Ievietots: 26 jūl. | Lasīts: 44 | Sludinājuma ID: #7976750

Hey šŸ˜‹ (28 gadi)

VarbÅ«t kāda dāma atrodas Iļģuciemā? Varam tikties uz materiāla atbalsta. Varam arÄ« vienkārÅ”i iechillot. Par manu raksturu, higiēnu un sazin vēl ko vari neuztraukties, noteikti nestalkoÅ”u. šŸ˜„
Un kā tev ar laikiem Ŕovakar?
  • Hey šŸ˜‹ (28 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar sievieti seksam (#7976750)
Sludinājuma ID #7976750
Vārds Hey šŸ˜‹
Vecums 28
Pilsēta Rīga
E-pasts chi***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 26 jūl.
Lasīts 44

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"
26 jūl.

Weed jurmala (30)

ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚ . Š˜Ń‰Ńƒ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу ŠøŠ· ŠøŠ¼Š°Š½Ń‚Ń‹ . ŠŸŃ€Š¾ŠŗŠ°Ń‚Šøться Š² Š®Ń€Š¼Š°Š»Ńƒ ŠŗŠ¾ Š¼Š½Šµ Š“Š¾Š¼Š¾Š¹ ŠŗурŠ½ŃƒŃ‚ŃŒ Šø Š·Š°Š½ŃŃ‚ŃŒŃŃ сŠµŠŗсŠ¾Š¼ . ŠÆ 30/187:80/18 . ŠœŠ¾Š¶Š½Š¾ ŠŗурŠ½ŃƒŃ‚ŃŒ Šø Š¾Ń‚ŃŠŠµŃ…Š°Ń‚ŃŒ Š½Š° ŠæрŠøрŠ¾Š“у .
26 jūl.

ŠšŃ€Šøс (36)

Š—Š°ŠæŠ»Š°Ń‡Ńƒ 50 ŠµŠ²Ń€Š¾ Š·Š° Š¼ŠøŠ½ŠµŃ‚ Š² Š°Š²Ń‚Š¾. ŠŸŠøшŠøтŠµ с фŠ¾Ń‚Š¾
26 jūl.

FWB (34)

LV/ RUS Š’ ŠæŠ¾ŠøсŠŗŠ°Ń… Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠø ŠøŠ»Šø Š“Š²ŃƒŃ… ŠæŠ¾Š“руŠ³ Š¶ŠµŠ»Š°ŃŽŃ‰Šøх Š¾Ń‚Š“Š¾Ń…Š½ŃƒŃ‚ŃŒ Šø ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŠ½Š¾ ŠæрŠ¾Š²ŠµŃŃ‚Šø Š²Ń€ŠµŠ¼Ń, Š² ŠæрŠøятŠ½Š¾Š¹ Š¾Š±ŃŃ‚Š°Š½Š¾Š²ŠŗŠµ Š² Š½Š¾Š¼ŠµŃ€Šµ Š¾Ń‚ŠµŠ»Ń Š² Š±Š»ŠøŠ¶Š°Š¹ŃˆŃƒŃŽ ŠæятŠ½Šøцу . Š˜Š½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŃƒŃŽŃ‚ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠø сŠŗŠ»Š¾Š½Š½Ń‹Šµ Šŗ ŠæŠ¾Š“чŠøŠ½ŠµŠ½Šøю Š² ŠæŠ¾ŃŃ‚ŠµŠ»Šµ. Š¢ŠµŠ¼Š° Š»ŠµŠ³ŠŗŠ¾Š³Š¾ Š±Š“сŠ¼. Š•ŃŃ‚ŠµŃŃ‚Š²ŠµŠ½Š½Š¾ Š±ŠµŠ· фŠ°Š½Š°Ń‚ŠøŠ·Š¼Š°! Š’стрŠµŃ‡Š° ŠŗŠ¾Š½Ń„ŠµŠ“ŠµŠ½Ń†ŠøŠ°Š»ŃŒŠ½Š°Ń, Š±ŠµŠ· Š²Š¼ŠµŃˆŠ°Ń‚ŠµŠ»ŃŒŃŃ‚Š²Š° Š² Š»ŠøчŠ½ŃƒŃŽ Š¶ŠøŠ·Š½ŃŒ Šø ŠæŠ¾ŃŃ‚Š¾Ń€Š¾Š½Š½Šøх Š³Š»Š°Š·. ŠÆ Š°Š“ŠµŠŗŠ²Š°Ń‚Š½Ń‹Š¹ Š¼Š¾Š»Š¾Š“Š¾Š¹ чŠµŠ»Š¾Š²ŠµŠŗ. Š Š¾ŃŃ‚ 190 Š²ŠµŃ 74. Š Š°ŃŃ…Š²Š°Š»ŠøŠ²Š°Ń‚ŃŒ сŠµŠ±Ń Š½Šµ Š±ŃƒŠ“у. Š¢ŠµŠ¼Š°Ń‚ŠøчŠµŃŠŗŠøŠ¹ Š²ŠµŃ‡ŠµŃ€, Š²Š·Š°ŠøŠ¼Š¾Š²Ń‹Š³Š¾Š“Š½Ń‹Šµ усŠ»Š¾Š²Šøя, Š±ŠµŠ»Š¾Šµ сухŠ¾Šµ Šø хŠ¾Ń€Š¾ŃˆŠ°Ń ŠŗŠ¾Š¼ŠæŠ°Š½Šøя. ŠžŃ€ŠøŠµŠ½Ń‚ŠøрŠ¾Š²Š°Š½ Š½Š° ŠæŠµŃ€ŠµŠ¾Š“ŠøчŠµŃŠŗŠøŠµ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡Šø тŠ°ŠŗŠ¾Š³Š¾ фŠ¾Ń€Š¼Š°Ń‚Š°, ŠæрŠø Š²Š·Š°ŠøŠ¼Š½Š¾Š¹ сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøŠø, Š½Š¾ Šø ŠµŠ“ŠøŠ½Š¾Ń€Š°Š·Š¾Š²Š°Ń Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡Š° Š² этŠø Š“Š°Ń‚Ń‹ тŠ¾Š¶Šµ ŠæŠ¾Š“Š¾Š¹Š“ŠµŃ‚. Š”ŠµŃ‚Š°Š»Šø Šø усŠ»Š¾Š²Šøя Š³Š¾Ń‚Š¾Š² Š¾Š±ŃŃƒŠ“Šøть ŠæŠ¾ эŠ¼Š°Š¹Š»Ńƒ. Es mēkleju sievieti vai divas draudzēnes kuras grÄ«b atpusties. PriekÅ” tikÅ”anai piektdienā. TikŔāna neitrāla teritorÄ«ja ( viesnÄ«ca), protams ar abpusēju simpātiju. Interese sieviete kurai patÄ«k paÄ·lauties gÅ«lta. Seks interese ar dominaciju no mānas puses. Viegla bdsm temāte. Protams bēz fanatizma. TikÅ”anas stÄ«ngri konfedenciāli, bez liekam acÄ«m. Esmu adekvāts vÄ«rietis. 190 cm, 74 kg. Tematiskais vakars, abpuseji izdevÄ«gi nosacÄ«jumi, baltais saus un lāba kopmpānija. Esmu orientēts uz patstavÄ«gam tÄ«kÅ”anam pie abpusejas simpātijas, bet deres ari veinreizēja tikÅ”ana Å”ajos datumus. Detāļas gatavs izrÅ«nat epasta.
26 jūl.

Š¢ŃƒŠ°Š»ŠµŃ‚Š½Ń‹Š¼Š•Ń€ŃˆŠøŠŗŠ¾Š¼ (36)

Š˜Ń‰Ńƒ ŠøŠ·Š²Ń€Š°Ń‰ŠµŠ½Šŗу ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š°Ń хŠ¾Ń‚ŠµŠ»Š° Š±Ń‹ Šø Š³Š¾Ń‚Š¾Š²Š° чтŠ¾Š±Ń‹ ŠµŠµ ŠæŠ¾Ń‚Ń€Š°Ń…Š°Š»Šø чŠøстыŠ¼ туŠ°Š»ŠµŃ‚Š½Ń‹Š¼ ёршŠøŠŗŠ¾Š¼. Š˜Š»Šø уŠ¶Šµ тŠ°ŠŗŠ¾Šµ ŠæрŠ¾Š±Š¾Š²Š°Š»Š°. ŠœŠ¾Š¹ Telegram: @AinarsK1 Š¼Š¾Š¶ŠµŃˆ ŠæŠøсŠ°Ń‚ŃŒ Šø туŠ“Š°.
26 jūl.

TualetesBirstei (36)

Vai ir kāda kura grib un ir gatava lai viņu padrāž ar tīru tualetes birsti? Vai kāda kura jau ir mēğinājusi? Ja kas, mans Telegram: @AinarsK1
26 jūl.

xmrx (30)

Atsaucies, ja esi tikumÄ«ga, kārtÄ«ga, kautrÄ«ga meitene, kura ir audzināta, lai bÅ«tu priekÅ”zÄ«mÄ«ga, pareiza un visiem sabiedrÄ«bas priekÅ”rakstiem atbilstoÅ”a daiļā dzimuma pārstāve, ar kuru apkārtējie lepojas un uzskata par paraugu citām. Taču, neraugoties uz iepriekÅ”minēto TevÄ« ir slēpta un spēcÄ«ga vēlme ļauties. . . . kaislei un baudÄ«jumam. . . . Pats esmu simpātisks, kopts vÄ«rietis, kurÅ” vēlas padarÄ«t Tevi par savu personÄ«go palaistuvi. . . . . . Konfidenciāli, diskrēti, slepeni. Regulāram, neÄ·Ä«tram baudÄ«jumam. . . . . . . . RÄ«gā vai jebkurā citā pilsētā. Man mazliet virs 30g. Tevi vēlos - 18-35g. jaunu. Der arÄ« variants, ja Tu esi attiecÄ«bās vai precēta un vēlies izrauties no rutÄ«nas, un kļūt par cita virieÅ”a slepenu personÄ«go padauzu - baudpilnākam seksam nekā Tev tas ir Å”obrÄ«d.
26 jūl.

gggbbb (34)

Vairāki vÄ«rieÅ”i meklē vienu meiteni. Mums nedaudz virs 30g. Simpātiski, kopti, reāli. Tev jābÅ«t tādai paÅ”ai vecumā no 18-40g.
26 jūl.

temper (34)

Ikdienā man ar sievietēm patÄ«k lÄ«dzvērtÄ«gas attiecÄ«bas, respektēju un cienu viņas, taču seksā dodu prielÅ”roku sievietes pakļauÅ”anai un dominancei pār viņu. Ja ikdienā es sievietēm atveru durvis, palaižu viņas pa priekÅ”u, pasniedzu viņām mēteli, pavadu laiku ar viņām saturÄ«gās sarunās par dzÄ«vi, attiecÄ«bām utt. tad seksā es sievietes mēdzu izrÄ«kot un dominēt pār viņām - pakļaujot, pazemojot, paužot pār viņām varu (bez vardarbÄ«bas). Tādēļ, ja esi gados jauna un simpātiska sieviete no 18-40g un Tev no vÄ«rieÅ”a puses patÄ«k Ŕāda veida attieksme ā€“ džentelmeniskums ikdienā, taču gultā - raupjums, vara un dominance, tad gaidu no tevis ziņu! Man 34g, slaids, kopts, simpātisks vÄ«rietis.
26 jūl.

Rinaldo (39)

Vajadzīga bbw tipa sieviete, ar ko ik pa laikam var tikties. Materiāli varu atbalstīt.
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt