Colette

Nekas nav pazudis un tomēr meklē
Ļoti interesanta sportiska sieviete 30+ 167 54, normāla figūra Jaunāka izskata, ļoti jauneklīga, meklē sev piemērotu burvīgu, atraktīvu partneri vai dzīves biedru ar raksturu 1000%.
Sazinieties ar aktuālo attēlu, jo izskats ir biļete, un raksturs izlemj, vai tā būs sezonas biļete.
Tikai vientuļi vīrieši!
Sludinājuma ID #8091594
Vārds Colette
Pilsēta Rīga, Jugla
E-pasts mbu***@yahoo.com Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots Šodien 10:55
Lasīts 56

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē vīrieti nopietnām attiecībām"
Šodien 10:54

Odete

Vai tu zini, kāpēc tu jūties slikti, mazulīt? Jo tu esi tikpat vientuļš kā es. Man nav mīļākās, kur es varētu uzlikt galvu uz tava pleca un sajust tavas acis un lūpas. Šajā dzīvē jums nevajadzētu būt vienam. Vismaz kaut kas jādara. Tāpēc es esmu šeit. Es meklēju spontānu tikšanos.
Šodien 10:53

Delphine

Vai tiešām kāds tāds eksistē? Saka, ka katrs katls atrod savu vāku. Manā katlā ir jāietver šādas sastāvdaļas: laime, miers, savstarpēja cieņa, lojalitāte, godīgums, empātija, koptība, uzticamība un tas viss ar humoru, tāpat kā es . Tādas garšvielas kā egoisms un piedzīvojumu meklētāji manā katlā neiederas.
Šodien 10:52

Jucenta

Kur tu esi, mans mīļākais cilvēks? Esmu humoristiska sieviete, kurai patīk smieties un likt smieties arī citiem. Es nemeklēju princi, jo es arī neesmu princese. Esmu pilnībā iesaistīts dzīvē gan profesionāli, gan privāti un neesmu garlaicīgs. Esmu atraitne un brīva jaunam sākumam ar vīrieti, kuram ir tikpat daudz humora kā man un kuram patīk smieties. Ar nepacietību gaidu jaukas ziņas.
Šodien 6:06

Romans

Sveikas dāmas, varbūt ir kāda kura grib pavadīt jauku vakaru pie vīna glazes, un sniegt baudu pret materiālo atbalstu. vieta ir. man 44. 183.
Vakar 9:04

Issabbe (30)

Sveiks, skaistais, ar lielu prieku esmu šeit, lai satiktos ar savas sirds īpašo vīrieti. Man ir 30, nekad neesmu bijusi precējies, meklēju ilgtermiņa attiecības. ja tu man esi tas vīrietis, iedod man masāžu, lai mēs viens otru iepazītu, paldies skūpsti.
Vakar 1:47

Beatrice (31)

Vientuļa sieviete meklē ilgtermiņa attiecības
30 sep.

Лена (29)

Ищу приятного, состоятельного мужчину для отношений и заботы с финансовой поддержкой. Женатые не интересуют!
30 sep.

Girlfromlv27 (28)

привет мужчинам) ожидаю что встречу мужчиной , но так же провести время вместе, но тем не менее , мы могли бы с тобой связаться по телеграмм. напиши мне свой тг, и я с тобой свяжусь.
30 sep.

Wangi (30)

Noteiktā vecumā vairs nav tik viegli atrast kādu, ar kuru atkal uzlēks dzirkstele, un mums joprojām būs nedaudz līdzīgs skatījums uz pasauli. Mūsdienu mainīgajai pasaulei. Acīmredzot mūsu sabiedrība atrodas lielā krustcelēs, lai gan daudzi no mums to neapzinās. Ir vēl ko spēlēt, varbūt pat mūsu dvēseles. Es negribu punktu un ne visai savai dzīvei. Esmu šeit, lai meklētu vīru. sazinieties ar mani, ja interesē.
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt