PUH.lv Ā» Virtuālie pakalpojumi, videozvani, fotogrāfijas Ā» šŸ’œšŸ˜‹

Ievietots: dec. 2023 | Lasīts: 308 | Sludinājuma ID: #7588677

šŸ’œšŸ˜‹

šŸ’•MŠ°n ļŠ¾ti pŠ°tÄ«Šŗ uzbudināt vÄ«riŠµÅ”us, рŠ°tÄ«k, ŠŗŠ°d uz mŠ°ni skŠ°tās un Š¼Š°sturbē) Ir iŠµsрējŠ° nŠ¾Ń€irŠŗt mŠ°nus fŠ¾Ń‚Š¾ un vidŠµŠ¾, kā Š°rÄ« vŠ°r sŠ°zvŠ°nÄ«tiŠµs vidŠµŠ¾ÄŠ°tā Š°r jÅ«su sсŠµnāriju, gŠ°lvŠµnŠ°is, lŠ°i jums bÅ«Ń‚u рŠ°tÄ«kŠ°mi, skŠ°Ń‚Š¾tiŠµs uz mŠ°ni!
šŸŒŗVŠ°irāŠŗ infŠ¾ , mŠ°n uz WhŠ°tsŠ°Ń€Ń€- 2ā€™ 2ā€™ 3ā€™ 8ā€™2ā€™ 4ā€™ 8ā€™ 0
  • šŸ’œšŸ˜‹ (Foto!) piedāvā virtuālos pakalpojumus (#7588677)
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF7588677 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7588677
Vārds šŸ’œšŸ˜‹
Pilsēta lv Rīga
E-pasts mar***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots dec. 2023
Lasīts 308

Nākamie sludinājumi kategorijā "Virtuālie pakalpojumi, videozvani, fotogrāfijas"
Toggle table/grid view button

Eliza 2
dec. 2023

Eliza

Heyoo draudziņi ! Piedāvāju savas bildites, video. Video zvani diemzel kādu laiciņu nepiedvaÅ”u. wpp numuriņŔ bÅ«s 22;42;93;82 e-pasta arÄ« atdbildu. šŸ¤— realitāti varu pierādÄ«t un uz pasÅ«tÄ«jumu arÄ« varam sarunāt šŸ¤—ā¤ļø Telegrams - FascAngel
dec. 2023

Maiņa (30)

Sveiki man ir meiteņu foto video no Dobeles vai kādam intresētu maiņa?
Ja kādam ir intrese padodat ziņu!!
Izskati arī citus variantus
Feja (29 gadi) 2
dec. 2023

Feja (29)

Piedāvāju iegādāties savas bildes un video.
Uzraksti man izstāstīŔu sīkāk.
Telegram- feja94
Nav problēmu pierādīt, ka neesmu fake!
dec. 2023

Baiba

Gribas pamēģināt ko jaunu?Uzraksti man... piedāvāju virtuālu , karstu čatiņu, paralēli tam sÅ«tÄ«Å”u bildes, video kā izklaidējos , sarakstoties ar Tevi... arÄ« karstas balss ziņas , lai Tevi uzkurinātu vēl vairāk.... vēlos par to simbolisku samaksu.... BÅ«s jauki.... šŸ˜˜šŸ˜˜šŸ˜˜
dec. 2023

Onlain Gospoza (50)

Esli tebe v zizne ne hvayaet strogosti i adrenalina, muzik, prihodi ko mne na onlain-sessiju podcinenija, unizenija i drochki. Tribjut strogo obzaelen, rabb!
Krsivaja ocenj bolsaja Gospoza blondinka umeet kacestvenno unizatj i rugatsa kak sapozhnik-)
dec. 2023

Laura Virstniece

Sveiki vÄ«rieÅ”i, ja kāds ir iegādājies no Ŕīs personas bildes/ vidoe lÅ«dzu sniedziet informāciju, ja arÄ« ir zināms cits konts izņemot SEB (LV78UNLA0050023826236) Sakarā ar to, kad si meitene ir krāpneice tirgojot citus fotoattēlusu un video, kas ņemti no onlyfans

Tāpat, ir sniegusi nepatiesas ziņas, bez pierādījumiem tikai tādēļ, kad viņu atklāja

AtlÄ«dzÄ«ba lÄ«dz 100 eiro, par patiesu informāciu par Å”o personu, jo iesniegumi par nepatiesu informāciju ir policijā, ka arÄ« par krāpÅ”anu ir policijā, tāpat ziņots SEB bankai par krapÅ”anu un arÄ« VID par daerbÄ«bu, un nodokļus mazā meitene nemaksā. Pēc uzvedÄ«bas ne vairāk par 16 gadiem.

Jebkura informācija (sarkastes kopija/ konts vai cits par Å”o personu noderēs) AtlÄ«dzÄ«ba 100 eiro. lai meitene pastāv Tiesas prieksa un panes atbildibu "Dižā pelnÄ«tāja"
Lauvene 2
dec. 2023

Lauvene

Sveiki ! Å Ä« meitene nav reāla. Viņa tirgo citas meitenes bildes un lÄ«dz ko cilvēks nejauÅ”i atrada, ka tā ir pavisam cita meitene. Uzrakstot viņai to sāka uzreiz stāstÄ«t par uzņēmumu un izlikt par cilvēku nepatiesas ziņas, lai gan Å”is cilvēks nav Ä«paÅ”nieks kas nozÄ«me kad viņa apmelo uzņēmumu par kuru pat pati neko nezin. Sāk rakstÄ«t no vairākiem telegramiem un bloķēja. Katrā ziņa meitene ļoti satraukusies par to, ka ir atklāta kad piedāvā pakalpojumus kurus reāli nesniedz Å”ajā gadÄ«jumā video zvani. Parakņājoties atradisiet sludinājumu kur lugums uzrakstÄ«t ja kādam ir kāda informācija. MērtiecÄ«gi vadÄ«ta turpÄ«nas realizēt noziedzÄ«go nodarÄ«jumu, mainot telegrama usarnames
Laura Virstniece
dec. 2023

New year

Ir horny puisis, foto!?
dec. 2023

Marij

Piedāvāju Jums labi pavadīt laiku kopā.
Var pasūtīt foto un video komplektus, kā arī erotisko saraksti vai videozvanu.
Pārdodu gatavo materiālu, kā arī filmēju pēc pasūtījuma pēc Jūsu gribas.
Esmu pārliecināta, ka ar mani Jums noteikti nebūs garlaicīgi.
Rakstiet, lai uzzinātu cenas
telegram - marijanexx
24;;82;;76;;58
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Lucia (28 gadi) 8

Lucia (28)

Hello Gentlemen, I'm an irrestitible hot Latina, with amazing body and olive skin. I'm funny, very friendly and loving. I'm the perfect companion for Gentlemen who wish for sensuality, and really good sex.
Vakar 11:18

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt