PUH.lv » Pāri » Anna

Ievietots: jūl. 2023 | Lasīts: 107 | Sludinājuma ID: #7155866

Anna (20 gadi)

Labrīt, jauns paris (puisim 24, meitenei 20) meklē draudzeni iesākumā tikai draudzīgiem nolūkiem. Tālāk jau redz. Esam bez pieredzes.
Par mums: Esam max atvērti cilvēki ar ļoti dažādām interesēm. Esam no Rīgas. Puisis sportiskās miesas būves 179cm garš 65kg. Meitene slaida 146cm 50kg. 2izmers.
Gaidīsim tavu ziņu.
VĪRIEŠI UN PARI NEINTRESE
Sludinājuma ID #7155866
Vārds Anna
Vecums 20
Pilsēta lv Rīga
E-pasts ann***@yahoo.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots jūl. 2023
Lasīts 107

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
Toggle table/grid view button

jūl. 2023

Paris bi (31)

Iepazīsimies ar bisex aktīvu vīrieti/ puisi ar labu mantību, vai pāri, līdz 35g vecumam, bez bārdas un ūsām. Esam no Rīgas V+S pāris. Rakstīt ar sakarīgu foto un pilniem parametriem. Nemeklējam tādu kas var tikai uz sludinājuma ielikšanas brīdi. Sieviete izvēlēsies otro partneri. Ja nepatīk šādi noteikumi, lūgums nerakstīt.
jūl. 2023

Jaunā gimene (21)

Meklējam vīriešus pēc 40, kas regulāri ņems bez prezervatīva līdz galam. Man 21, vīram 45. Sīkāk e pasta. Uzreiz pie pirmās vēstules neskrienam. Jābūt adekvātam, ne badā.
jūl. 2023

Aleksejs (50)

Esu virietis kas meklē pariti vīrieti un sievieti Jelgavā esu ar vietu persona varu paicinati ciemos neķītru pariti šajā jomā kurai sievai patik ka 2 viriesi nemas sievai būs jākompensē abus vīriešus vēlos uzaicinati tādu pariti Jelgavā kam ir pieredze kā 2 viriesi nemas sievas kladbutne petstam pate sieva var pievienoties 270. 68. 103 rakstiet tie parisi kurai sievai patik tāda tēma soli pa solim seks trijata pa konfedicinalitate garantēta pāri vēlos lai arī būtu paritis reāli naceji ciemos esu virietis ar vietu velos 40gadu līdz 50gadu vecuma pariti
jūl. 2023

Lielupe НЮ (31)

Собираюсь на нудисткий пляж, я молодой, ухоженный, без материальных проблем, привлекательный, на авто, могу взять ссобой аналогичную пару или девушку, позагорать!
jūl. 2023

Дружба (31)

Молодой, самодостаточный, привлекательный гетеро парень, здоровый, чистоплотный, высокий. Хотел бы познакомится с похожей парой в возрасте до 45 лет, которая хотела бы себе друга для отдыха и совместного время проведения на конфиденциальной основе :)
jūl. 2023

3+1 (32)

Simpātisks pāris un viņu draugs šo piekdien vēlas kompānija simpatisku sievieti. Vēlams lai esi bez kompleksiem un atvērta ir tikšanās vieta ar dzakuzi! Seks visas nakts garumā! Tevi vēlamies vecuma no 25-40. Pārus un feikus netraucēt! Noteikti sazvanisimies
jūl. 2023

Компания на пляж (31)

Здравствуйте. Люблю море, пляж, плавать и загорать. С удовольствием подружусь с адекватной парой или девушкой для поездок на нудисткие пляжи и пляжного отдыха. Я чистоплотный, привлекательный, спортивный. Транспорт с меня. Конфиденциально!
jūl. 2023

Janis (42)

Meklēju kādu meiteni vai sievieti no 18. lidz 65. gadu vecumam kura vēlas lai izlaiza pezinu. Ja kādaj intrese pamēģināt tad varu arī mēnešreižu laikā arī izlaizit. Ir arī vietiņa Ziepniekkalnā ja kādaj intrese tad zvanāt vai rakstāt wacapa. 297*36*790
jūl. 2023

Edgars (39)

Atbraukšu pie pāra. Vīrietim pasūkāt. Attālums nav šķērslis.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
VIKTORIJA 6

VIKTORIJA

Красивая девушка пригласит в гости джентельмена +371 20566976 писать на WhatsApp Жду именно тебя ❤️🙏
Vakar 14:08

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt