PUH.lv Ā» Sievietes meklē vÄ«rieti nopietnām attiecÄ«bām Ā» Ekstrēmi BIKINI šŸ‘™

Ievietots: 29 jūn. | Lasīts: 324 | Sludinājuma ID: #7917718

Ekstrēmi BIKINI šŸ‘™ (48 gadi)

Pludmales sezona ir klāt!! DrosmÄ«gas Meitenes!!! Kurām patÄ«k Ŕādi "apģērba" gabaliņi kas vairāk atklāj nekā slēpj un gatavas uzlaikot pludmalē??? Vai Å”eit tādas ir? PeldkostÄ«ms/
-i dāvanā!
TG Suuntoo
  • Ekstrēmi BIKINI šŸ‘™ (48 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar vÄ«rieti nopietnām attiecÄ«bām (#7917718)
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF7917718 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7917718
Vārds Ekstrēmi BIKINI šŸ‘™
Vecums 48
Pilsēta lv Rīga
E-pasts mar***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 29 jūn.
Lasīts 324

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē vīrieti nopietnām attiecībām"
Toggle table/grid view button

29 jūn.

Puikaā™„ļø (20)

SexÄ«gs jauns pasivs students ā™„ļø20 gadi, meklēju aktÄ«vu papuci. Sexam var arÄ« trijatā. Es no centra, sÅ«ti savu bildi un ko velies.
28 jūn.

Kelly

Es uzskatu, ka Ŕeit varu atrast mīloŔu vīrieti, lai izveidotu ilgstoŔas attiecības, kas novedīs pie laulībām
28 jūn.

Andrei (47)

Š’стрŠµŃ‡ŃƒŃŃŒ с Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Š¾Š¹ Š“Š»Ń ŠøŠ½Ń‚ŠøŠ¼Š° Š·Š° Š±Š¾Š½ŃƒŃ с Š¼ŠµŠ½Ń 150. я Š·Š“Š°Ń€Š¾Š² чŠøстŠ¾ŠæŠ»Š¾Ń‚Š½Ń‹Š¹ Š½Šµ Š°Š»ŠŗŠ¾Š³ ŠæурŠ²Ń†ŠµŠ¼Ń ŠæŠ»ŃŠ²Š½ŠøŠŗŠ°Ń… тŠµŠøŠŗŠ° Š±ŠµŠ· Š“Š¾Š»Š³Šøх сŠ¼Ń Šø фŠ¾Ń‚Š¾ ŠæрŠ¾ŃŃŒŠ±.
28 jūn.

Denis (35)

Š”ŠµŠ¹Ń‡Š°Ń Š² Š—Š¾Š»ŠøтуŠ“Šµ ŠøŠ»Šø Š˜Š¼Š°Š½Ń‚Šµ Šøщу Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу, ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š°Ń ŠæрŠøŠ³Š»Š°ŃŠøт Š½Š° ŠŗŠ¾Ń€Š¾Ń‚Šŗую Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡Ńƒ. Š—Š° Š±Š¾Š½ŃƒŃ. ŠšŠ¾Š½Ń„ŠøŠ“ŠµŠ½Ń†ŠøŠ°Š»ŃŒŠ½Š¾. Š”ŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøчŠ½Ń‹Š¹, Š¼Š¾Š»Š¾Š“Š¾Š¹, ухŠ¾Š¶ŠµŠ½Š½Ń‹Š¹ 35, 180, 80
28 jūn.

Uborka+ (52)

Akkuratnij ispolniteljnij domrabotnik/ bisex/ bez kompleksov KONFIDEC.
28 jūn.

KRAPNIECES

SITAS VISAS ENG VECENES ARI NOLADETI VIDEO UN KRAPNIEKI , VAI ARI ZILIE , KAS CENTISIES IZKRAPT NAUDU !!! UZMANAS!!! NESAKAITIET NAUDU VINIEM NE CENTA!!! UN VISAR VISI VITUALIE IR APISEJI UN KRAPNIEKI !!!
27 jūn.

Mariam

Esmu jauns Å”eit viens un meklēju savu dvēseles radinieku. sazinieties ar mani, ja esat gatavs nopietnām attiecÄ«bām.
27 jūn.

UZMANĀS!!!

Krāpnieki!! Visi kas piedāvā virtual ir netā nolādēti video vai foto!!! NeuzÄ·eraties! NESKAITIET NE CENTA VISI SEIT IR KRAPNIEKI!!!!! Un tas kas prasa naudu pirms tikÅ”anās ar tikai un vienÄ«gi KRAPNIECES!!! UN TAS KAS SOLA KAPEC BILZU PIRKUMA BUS TIKÅ ANĀS, TIRAKA KRĀPÅ ANAS!
27 jūn.

Esesmu (40)

IepazīŔos ar sievieti, kurā mīl vīrieti pežlaizi...
Kura domā par savu labsajūtu...
Kura māk pazemot seksuāli...
Kura liek apmierināt paŔam sevi... savas vizuālās baudas gūŔanai...
Kura zin ko nozÄ«mē bezierunu paklausÄ«ba no vÄ«rieÅ”a puses...
Man 40. g.
No RÄ«gas
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Mistress Bea šŸ”„ (29 gadi) 9

Mistress Bea šŸ”„ (29)

I'm back full of surprises for u! Tantric massage, Aromatherapy, Sex games, Roleplay, Domination, BDSM, erotic games, sex toys. I have everything to give you exquisite pleasure, and let your imagination run wild! Iā€™m ready to be your hot personal secretary, or your innocent student, a tough but sexy policewoman or dominatrix. Text me, and letā€™s have the most enjoyable experience ever. Iā€™ll be waiting for youā€¦
Å odien 8:41

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt