PUH.lv » Pāri » Lick

Ievietots: 4 feb. | Lasīts: 89 | Sludinājuma ID: #7653486

Lick (45 gadi)

Нижний мужчина отлижет и отсосет Паре.
  • Lick (45 gadi) (Foto!) iepazīsies ar pāri vai pats ir pāris (#7653486)
Sludinājuma ID #7653486
Vārds Lick
Vecums 45
Pilsēta lv
E-pasts ara***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 4 feb.
Lasīts 89

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
Toggle table/grid view button

Massage/Relaxing (37 gadi) 3
4 feb.

Massage/Relaxing (37)

Masažist 180/ 82, simp. , klassiceskij i relaksirujuscij vsego tela massaz na massaznom stole s maslom, 1 cas. Mesto v Kengaragse.
4 feb.

Edgars (29)

Sakarīgs jauns vīrietis parametri 183/ 80/ 18 ļoti vēlētos pavērot vai pievienoties kādam pārim jūsu vecumam nav nozīmes esmu mobils varu tikties velāmākajā laikā labprāt sagaidītu kādu ziņu no jums ar jūsu vēlmēm un nosacījumiem par visu vienosimies aktuāli kamēr redzat šo LV/ RUS.
4 feb.

Дима (32)

Познакомлюсь с красивой развратной парой, знающей чего хочет, и кто в состоянии встретиться в жизни, до 40 лет. О себе: Симпатичный молодой человек, 32 года, есть подруга которая сможет присоединиться, если будет такая необходимость. Могу помочь материально, или просто приятный подарок девушке. Если есть реальные люди готовые на встречу напишите с фото и номером телефона
4 feb.

Laura (35)

Hey, ir apnikušas ikdienišķas dienas un velies pamēģināt ko savādāku? Tad varbūt mums kas var sanākt!!! Esam pāris kur vēlas mēģināt atrast velvienu puisi un izveidot nopietnas atiecības trijatā! 🙂 Ja Tevi tas varētu saistīt gaidīsim Tavu vēstuli!
4 feb.

BOY (21)

Looking for Dominant Daddy-type Master. I am young, submissive Boy with servile heart.
Parim (28 gadi) 3
4 feb.

Parim (28)

Vīrietis iepazīsies ar foršu cuckold/ hotwife pārīti ilgtermiņa draudzībai, vēlams iesācējus šajā tēmā. Interese par bdsm tematu un pakļaušanos ir pluss, varat būt arī bi. Par sevi: izglītots, simpātisks vīrietis, brīvs un vesels visos aspektos. Vēlos normāli iepazīties ilglaicīgai draudzībai, tāpēc vienas nakts piedāvājumus nepieņemu un uz guļamistabu nesteidzos. Veselība un higiēna pirmajā vietā. Vēlmes un detaļas pārrunāsim sarakstē.
4 feb.

Pāris + meitene

Labdien . Mīļāko pāris mekle nerātnu bi meiteni kuru interese bdsm gan apakša gan augšā . Nākamās tikšanās vīrietis bus apakša un laizīs jums kamēr sieviete fisto viņu . Meiteni meklējam vairāk priekš sievieti . Pieredze nav obligāta . Pagaidām plānojam tikšanās uz otrdienu . Konfidenciāli . Nav komercija . Vieta mūsu . Jurmala . Привет . Пара любовников ищет би девушку которую интересует бдсм как снизу так и сверху . На следующей встрече мужчина будет нижним и будет лизать пока девушка его фистует . Девушку ищем по большому счету для девушки . Опыт не обязателен . Встречу планируем на вторник . Конфиденциально . Не комерция . Место наше . Jurmala .
4 feb.

Alex (37)

Varbūt kāds pāris vai kāda daiļā dzimuma pārstāve vēlās pievienoties pārim un kaut ko intresantu sadarīt?
4 feb.

Blonda. (31)

Blonda, fiziski efektīga sieviete ar pieredzi grupveida seksā, dažādos pasākumos Latvijā un ārpus tās meklē traki izklaidīgu, izskatīgu pāri. Tikai sekss un izklaide bez saistībām.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Valeria (19 gadi) 9

Valeria (19)

💎Новенькая 💎 Фото мои реальные 🔥 Пиши если хочешь встретиться сегодня 💦 WhatsApp: ‪+371 28787729 💎 New in Riga, Photos is reall 🔥 Text my if you want to meet today 💦 WhatsApp: ‪+371 28787729
Vakar 20:29

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt