KisašŸ˜˜ (21 gads)

Š’стрŠµŃ‡ŃƒŃŃŒ Š½Š° Š¼ŠøŠ½ŠµŃ‚ ŠøŠ»Šø сŠµŠŗс с Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Š¾Š¹ šŸ˜˜šŸ˜˜šŸ˜˜
28477 трŠø Š½Š¾Š»ŃŒ Šæять
Sludinājuma ID #8114764
Vārds KisašŸ˜˜
Vecums 21
Pilsēta Rīga
Telefona numurs +3712847**** Uzzināt tālruni
E-pasts cat***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots Å odien 1:11
Lasīts 30

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē vīrieti seksam"
0:53

Š”Š²ŠµšŸ˜˜šŸ˜˜šŸ˜˜ (23)

Š”Š²Šµ сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøчŠ½Ń‹Šµ ŠŗŠ»Š°ŃŃŠ½Ń‹Šµ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠø ŠæрŠøŠµŠ“ут Š² Š³Š¾ŃŃ‚Šø Šŗ ŠŗŠ»Š°ŃŃŠ½Š¾Š¼Ńƒ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Šµ šŸ˜˜šŸ˜˜šŸ˜˜ 28477 šŸ˜˜ трŠø šŸ˜˜ Š½Š¾Š»ŃŒšŸ˜˜Šæять
Melany
Ziņa Sekot
Melany (34 gadi) 5
0:20

Prombūtnē: 0:24Melany (34)

Sveiki! Esmu Melānija, spāniete, blondÄ«ne ar lielām dabÄ«gām krÅ«tÄ«m, skaistu un juteklisku figÅ«ru. Pirmo reizi RÄŖGAS CENTRO Tas, ko redzat manās fotogrāfijās, ir simtprocentÄ«gi Ä«sts. Man patÄ«k sekss un man patÄ«k dalÄ«ties tajā ar izglÄ«totiem puiÅ”iem, nāciet un atklājiet juteklisku masāžu, izbaudot manu kompāniju skÅ«pstu un erotiskos glāstu apmaiņā, kas aizvedÄ«s jÅ«s pilnÄ«gā ekstāzē. Tas viss patÄ«kamā un viesmÄ«lÄ«gā atmosfērā. Klase, Skaistums un Maigums ir mani galvenie tikumi, kas liks pavadÄ«t neaizmirstamus mirkļus. SÅ«tiet man WhatsApp vai SMS. .
0:08

Š¶ŠµŃŃ‚Šŗo (33)

Š½ŃƒŠ¶ŠµŠ½ Š¶ŠµŃŃ‚ŠŗŠøŠ¹ сŠæŠ¾Ń€Ń‚ŠøŠ²Š½Ń‹Š¹ ŠŗŠ°Š²ŠŗŠ°Š·ŠµŃ† ŠøŠ»Šø Š°Š·ŠøŠ°Ń‚. цŠµŠ½Ń‚Ń€. Š“Š²Š° Š½Š¾Š»ŃŒ трŠø 46 Šæять Šæять Šæять . сŠ¼Ń ŠøŠ»Šø тŠµŠ»ŠµŠ³Š°.
Vakar 23:45

Sex (41)

Relaxx pie manis 28, viens, nulle, 87, divi, sesi
Vakar 23:40

Oral (41)

Orālā bauda tev 30ā‚¬ ( tikai ar prezi) 25, divi, viens, 22, pieci, viens
Vakar 23:27

Minetik (24)

ŠœŠøŠ½ŠµŃ‚ŠøŠŗ. Š”Š²Šµ сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøчŠ½Ń‹Šµ Š±Š°Ń€Ń‹ŃˆŠ½Šø 269 Š“Š²Š° Š½Š¾Š»ŃŒ Š“ŠµŠ²ŃŃ‚ŃŒ 33 šŸ˜ˆšŸ˜ˆšŸ˜ˆ
JULIANA
Ziņa Sekot
JULIANA (28 gadi) 4
Vakar 23:18

Prombūtnē: Vakar 23:28JULIANA (28)

Sveiki kungi, mani sauc Juliana, esmu skaista 28 gadus veca spāņu meitene, esmu slaida, man ir sapņu Ä·ermenis, es bÅ«Å”u jÅ«su ideāls mīļākais, manas fotogrāfijas ir 100% Ä«stas. Nāc un izdzÄ«vo jaunu pieredzi, esmu privātā, diskrētā, tÄ«rā dzÄ«voklÄ« RÄŖGAS centrā Sazinies ar mani caur WhatsApp, lai iegÅ«tu sÄ«kāku informāciju un bÅ«Å”u klāt dažas dienas šŸ˜˜
Vakar 21:44

Š”Š²ŠµšŸ˜˜šŸ˜˜šŸ˜˜ (23)

Š”Š²Šµ ŠŗŠ»Š°ŃŃŠ½Ń‹Šµ сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøчŠ½Ń‹Šµ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠø ŠŸŠ¾ Š»ŠøŠ¼Š¾Š½Š°Š“Š½Š¾Š¹ цŠµŠ½Šµ ŠæрŠøŠ³Š»Š°ŃŃŃ‚ Šŗ сŠµŠ±Šµ ŠŗŠ»Š°ŃŃŠ½Š¾Š³Š¾ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Ńƒ šŸ˜˜šŸ˜˜šŸ˜˜ 28477 šŸ˜˜ трŠø šŸ˜˜ Š½Š¾Š»ŃŒ šŸ˜˜ Šæять Š˜Ń‰ŠµŠ¼ ŠæрŠøŠŗŠ»ŃŽŃ‡ŠµŠ½Šøя šŸ¤ŖšŸ˜œšŸ˜‡
Vakar 21:12

цŠµŠ½Ń‚Ń€ (35)

ŠæрŠøŠ³Š»Š°ŃˆŃƒ сŠæŠ¾Ń€Ń‚ŠøŠ²Š½Š¾Š³Š¾ ŠæŠ°Ń€Š½Ń. ŠŗŠ²Š°Ń€Ń‚ŠøрŠ° Š² цŠµŠ½Ń‚Ń€Šµ. Š“Š²Š° Š½Š¾Š»ŃŒ трŠø чŠµŃ‚Ń‹Ń€Šµ шŠµŃŃ‚ŃŒ 555. тŠ¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ сŠµŠŗс. Š“ŠµŠ½ŃŒŠ³Šø Š½Šµ ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŃƒŃŽŃ‚.
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt