PUH.lv Ā» Sievietes meklē vÄ«rieti seksam Ā» TIEKAMIES šŸ’‹

Ievietots: 22 jan. | Lasīts: 1111 | Sludinājuma ID: #7630148

TIEKAMIES šŸ’‹

2, 5, 9, 6, četri, viens, pieci, 7, Pec 19. 00 LÅ«gums netraucēt šŸ˜‰
  • TIEKAMIES šŸ’‹ (Foto!) iepazÄ«sies ar vÄ«rieti seksam (#7630148)
Sludinājuma ID #7630148
Komerciāls sludinājums
Vārds TIEKAMIES šŸ’‹
Pilsēta lv Liepāja
Telefona numurs 2596**** Uzzināt tālruni
E-pasts kri***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 22 jan.
Lasīts 1111

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē vīrieti seksam"
Toggle table/grid view button

22 jan.

Armands

Nav jēgas viņu ņemt. Vakar biju paņēmis atnāca visa trīcēdama. Pajautaja vai nevar paņemt Maxima aliņu 7, 5%? Un plus vēl prasa 50 EUR. Nav jēgas. Smird pēc mizeliem. Izmtu ārā un viss
22 jan.

Atbrauc un Paņem (47)

Tu noliec mani pozā kādā vēlies un vienkārÅ”i izdrāz. Ar prezi, bez analā. Mutē vari dot bez prezo. Vieta pie manis.
Vika (35 gadi) 4
22 jan.

Vika (35)

Minjets vai seks tava avto. Raksti vai zvani x2x5n9x6t9x9r2x3kr Babite, Pinki, Jurmala
22 jan.

Precēta Labi Dod (49)

Esmu precēta, bet reizēm man rodas vēlÄ“Å”anās bÅ«t pērkamai un iegÅ«tai dažādos veidos. Par vietiņu parÅ«pÄ“Å”os. RÄ«ga.
22 jan.

S (24)

Sveiks, vai kādreiz esi domājis ka Tava dzÄ«ve ir pelēka un brīžiem par garlaicÄ«gu? Piedāvāju Tavu dzÄ«vi padarÄ«t interesantāku - Ar interesantām sarunām / un ne tikai par seksu/ , bildēm, komunikāciju. BÅ«Å”u lielisks Tavs dienas papildinājums. šŸ™ˆ Esmu jautra, gudra, atklāta, samaitāta, ļoti ietiepÄ«ga, bet noteikti ar mani nekad nav garlaicÄ«gi un vajadzÄ«gajos brīžos esmu mīļa un gādÄ«ga. DroÅ”i uzraksti, ja meklē kādu, kas papildinātu Tavu pelēko ikdienu. ā˜ŗļø NeatteikÅ”os ik pa laikam saņemt kabatas naudu. šŸ˜ˆšŸ˜œ
Kundze (47 gadi) 3
22 jan.

Kundze (47)

ja gribi redzēt nerātnus video par tēmu jāŔanās ar seksa maŔīna, paÅ”apmierināŔanās ( vaginālā, anāla un klitora stitmulācija) , spēles ar dārzeņiem, , anal streaching ( ānusa spēles ) un fisting varētu arÄ« video zvanā izklaidēties bÅ«s ļoti interesanti, ja gribi tad raksti. No tevis pateicÄ«ba jaunām mantinām un jauniem video.
22 jan.

ŠŗŠ°Š²ŠŗŠ°Š· ŠøŠ»Šø уŠ·Š±ŠµŠŗ (33)

сŠµŠŗс с Š¶ŠµŃŃ‚ŠŗŠøŠ¼ ŠŗŠ°Š²ŠŗŠ°Š·Ń†ŠµŠ¼ ŠøŠ»Šø уŠ·Š±ŠµŠŗŠ¾Š¼. 2034 6555 ŠŗŠ²Š°Ń€Ń‚ŠøрŠ° Š² Š”ŠŗŠ°Š½ŃŃ‚Šµ
Kundze (47 gadi) 2
22 jan.

Kundze (47)

sakarā ar pārmaiņām manā baudas pilnajā dzÄ«ve uz izpārdoÅ”anu iet stikla rievots penis , un melna pipele diametrs apmēram 6 cm, kas vismaz 3 gadus katru dienu vālēja manu griboÅ”o vagÄ«nu, seksa Å”hopā pirkta pa 60 atdoÅ”u pa 20, un vibrators , tie, kas bija pie manis, zina, ka stādā klusi un ļoti labi Var paņemt pie galerija centrs
22 jan.

Kisa 29455468 (39)

Zdu v gosti klasika 29"45"54"68"
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP

Marta (36)

Ja vēlies nedaudz atslābināties no ikdienas kam patikamam, tad zvani un tiekamies.
Vakar 12:19

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt