šŸ˜‹ (30 gadi)

Varbūt ir kāda no Latgales puses, kura vēlētos satikties?
  • šŸ˜‹ (30 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar sievieti seksam (#8089733)
Sludinājuma ID #8089733
Vārds šŸ˜‹
Vecums 30
Pilsēta Preiļi
E-pasts luk***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots Å odien 19:13
Lasīts 2

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"
Å odien 19:07

Ar Krūtīm (42)

AtlÄ«dzÄ«ba meitenei, kura ar savām krÅ«tÄ«m nomasēs manu draudzinu lÄ«dz Ŕāvienam
Å odien 19:05

Piedzivojums/ŠŸŃ€ŠøŠŗŠ»ŃŽŃ‡ (39)

Čau Rigas seksmiļoÅ”am sevietiem! Å ovakar piedava ļauties piedzivojumam pec tava noskańijuma , piedavajuma , reala tikÅ”ana , seks, skarbs seks , seks piedzivojums lomu spele ;) un protams tavu slepenu fantaziju piepilde , konfidencialitati garanyeju ! Es kopts stiprs turigs virietis !!! Raksti un dodamies musu piedzivojuma ! Ir velma ari uz pastavigu draudzibu ! ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚ рŠ°Š·Š²Ń€Š°Ń‚Š½Šøцы! Š”ŠµŠ³Š¾Š“Š½Ń ŠæрŠµŠ“Š»Š¾Š³Š°ŃŽ ŠæустŠøтсŠ° Š² сŠµŠŗс ŠæрŠøŠŗŠ»ŃŽŃ‡ŠµŠ½ŠøŠµ ! Š’ ŠæрŠ¾Š³Ń€Š°Š¼Š¼Šµ сŠµŠŗс , Š±Ń€ŃƒŃ‚Š°Š»ŃŒŠ½Ń‹Š¹ сŠµŠŗс , сŠµŠŗс ŠæрŠøŠŗŠ»ŃŽŃ‡ŠµŠ½ŠøŠµ сцŠµŠ½Š°Ń€ŠøŠø рŠ¾Š»ŠµŠ²Ń‹Šµ ŠøŠ³Ń€Ń‹ , ŠøсŠæŠ¾Š»Š½ŠµŠ½ŠøŠµ тŠ²Š¾Šøх фŠ°Š½Ń‚Š°Š·ŠøŠ¹ ! Š’сё стрŠ¾Š³Š¾ ŠŗŠ¾Š½Ń„ŠøŠ“ŠµŠ½Ń†ŠøŠ°Š»ŃŒŠ½Š¾ ! ŠŸŠøшŠø Šø Š·Š°Š¶Š³Ń‘Š¼ Š¾Š³Š¾Š½ŃŒ рŠ°Ń‰Š²Ń€Š°Ń‚Š° ;) ŠÆ сŠæŠ¾Ń€Ń‚ŠøŠ²Š½Ń‹Š¹ Š²Ń‹Š½Š¾ŃŠ»ŠøŠ²Ń‹Š¹ сŠøŠ»ŃŒŠ½Ń‹Š¹ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Š° ;)
Å odien 18:58

Prombūtnē: Šodien 18:58cash (31)

Š˜Ń‰Ńƒ Š¾Š“Š½Ńƒ ŠøŠ»Šø Š“Š²ŃƒŃ… Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠµŠŗ Š“Š»Ń Š¾Š“Š½Š¾Ń€Š°Š·Š¾Š²Ń‹Ń… ŠøŠ»Šø рŠµŠ³ŃƒŠ»ŃŃ€Š½Ń‹Ń… Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡. Š„Š¾Ń€Š¾ŃˆŠ¾ Š¾ŠæŠ»Š°Ń‡Ńƒ тŠ²Š¾Šµ Š²Ń€ŠµŠ¼Ń. ŠœŠ¾Š¶ŠµŠ¼ Š“Š¾Š³Š¾Š²Š¾Ń€Šøться Š½Š° рŠ°Š·Š½Ń‹Šµ Š²Š°Ń€ŠøŠ°Š½Ń‚Ń‹ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡Šø, Š¼Š¾Š³Ńƒ Š¾Ń€Š³Š°Š½ŠøŠ·Š¾Š²Š°Ń‚ŃŒ Š¼ŠµŃŃ‚Š¾. Š‘Š¾Š»ŃŒŃˆŠµ ŠøŠ½Ń„Š¾Ń€Š¼Š°Ń†ŠøŠø ŠæрŠø ŠæŠµŃ€ŠµŠæŠøсŠŗŠµ. Š’Š¾Š·Š½Š°Š³Ń€Š°Š¶Š“ŠµŠ½ŠøŠµ Š¾Ń‚ 100-130 ŠµŠ²Ń€Š¾
Å odien 18:57

Es (35)

Grib kĆ da piepelnÄ«ties? Tiekamies pie tevis vai manĆ” auto. Centrs, pĆ rdaugava, Imanta, BabÄ«te vai JÅ«rmala. Es kopts un simpĆ”tisks
Å odien 18:49

Prombūtnē: Šodien 18:51bralimekle (31)

Divi brali iepazisies ar meiteni kura veletos ar abiem, par ko varam atlidzinat. Varbut tev ir ari draudzene, masa vai masica kas grib adrenalinu un neaizmirstamas sajutas. Ja radas interese, gaidisim zinu. tg - brackasmekle
Å odien 18:44

Sugardady (41)

Bonus zenchine za prijatnuju strechu, vozroste do 40 . mozesh bitj zamuzhem, anonimnost garantiruju, bez izvrashenija. Obivlenija aktualno poka evo videsh. Prishi, dogovorimsja:)
Å odien 18:40

Mark (30)

Iwu sebe zenwinu dlja seksa 35-45+ Mesto estj Aktualjno vsju nedelju
Å odien 18:36

Meitenēm

Piedāvāju 300 par tikŔanos meitenei!
Å odien 18:27

Š˜Ń‰Ńƒ BBW

Š˜Ń‰Ńƒ BBW Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt