Ievietots: 20 aug. | Lasīts: 144 | Sludinājuma ID: #8023064

Anal fun šŸ˜Ž (29 gadi)

Hey!
Man 29 gadi, kopts un sakarÄ«gs bi džeks. Ir ienākusi prātā doma, ka gribētu izmēģināt anal pasÄ«vā lomā. Meklēju sakarÄ«gu džeku ar kuru pilnveidot Å”o grēku! :D
Tevi meklēju patieŔām sakarÄ«gu, kurÅ” zina un saprot, kas ir seksa un bauda. Tu lÄ«dz 40 gadiem, bez liekā svara. Modeli un 6 paku nemeklēju, svarÄ«gi, lai esi kopts un diskrēts.
  • Anal fun šŸ˜Ž (29 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar vÄ«rieti seksam (#8023064)
Sludinājuma ID #8023064
Vārds Anal fun šŸ˜Ž
Vecums 29
Pilsēta Rīga
E-pasts pav***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 20 aug.
Lasīts 144

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē vīrieti seksam"
20 aug.

sintija45 (46)

;;gaidu relam sexsinam tagat un no ritina\\gaidu realu virieti dazadam jaukam sexsinam lielu dupsi un 4 izmera krutim;;;;; Ja šŸ’•šŸŒ¹šŸŒ¹ piedavaju šŸ’– minet šŸ’ž sexs šŸ’— anal sexs šŸ’— kuni anusling šŸ’— vaginal fisting un masažinas šŸ’• ceniņa ar preziti 35 euro bez 40 euro šŸ’žšŸ’• gaidÄ«Å”u jaukumin zvani kad tuvosies šŸ’—šŸ’•šŸ’• ;;;;;wacapa divi devini astoni septini devini viens pieci septini lielu dupsi un 4 izmera krutim;;;;; Ja šŸ’•šŸŒ¹šŸŒ¹ piedavaju šŸ’– minet šŸ’ž sexs šŸ’— anal sexs šŸ’— kuni anusling šŸ’— vaginal fisting un masažinas šŸ’• ceniņa ar preziti 35 euro bez 40 euro vietiņa netālu ir vietina netalu no turibas šŸ’žšŸ’• gaidÄ«Å”u jaukumin zvani kad tuvosies divi devini astoni;;dpieci devini pieci septini sesi ir talrunis divi devini astoni septini devini viens pieci septini;;;;;
Precēta Labi Dod (49 gadi) 2
20 aug.

Precēta Labi Dod (49)

Esmu precēta , bet gribu seksu . Šodien vari atbraukt pie manis uz dzīvokli un VISS Notiks. Rīga
šŸ’‹šŸ’‹šŸ’‹ŠœŠ°ŃˆŠ°šŸ’‹šŸ’‹šŸ’‹ (41 gads) 3
20 aug.

šŸ’‹šŸ’‹šŸ’‹ŠœŠ°ŃˆŠ°šŸ’‹šŸ’‹šŸ’‹ (41)

šŸ’‹šŸ’‹šŸ’‹271šŸ©ø325šŸ©ø75šŸ’‹šŸ’‹šŸ’‹. Š•ŃŃ‚ŃŒ Š²Š°Ń‚ссŠ°Šæ. Š—Š²Š¾Š½Šø Š“Š¾Š³Š¾Š²Š¾Ń€ŠøŠ¼ŃŃšŸ¤—šŸ¤—šŸ¤—šŸ¤—šŸ¤—
20 aug.

Liepāja (31)

Liepājā simpātiska un seksÄ«ga sieviete piedāvā patÄ«kamas un relaksējoÅ”as tikÅ”anās seksam, minetam, Ä·ermeņa masāžiņa ar patÄ«kamu nobeigumu, pa dienu, pie manis dzÄ«voklÄ«, sÅ«tÄ«t e pastu vai sms
20 aug.

Samy19991

Sveiki piedavaju tik pat karstu virtualo sexinju video zvna ka ara laikapstakli ka ari foto video komplektus masturbacija sex mekle tgram Samy19991
20 aug.

Šœ (25)

Š”ŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøчŠ½Ń‹Š¹, ухŠ¾Š¶ŠµŠ½Š½Ń‹Š¹ Š¼Š¾Š»Š¾Š“Š¾Š¹ Šø сŠæŠ¾Ń€Ń‚ŠøŠ²Š½Ń‹Š¹ ŠæŠ°Ń€ŠµŠ½ŃŒ, Š¾Š±Š¾Š¶Š°ŠµŃ‚ Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½ ŠæŠ¾ŃŃ‚Š°Ń€ŃˆŠµ, ŠµŃŠ»Šø ты хŠ¾Ń‡ŠµŃˆŃŒ Š·Š°Š²ŃŠ·Š°Ń‚ŃŒ Š“руŠ¶Š±Ńƒ с хŠ¾Ń€Š¾ŃˆŠøŠ¼ Š²Ń€ŠµŠ¼Ń ŠæрŠ¾Š²Š¾Š¶Š“ŠµŠ½ŠøŠµŠ¼(ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š¾Šµ тŠ°Šŗ Š¶Šµ Š±ŃƒŠ“ŠµŃ‚ Š²ŠŗŠ»ŃŽŃ‡Š°Ń‚ŃŒ Š¾Ń‚Š»ŠøчŠ½Ń‹Š¹ сŠµŠŗс) ŠæŠøшŠø Š½Š° ŠæŠ¾Ń‡Ń‚Ńƒ, Š° Š“Š°Š»ŃŒŃˆŠµ Š“Š¾Š³Š¾Š²Š¾Ń€ŠøŠ¼ŃŃ :)
20 aug.

šŸ’‹šŸ’‹šŸ’‹ŠœŠ°ŃˆŠ°šŸ’‹šŸ’‹šŸ’‹ (41)

šŸ’‹šŸ’‹šŸ’‹271šŸ©ø325šŸ©ø75šŸ’‹šŸ’‹šŸ’‹. Š—Š²Š¾Š½Šø Š“Š¾Š³Š¾Š²Š¾Ń€ŠøŠ¼ŃŃšŸ¤—šŸ¤—šŸ¤—šŸ¤—.
20 aug.

džo kristers (28)

Vai kāda jauna sieviete nevēlas satikties slepeni sexam ar vīrieti labākos gados regulari un būs tev bonusiņs par patīkami pavadītu laiku ar mani ?
Mark (19 gadi) 3
20 aug.

Mark (19)

Cd 19/ 198/ 75, piedavaju jaunus seksigus un karstus video, foto ka ari VideozvanušŸ”„šŸ˜ foto sludinajuma ir mani, piedavaju video, virtualos pakalpojumus, video pec jusu izteles, foto uz pasutijuma, cenas nav lielas, varam viss kaut ko sarunat, rakstit whats app, divi astoni devini divi devini divi nulle nulle, 2-8-9-2-9-2-0-0
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt