizzzA (27)

Приглашу в гости порядочного и щедрого мужчину Рига(центр) ФОТО НАСТОЯЩИЕ И АКТУАЛЬНЫ!!! Тел 29696388
Šodien 15:48

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt