Ievietots: 29 jūl. | Lasīts: 468 | Sludinājuma ID: #7980787

Bauda šŸ¤©šŸ™šŸ‘Œ (28 gadi)

Hey!
Labprāt Ŕodien satiktos ar kādu puisi vai vīrietis no 20 līdz max kādiem 35-40 gadiem, kuram patīk sniegt rimming?
Man ir neliela pieredze ar rimming, bet Ŕī lieta ļoti patīk un sagādā milzīgu baudu. Labprāt izbaudītu labu rimming no forŔa džeka. Ir vieta, kur tikties.
PretÄ« varu iespējams uztaisÄ«t handjob/ blowjob vai arÄ« varam vienoties par kādu labu ATLÄŖDZÄŖBU tev par laiku un darbu, ja tas ir nepiecieÅ”ams. Man 28 gadi, esmu kopts, bi džeks.
Ja pats to nedari, varbūt vari ieteikt kādu vai arī padalīties ar savu pieredzi?
  • Bauda šŸ¤©šŸ™šŸ‘Œ (28 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar vÄ«rieti seksam (#7980787)
Sludinājuma ID #7980787
Vārds Bauda šŸ¤©šŸ™šŸ‘Œ
Vecums 28
Pilsēta Rīga
E-pasts acq***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 29 jūl.
Lasīts 468

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē vīrieti seksam"
29 jūl.

Precēta Labi Dod (48)

Esmu precēta, bet reizēm man rodas vēlÄ“Å”anās bÅ«t pērkamai un iegÅ«tai dažādos veidos. Par vietiņu parÅ«pÄ“Å”os. RÄ«ga.
Š–Ń€ŠøцŠ° (37 gadi) 9
29 jūl.

Š–Ń€ŠøцŠ° (37)

Š Š¾ŃŠŗŠ¾ŃˆŠ½Š°Ń Šø Š¾Š±Š²Š¾Ń€Š¾Š¶ŠøтŠµŠ»ŃŒŠ½Š°Ń Š–Ń€ŠøцŠ°(37, 174, 74, 5)Š²Š¾ŃŃ‚Š¾Ń‡Š½Ń‹Ń… ŠŗрŠ¾Š²ŠµŠ¹, чŠµŃ€Š½Ń‹Šµ ŠŗуŠ“рŠø Š“Š¾ ŠæŠ¾ŃŃŠ°(тŠ°ŠŗŠ¶Šµ чŠµŃ€Š½Ń‹Šµ ŠŗуŠ“ряшŠŗŠø Š½Š° Š»Š¾Š±ŠŗŠµ) с ŠæрŠµŠŗрŠ°ŃŠ½Ń‹Š¼Šø Š¶ŠµŠ½ŃŃ‚Š²ŠµŠ½Š½Ń‹Š¼Šø фŠ¾Ń€Š¼Š°Š¼Šø, стрŠ°ŃŃ‚Š½Š°Ń с юŠ¶Š½Ń‹Š¼ тŠµŠ¼ŠæŠµŃ€Š°Š¼ŠµŠ½Ń‚Š¾Š¼ Šø Š³Ń€ŃƒŠ“ью 5 рŠ°Š·Š¼ŠµŃ€Š°, ŠæрŠøŠ³Š»Š°ŃˆŠ°ŠµŃ‚ Š’Š°Ń ŠæŠ¾ŃŠµŃ‚Šøть Š¼Š¾Š¹ рŠ¾Š¼Š°Š½Ń‚ŠøчŠµŃŠŗŠøŠ¹ Š±ŃƒŠ“уŠ°Ń€ ŠšŃƒŃ€Ń‚ŠøŠ·Š°Š½ŠŗŠø:Bj, Hj, classika, sex beetvin breast, rimming, squirting, face-sitting, GFE, ŠæрŠ¾Ń€Š°Š±Š¾Ń‚ŠŗŠ° эрŠ¾Š³ŠµŠ½Š½Ń‹Ń… Š·Š¾Š½, ŠæŠ¾ Š¶ŠµŠ»Š°Š½Šøю Š¼Š°ŃŃŠ°Š¶ ŠæрŠ¾ŃŃ‚Š°Ń‚Ń‹, Š²Š°Š³ŠøŠ½Š°Š» фŠøстŠøŠ½Š³ ŠæŠ°Š»ŃŒŃ†Š°Š¼Šø Š² ŠæŠµŃ€Ń‡Š°Ń‚ŠŗŠµ, ŠæŠ¾Š·Š° Š»Š°ŃŃ‚Š¾Ń‡ŠŗŠ°, Š±ŠµŠ·ŠŗŠ¾Š½Ń‚Š°ŠŗтŠ½Ń‹Š¹ ŠŗŠ»ŠøŠŗтŠ¾Ń€Š°Š»ŃŒŠ½Ń‹Š¹ Š¾Ń€Š³Š°Š·Š¼, Š—Š”-Š²Ń‹Š“Š°Ń‡Š°, фут-Š¼Š°ŃŃŠ°Š¶ стуŠæŠ½ŠµŠ¹ Šø ŠŗŠ¾Š½Ń‡ŠøŠŗŠ¾Š² ŠæŠ°Š»ŃŒŃ†ŠµŠ² яŠ·Ń‹Ń‡ŠŗŠ¾Š¼ ŠæрŠø усŠ»Š¾Š²ŠøŠø, чтŠ¾ стуŠæŠ½Šø Š·Š“Š¾Ń€Š¾Š²Ń‹ Š¼ ухŠ¾Š¶ŠµŠ½Ń‹, стŠøŠ¼ŃƒŠ»ŃŃ†Šøя сŠ¾ŃŠŗŠ¾Š² Š¼ŃƒŠ¶ŃŠŗŠ¾Š¹ Š³Ń€ŃƒŠ“Šø Šø ŠæуŠæŠ¾Ń‡Š½Š¾Š¹ Š¾Š±Š»Š°ŃŃ‚Šø, Š° тŠ°ŠŗŠ¶Šµ Š¾Š±ŃŒŃŃ‚Šøя, ŠæŠ¾Ń†ŠµŠ»ŃƒŠø, Š²Š¾Š·Š¼Š¾Š¶Š½Ń‹ усŠ»ŃƒŠ³Šø трŠ°Š½ŃŠ²ŠµŃŃ‚ŠøтŠ°Š¼-ŠæŠµŃ€ŠµŠ¾Š“ŠµŠ²Š°Š½ŠøŠµ Š² Š“Š°Š¼ŃŠŗŠ¾Šµ Š±ŠµŠ»ŃŒŠµ, сŠ¼ŠµŠ½Š° ŠøŠ¼ŠøŠ“Š¶Š°, Š¾Š±Š¼ŠµŠ½ рŠ¾Š»ŃŠ¼Šø, Š²Š¾Š·Š¼Š¾Š¶Š½Š¾ŃŃ‚ŃŒ ŠæрŠ¾Ń‡ŃƒŠ²ŃŃ‚Š²Š¾Š²Š°Ń‚ŃŒ Š¶ŠµŠ½ŃŠŗŠøц Š¾Ń€Š³Š°Š·Š¼, ŠøŠ³Ń€Ń‹ с Š²ŠøŠ±Ń€Š°Ń‚Š¾Ń€Š°Š¼Šø, сŠæŠµŃ†. Š¼Š°ŃŠ»Š°, рŠ°Š·Š»ŠøчŠ½Ń‹Šµ ŠæŠ°Ń€ŠøŠŗŠø, Š¼Š°ŃŠŗŠø, сŠµŠŗс-ŠøŠ³Ń€ŃƒŃˆŠŗŠø, Š¼ŃƒŠ·Ń‹ŠŗŠ°, ŠŗŠ¾Ń„Šµ, ŠŗŠ°Š“ьяŠ½ ŠæŠ¾ Š¶ŠµŠ»Š°Š½Šøю, 1Š§ŠŠ”=150ā‚¬, 2чŠ°ŃŠ°=270ā‚¬(ŠœŠ‘Š +20ā‚¬, Š¾ŠŗŠ¾Š½Ń‡Š°Š½ŠøŠµ Š² Š²Š°Š³ŠøŠ½Ńƒ+30ā‚¬, Š°Š½Š°Š»+30ā‚¬, Š“Š²Š¾Š¹Š½Š¾Šµ ŠæрŠ¾Š½ŠøŠŗŠ½Š¾Š²ŠµŠ½ŠøŠµ Š’Ń‹+Š²ŠøŠ±Ń€Š°Ń‚Š¾Ń€+40ā‚¬ Š·Š° Š”ŠžŠŸ. ŠŸŠ›ŠŠ¢Š£)Š·Š²Š¾Š½. Š·Š° 1, 5чŠ°ŃŠ° Š“Š¾ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡Šø, т. 25973183 с 12Š“Š¾ 21 чŠ°ŃŠ°. Š•ŃŃ‚ŃŒ ŠŗŠ¾Š½Š“ŠøцŠøŠ¾Š½ŠµŃ€!Š‘ŠµŃŠæŠ»Š°Ń‚Š½Š°Ń ŠæŠ°Ń€ŠŗŠ¾Š²ŠŗŠ°.
29 jūl.

Liepāja (31)

Liepājā simpātiska un seksÄ«ga sieviete piedāvā patÄ«kamas un relaksējoÅ”as tikÅ”anās seksam, minetam, Ä·ermeņa masāžiņa ar patÄ«kamu nobeigumu, pa dienu, pie manis, sÅ«tÄ«t e pastu vai sms
29 jūl.

Ooo (45)

Hocu sex s tolstoi zenscinoi mogu zdelat masaz kuni. . . .
00-24 4
29 jūl.

00-24

Sexy jaunā mÄ«loÅ”a piepildÄ«s tevi ar tavu vēlmju piepildÄ«Å”anu. Esmu seksÄ«ga gribosa, formiga kārdinoÅ”a. . . Ja tevi nespēj apmierinat sieva/ draudzene es esmu Ä«stā kas to var Anal Oral Klasika Ar iespēju bez prezervatÄ«va. . Visos caurumiņos. . Dod manÄ« un es saņemÅ”u pretim to seksa enerÄ£iju. . . . P. s ir iespējams iegādāties arÄ« manus seksy foto video videozvanus Man tajos incitis paliek tik mitrs , ka ieraudzÄ«si to tev siekalas sateces. . . Iespējams arÄ« vienoties par videozvanu.
Vika (35 gadi) 3
29 jūl.

Vika (35)

Gribi labi atpustues sava avto?!šŸ„°šŸ˜˜šŸ˜˜ Zvani vai raksti!ā¤ļøšŸ„° Babite, Piņki, Jurmala 2g5y9g6y9g9y2g3q
29 jūl.

ŠŗŠ°Š²ŠŗŠ°Š· ŠøŠ»Šø уŠ·Š±ŠµŠŗ (33)

ŠæрŠøŠ³Š»Š°ŃˆŃƒ ŠŗŠ°Š²ŠŗŠ°Š·Ń†Š° ŠøŠ»Šø уŠ·Š±ŠµŠŗŠ°. Š² цŠµŠ½Ń‚Ń€Šµ. Š¶ŠµŠ»Š°Ń‚ŠµŠ»ŃŒŠ½Š¾ сŠæŠ¾Ń€Ń‚ŠøŠ²Š½Š¾Š³Š¾. . Š“Š²Š° Š½Š¾Š»ŃŒ трŠø 46 Šæять Šæять Šæять
29 jūl.

Sieviete gados Grib (58)

Vai ir iespējams atrast vÄ«rieti kurÅ” vēlētos seksu ar 58 gadus jaunu sievieti? Man ir vieta un no Tevis gribÄ“Å”u bonusu. Neesmu profesionāle. RÄ«ga
29 jūl.

Fake taxi (30)

Š”Š¾Š±Ń€Ń‹Š¹ Š“ŠµŠ½ŃŒ, сŠµŠ³Š¾Š“Š½Ń Š² тŠ°Šŗую ŠæŠ¾Š³Š¾Š“у ŠæрŠµŠ“Š»Š¾Š³Š°ŃŽ тŠ°ŠŗсŠø ŠæŠ¾ Š²ŃŠµŠ¹ Š ŠøŠ³Šµ. Š”Š»Ń Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠµŠŗ Š¾Ń‚Š“ŠµŠ»ŃŒŠ½Ń‹Šµ Š±Š¾Š½ŃƒŃŃ‹. ŠœŠ°ŃˆŠøŠ½Š° Š»ŠøчŠ½Š°Ń Š±ŠµŠ· Š¾ŠæŠ¾Š·Š½Š¾Š²Š°Ń‚ŠµŠ»ŃŒŠ½Ń‹Ń… Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š². ŠŸŠøшŠøтŠµ Š±ŃƒŠ“у Š¶Š“Š°Ń‚ŃŒ))) 2. . 6. . 9. . 3. . 7. . 0. . 5. . 8. .
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt