Trio (69 gadi)

Sveiki, mēs esam kopts un atraktīvs pāris V: 37 g. 181/100 un S: 35g. 171/64. Meklējam slaida auguma sievieti līdz 30 g. var ar vai bez pieredzes, keksa pagatavošanai trijatā ir dažadas receptes kā mēs to iedomajamies, jo tā vel neesam darijuši. Nepīpējam un neko stipraku par kafiju nelietojam, no tevis gaidam to pašu. Ja esi ieinterisēta pievienoties mums tad raksti. Tikšanās vieta - neitralā teritorijā. Riga/ rigas rajons. Sūti arī savas vēlmes, ja tādas ir un savus parametrus. NAV komercija, viss paliek starp mums. Līdz saziņai.
Sludinājuma ID #8100856
Vārds Trio
Vecums 69
Pilsēta Rīga
E-pasts dor***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 10 okt.
Lasīts 77

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
10 okt.

Sieva (38)

Kāds grib paskatīties manas sieviņas kailfoto. . . . ? Varēsi uz viņu paskatīties un nomasēt. Vai ja vēlēsies palidzēšu. . .
10 okt.

Vlad (43)

Sveiki, vai ir kāds reals pāris, vai sievete, kuri gribētu paspēleties ar apgraizitu locekli? Varu ilgi nebeigt.
atsaucies (32 gadi) 2
10 okt.

atsaucies (32)

Es esmu no Smiltenes. Loti velos iepazities ar kadu Meiteni vai Sievieti lai sarakstitos un/vai iepazities nopietnu attiecibu veidosanai un kam nopietnakam. Gadiem un izskatam nav nozimes. Drosi raksti man ja velies iepazities ar mani. 2708a0s825
10 okt.

Pārītis (50)

Varbūt ir kāds vīrietis kurš gribētu manā sievu paņemt ar spēku?
10 okt.

Endijs Jūlmanis (44)

Ja kāds vēlas piedalīties sex parti. Ir iespējams tagad. Man pāri. sievetas. vīrieši. Alfrēds Kalniņš 8. Salons Labi.
9 okt.

€€ (57)

Vajadzīga sieva uz stundu.
9 okt.

Andrey (40)

Привет парам. Хочу встретиться с семейной парой для совместного развлечения. Все сугубо конфиденциально и весело. С меня все расходы и позитив! Чистоплотен, коммуникабилен, обеспечен! Жду от вас письма, вы не пожалейте! Фото при переписке!
9 okt.

Andrei (20)

Здравствуйте, я молодой парень 20 лет, симпатичный, весёлый, не скучный) 175 рост, 85 вес, 15. Мне хотелось бы встретиться с парой(Я мобилен, приеду куда-угодно) и хорошо провести вместе время! У меня есть опыт встречь с парами. Не стесняйтесь и пишите на почту что бы вам хотелось реализовать! Я надеюсь что заинтересую вас. Могу снять номер в отеле.
9 okt.

S (55)

Sieva vēlas erotisko masāžu no cita vīrieša. Vīrs cuckold skatīsies, turēs kājas. . . Tikšanās būs pie Tevis. Patīk arī skarbāks sex, arī fistigs, bet tad maigi.
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt