PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » Kirii

Ievietots: 13 mai. | Lasīts: 196 | Sludinājuma ID: #7837513

Kirii (25 gadi)

LV/ RU
Čau , var būt kāds grib pamēģināt kko jaunu ? 🫣😈
Man 26 gadi , pieredzes ar dzekiem nav , bet gribas pamēģināt 😅
Rakstiet savas vēlmes un piedāvājumus 😊 Visu parunāsim 🔥
Sludinājuma ID #7837513
Vārds Kirii
Vecums 25
Pilsēta lv Rīga
E-pasts hib***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 13 mai.
Lasīts 196

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē vīrieti seksam"
Toggle table/grid view button

13 mai.

Mincepince

Sveiks :) 2 skaistas, koptas meitenes meklē vīrieti ar ko pavadīt rītdienai vakaru, foršā kompānijā! Bez perversībām!!! Esam atvērtas, jautras ar ko var pavadīt lielisku laiku. Viss kofidenciāli!!!! :)
13 mai.

Katrīna (26)

Sveiki. Labprāt iepazīšos ar vienu vīrieti, neregulārām tikšanās reizēm, mīļāko attiecībām. Esmu aizņemta, bet Tavs statuss man neinteresē. 😂 26 gadi, gara, slaida. Vīrieti meklēju 35+ ar labu humora izjūtu un vēlmi padarīt arī kaut ko ārpus viesnīcas sienām. 👌🏻 Ilgstošas sarakstes ar labrīt un arlabunakti- neinteresē. Lūdzu sūti savu bildi un nelielu aprakstu, bez foto neatbildu.
12 mai.

Līga (26)

Kādam šodien vēlme valmiera pamīlēties ? 50€! Vieta ir , auto ir , kā arī varu izbraukt par papildus maksu
12 mai.

Jana (26)

Labvakar , šovakar pierādīju Rīgā tikties jauniem , nevainīgiem , maz pieredzējušiem džekiem , sniegšu visu pieredzi lai pēc tam varētu apmierināt savu meiteni , savu draudzeni , partneri lieliski❤️ 40€
12 mai.

Inna (23)

Молоденькая, стройная девушка , чистоплотная. Ищет щедрого мужчину, для конфидециальных встреч. Хочу найти одного любовника для постоянных встреч. С тебя помощь в размере 1000-1500€ в месяц. Большая просьба писать только заинтересованных именно в таких отношениях, разовые встречи не интересуют.
Aleksandra (35 gadi) 3
12 mai.

Aleksandra (35)

Стройноя девушка приедет за вознаграждение... 2*6+7:5/ 4"0-3#5 Slajda sieviete adbrauks par atlidzibu... 2*6+7:5/ 4"0-3#5 I come to your visit... 2*6+7:5/ 4"0-3#5.... . СМС И WHATSAPP НЕ ПРОВЕРЯЮ
12 mai.

кавказ или узбек (35)

приглашу крепкого жесткого кавказца или узбека. квартира в Скансте. два ноль три 46 пять пять пять
12 mai.

Alina

Sekss tavā auto šovakar
12 mai.

Saulite (25)

Satikšos rīt ar vīrieti minetam 50e jūsu mašīnā bbez lieka čata , uz nummuru talstīt tikai telegrama uz zvaniem neatbildu
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
👠💄❤👅 7

👠💄❤👅

Очаровательна до неприличия) индивидуально ! Яркая и сексульная, веселая и ласковая кошечка .. фото 100 % мои. Рост 174, вес 60, грудь 3. 5 Приезжайте и погрузитесь в мир удовольствий, нежностей и ласк... конфиденциальность и полный комфорт.
Vakar 12:22

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt