PUH.lv » Pāri » submissive

Ievietots: 24 mai. | Lasīts: 33 | Sludinājuma ID: #7858312

submissive (55 gadi)

Samaksāšu puisim ar ļoti lielu locekli par manis izdrāšanu. vari būt hetero. es vīrietis, varu būt siaviešu ceļā
Sludinājuma ID #7858312
Vārds submissive
Vecums 55
Pilsēta lv Rīga
E-pasts pas***@protonmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 24 mai.
Lasīts 33

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
Toggle table/grid view button

24 mai.

Aleksejs (51)

Ja musina isu razvratnuju paracku v jelgave 51 let vozrasta skem stretica na prirode v jelgave Dla druzbi i seksa v trajom skem pagulat zaiti v tihaja mesta snat zene trusiki palezat ei belacku valasataju 270mmmm68mmmm103 prosta zvanite tolka v jelgave ja znaju tihaja mesta v jelgave
24 mai.

Inčupes pludmalē (46)

Мужчина 46/ 183/ 86/ 19 гетеро из Риги... Встречусь сегодня или в субботу с реальной парой или дамой на нудистском пляже Инчупе. Отдохнуть, позагорать и сексуально пошалить на лоне природы.
24 mai.

Paritis (37)

Apaļigs Parits tiksies ar realu turigu dasnu kungu gaidisim kadu jusu fot ar jusu piedavajumiem.
24 mai.

Tavu sievu (48)

Nopirkšu tavu sievieti minetam vai seksam. Var tavā klātbūtnē vai atsevišķi.
Es kopts, adekvāts vīrietis, reāls.
24 mai.

Uz pirti šovakar (35)

Trīs simpātiski draugi bez kompleksiem 😎😇🥳 meklē pāri, kas pievienotos pirts apmeklējumam 🔥 šovakar. Tur redzēsim, pie kā nonāksim! 😉 Esam adekvāti, bez lieka svara. Sekss nav obligāts, bet, ja būs vēlme, viss ir iespējams 🌟. Interesē forši pavadīt laiku, masāža 💆♂️💆♀️, ir arī masāžas galds. Nāciet ar labu garastāvokli un atvērtu prātu, solās būt neaizmirstams vakars! 🍷🎉 Rīga.
24 mai.

cuckold debitant nerazrabotanij (35)

Pāris, vairāki pāri vai svingeru grupiņa grib paņemt dibenā un rīklē līdz šim heteroseksuālu vīrieti, kurš grib jaunu pieredzi un svaigas izjūtas?Я буду твоей послушной унижающей нижней шлюхой, задница просто умоляет, чтобы над ней поработали. Никаких финансовых обязательств.
I will be your obedient humiliating slave, my bottom just needs to be embedded. No commercials.
Būšu Jūsu paklausīgā pazemojamā mauciņa, dibens taisni prasās tikt iestrādāts. Bez komercijas.
24 mai.

Priglashajem K Sebe (49)

U nas jest mesto i nastrojenije. Mi obichnaja , dolgo zhenataja semeinaja para za 40 i uzhe davno zanjimajemsa seksom trojom. Obichno viberajem muzhchinu poslje 25 kotorij umeje naslazhdatsa zhinju i mozhet sebe eto pozvoljit. Obichno priglashajem k sebe, no jeslji zhelajete mozhem posovetovatj neitraljnoje mesto. Hotite otvet, ukazhite svoj vozrast. Riga.
24 mai.

atsaucas ludzu (31)

mekleju meiteni vai sievieti kura lautu man pasukat tavu vaveriti, vai ari butu ar mieru tikties ar mani sexam. man ir 20 vai 21 cm loceklis. Esmu loti nogribejies pec sex. atsaucas kada ludzu. 2576s4s384
24 mai.

Kalngalē (28)

Sveiki, varbūt kāds sieviete vai pāris vēlas šodien aizbraukt kopā uz nūdistu pludmali Inčupes vai kalngales vai Vecāķu? Sastādītu kompāniju, varu sievietei sakremotu muguriņu vai ko citu ☀️
Esmu izskatīgs, kopts puisis, 188 gara auguma un ar sulīgu 19. cm draudziņu bikses. ☀️ Esmu ar auto un mobils. Lv/ Ru
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Meta💋♥️💋♥️💋 (25 gadi) 5

Meta💋♥️💋♥️💋 (25)

Super blonde lady Meta in Riga for a few days ♥️ in center good apartment 💋 I'll give you best girl friend experience my sweet man 😍💝 waiting for you sweetie ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ text me on WhatsApp
Šodien 9:28

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt