šŸ’™šŸŒžšŸ’™šŸŒžšŸ’™

šŸ‘ ŠŸŠ Š˜Š“Š›ŠŠØŠŠ® Š’ Š“ŠžŠ”Š¢Š˜šŸ­ Š—Š’ŠžŠŠ˜Š¢Š• šŸ“²2'5"6'1"5'1"3'3šŸ“²ŠŠ ŠŸŠžŠ§Š¢Š£ Š˜ Š”ŠœŠ” ŠŠ• ŠžŠ¢Š’Š•Š§ŠŠ®šŸ‘„
  • šŸ’™šŸŒžšŸ’™šŸŒžšŸ’™ (Foto!) iepazÄ«sies ar vÄ«rieti seksam (#8089735)
  • šŸ’™šŸŒžšŸ’™šŸŒžšŸ’™ (Foto!) iepazÄ«sies ar vÄ«rieti seksam (#8089735)
  • šŸ’™šŸŒžšŸ’™šŸŒžšŸ’™ (Foto!) iepazÄ«sies ar vÄ«rieti seksam (#8089735)
Visas autora fotogrāfijas pieejamas apskatei
Sludinājuma ID #8089735
Komerciāls sludinājums
Vārds šŸ’™šŸŒžšŸ’™šŸŒžšŸ’™
Pilsēta Rīga
E-pasts vka***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots Å odien 19:16
Lasīts 30

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē vīrieti seksam"
Å odien 18:54

Š¶ŠµŃŃ‚Šŗo (33)

Š½ŃƒŠ¶ŠµŠ½ Š¶ŠµŃŃ‚ŠŗŠøŠ¹ ŠŗŠ°Š²ŠŗŠ°Š·ŠµŃ† ŠøŠ»Šø Š°Š·ŠøŠ°Ń‚. цŠµŠ½Ń‚Ń€. Š“Š²Š° Š½Š¾Š»ŃŒ трŠø 46 Šæять Šæять Šæять . сŠ¼Ń ŠøŠ»Šø тŠµŠ»ŠµŠ³Š°. Š¼Š¾Š³Ńƒ ŠæŠ¾Š“ъŠµŃ…Š°Ń‚ŃŒ
Å odien 18:37

Ukraincam

Sdelaju glubokij minet parnjam iz Ukraini. Do 40 let. Piwite. Mozete bitj neskolko.
Å odien 18:28

Fun fun šŸ¤©šŸ¤¤šŸ’Æ (29)

Hey! Labprāt Å”odien satiktos ar kādu puisi vai vÄ«rietis no 20 lÄ«dz max kādiem 35-40 gadiem, kuram patÄ«k sniegt rimming? Man ir neliela pieredze ar rimming, bet Ŕī lieta ļoti patÄ«k un sagādā milzÄ«gu baudu. Labprāt izbaudÄ«tu labu rimming no forÅ”a džeka. Ir vieta, kur tikties. PretÄ« varu iespējams uztaisÄ«t handjob/ blowjob vai arÄ« varam vienoties par kādu labu ATLÄŖDZÄŖBU tev par laiku un darbu, ja tas ir nepiecieÅ”ams. Man 29 gadi, esmu kopts, bi džeks. Ja pats to nedari, varbÅ«t vari ieteikt kādu vai arÄ« padalÄ«ties ar pieredzi?
Å odien 18:12

Dobele-Jelgava (43)

Hey. Vai kāda meitene sieviete nevēlas pa. ā‚¬ā‚¬ā‚¬ nosÅ«kāt?
Å odien 18:06

Š’ŠøŠŗŠ° (26)

Š”Š²Š¾Š±Š¾Š“Š½Š° Š¾Ń€Š°Š» ŠŗŠ»Š°ŃŃŠøŠŗŠ° 80. Š•Š²Ń€Š° Š¼ŠµŃŃ‚Š¾ Š½ŠµŃ‚Ńƒ Š¼Š¾Š¶Š½Š¾ Š² Š¼Š°ŃˆŠøŠ½Šµ Š½Š°Ń…Š¾Š¶ŃƒŃŃŒ Š² Š±Š¾Š»Š“Š¾Ń€Š°Šµ 28 Š¾Š“ŠøŠ½ Š“ŠµŠ²ŃŃ‚ŃŒ Š¾Š“ŠøŠ½ Š²Š¾ŃŠµŠ¼ŃŒ 46.
Å odien 17:49

рŠøŠ¼Š¼ŠøŠ½Š³ (36)

рŠøŠ¼Š¼ŠøŠ½Š³ сŠæŠ¾Ń€Ń‚ŠøŠ²Š½Š¾Š¼Ńƒ Š¼ŃƒŠ¶ŠøŠŗу 20-40 Š»ŠµŃ‚. цŠµŠ½Ń‚Ń€. Š²Š¾Š·Š¼Š¾Š¶ŠµŠ½ Šø стрŠ°ŠæŠ¾Š½.
šŸ”„DaugavpilsšŸ”„ (31 gads) 9
Å odien 17:18

šŸ”„DaugavpilsšŸ”„ (31)

šŸ“Š”ŠµŠŗсуŠ°Š»ŃŒŠ½Š°Ń ŠæрŠøŠµŃ…Š°Š»Š° Š² Š”Š°ŃƒŠ³Š°Š²ŠæŠøŠ»Ń. šŸ“ šŸ‘†Š·Š° рŠ°Š½ŠµŠµ Š·Š°ŠæŠøсŠ°Ń‚ŃŒŃŃšŸ‘† šŸŒŸŠ’ŠµŃ‡ŠµŃ€Š½ŠøŠµ сŠŗŠøŠ“ŠŗŠøšŸŒŸ (šŸ‘‰Š²ŃŠµ C ŠæрŠµŠ·ŠµŃ€Š²Š°Ń‚ŠøŠ²Š¾Š¼šŸ‘‰ ŠœŠøŠ½ŠµŃ‚ŠøŠŗ-25ā‚¬ Š”ŠµŠŗсŠøŠŗ-Š“Š¾ 1 чŠ°ŃŠ° -40ā‚¬ Š“Š¾ 30 Š¼ŠøŠ½-30ā‚¬) šŸ’¶ŠžŠæŠ»Š°Ń‚Š° тŠ¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ Š½Š°Š»ŠøчŠ½Ń‹Š¼ŠøšŸ’¶ ŠŸŃ€ŠµŠ“Š»Š°Š³Š°ŃŽ тŠ¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ тŠ¾, чтŠ¾ ŠµŃŃ‚ŃŒ Š² Š¾Š±ŃŠŃŠ²Š»ŠµŠ½ŠøŠø. ā™ ļøŠæрŠøŠ½ŠøŠ¼Š°ŃŽ тŠ¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ с 21 Š³Š¾Š“Š°ā™ ļø šŸ‘† ŠŠµ ŠæрŠµŠ“Š»Š°Š³Š°ŃŽ Š²ŠøŠ“ŠµŠ¾Š·Š²Š¾Š½ŠŗŠø, Š¼Š°ŃŃŠ°Š¶, Š°Š½Š°Š» 69 ŠŗуŠ½Šø Šø Š³Š»ŃƒŠ±Š¾ŠŗŠøŠ¹ Š¼ŠøŠ½ŠµŃ‚ ŠæŠ°Š¶Š°Š»ŃƒŃŃ‚Š° Š½Šµ Š±ŠµŃŠæŠ¾ŠŗŠ¾Šøтьā—ā— šŸ˜”Š²Ń‹ŠæŠøŠ²ŃˆŠøхšŸ¾šŸŗšŸ· Š½Šµ Š±ŠµŃŠæŠ¾ŠŗŠ¾ŠøтьšŸ˜” ā˜ļøŠ¤Š¾Ń‚ŠŗŠø Š½Šµ Š²Ń‹ŃŠøŠ»Š°ŃŽā˜ļø ā—ā—ŠŠ° Š—Š²Š¾Š½ŠŗŠø Šø ŠæŠ¾Ń‡Ń‚Š¾Š²Ń‹Šµ сŠ¼Ń Š½ŠµŠ¾Ń‚Š²ŠµŃ‡ŃŃŽā—ā— ā›”Š”Š¾Š»Š³ŠøŠµ ŠæŠµŃ€ŠµŠæŠøсŠŗŠø Š½ŠµŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŃƒŃŽŃ‚ Š±Š»Š¾ŠŗŠøруюā›” ŠœŠµŃŃ‚Š¾ ŠµŃŃ‚ŃŒ!!šŸ”„ Š’стрŠµŃ‡ŃŃŽŃŃŒ тŠ¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ у сŠµŠ±Ń Š½Š° Š¼ŠµŃŃ‚Šµ. ŠŸŠµŃˆŃ‹Ń‚Šµ-ŠæŠ¾Š¶Š°Š»ŃƒŠ¹ŃŃ‚Š° Whatsapp-2#4#9#8#5#1#3#9 ŠŸŠµŃˆŃ‹Ń‚Šµ Š±ŃƒŠ“у Š¶Š“Š°Ń‚ŃŒ.
Å odien 17:12

рŠ°Š·Š²Ń€Š°Ń‚

Š½ŃƒŠ¶ŠµŠ½ Š¶ŠµŃŃ‚ŠŗŠøŠ¹ ŠŗŠ°Š²ŠŗŠ°Š·ŠµŃ† ŠøŠ»Šø Š°Š·ŠøŠ°Ń‚. цŠµŠ½Ń‚Ń€. Š“Š²Š° Š½Š¾Š»ŃŒ трŠø 46 Šæять Šæять Šæять . сŠ¼Ń ŠøŠ»Šø тŠµŠ»ŠµŠ³Š°.
Å odien 17:07

Mājsaimniece Aicina (48)

Esmu mājsaimniece, kura labprāt uzaicinās pie sevis un atdosies par bonusiņu. Vēlies atbildi , noradi savus gadus. Foto sludinajumā mani. Rīga.
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt