Ievietots: 23 jūl. | Lasīts: 90 | Sludinājuma ID: #7971395

Vstrecisx (35 gadi)

В поиске симпатичной девушки, для регулярных интимных отношений на финансовой основе.
Ты ухоженная, раскрепощенная, вне проституции.
Конфиденциально.
Пиши, обо всем договоримся.
Sludinājuma ID #7971395
Komerciāls sludinājums
Vārds Vstrecisx
Vecums 35
Pilsēta Rīga
E-pasts tan***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 23 jūl.
Lasīts 90

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
24 jūl.

Boy (33)

Ищу женщину которая мечтает о материнстве , конфиденциальность гарантирую .
24 jūl.

Vakars Zaķusala (36)

Sveiki! Es foršs, kopts, sportisks, labprāt satiktos uz tādu kā kopīgu kafiju, pastaigu ar potenciālu turpinājumu abpusējas patikas gadījumā. Gribētu tikties ar jauku sievieti vai feinu pāri. Reāli un nopietni šodien, varu jau tuvākajā laikā. Priecāšos par ziņu. Varu aizbraukt pretī, ja nepieciešams.
24 jūl.

Den (44)

Познакомлюсь с девушкой для конфеденциальных встреч , обеспеченный , образованный , современный , спортивный . Хочу найти адекватную девушку для постоянных встречь .
24 jūl.

Jā (35)

Meklēju meiteni vai sievieti draudzībai. UN NE TIKAI. 😘 Man 35. 180. 90
24 jūl.

Edis (33)

Sveikas! Meklēju vienkāršu, jauku un dzīvespriecīgu sievieti. Ar kuru varētu satikties, parunāt un simpātiju gadījumā labi pavadīt laiku. Nemeklēju prostitūtu(atvaino ka tik tieši). Sievieti meklēju ne vienai reizei. Sludinājums nav komerciāls. Netaisos būt sponsors un nemeklēju sponsoru. Pie tikšanās protams ja viss var būt. Meklēju vienkārši sievieti kurai gribas maigumu, cieņu un vēlas kaut uz brīdi justies kā iekārojama sieviete. Tavam svaram, izskatam nav nozīmes( protams koptai tev jābūt) vēlamais vecums no 18-45gadiem. Rīga vai pierīga. LV, Ru, eng. Vari rakstīt sms, vai whatsapp 27"138"752" var uz epastu. Esmu vienkārš, jauks un jautrs. Pārējo jau izrunāsim pie sarakstes! Lai tev jauka dieniņa! P. S. ja tev tas nav aktuāli un tikai par naudu esi gatava sev laist visus virsū tad šķir garām!
24 jūl.

Kuni un davana (30)

Atlidzinasu meiteni par kunilingu, заплачу девушке за куни
24 jūl.

200ero

Cau ir velesanãs pamēginät ipazities ar daila dzimuma parstavi prieks diezgan retam tiksanās reizēm . Esmu precēts un Tu arī vari tāda vari būs viss konfindenciali starp mums pie katrãs tiksanãs no manis bonusiņš. . !! Vienkārši gribētos jaunas emocijas …🫣 Visu vienosimies ceru ka atradisim kopigu dialogu. Uz tiksanos viss konfindenciali starp mums. . 😘 P. s. Tev būtu jābūt No 25- 40 vēlētos … Sūti nelielu aprakstu par sevi un bildīti pievieno arī …! Uz tikšanos ….
24 jūl.

Pie dabas (36)

Ищу с кем потрахаться завтра в машине или на машине где - то на природе или у меня в юрмале . Только девушки . Я 36/187/80/18 . люблю Куни . Место в Дзинтари . Приеду заберу и отвезу . Meklēju ar ko nodrazties rit mašīna vai uz mašīnas kkur pie dabas vai pie manis jurmalā . Tikai sievietes . Es 36/187/80/18 . Dievinu kuni . Nav komercija . Vieta Dzintaros . Atbraukšu pakaļ un aizvedīšu mājas .
24 jūl.

Max (38)

200евро для симпатичной девушки сегодня. Приглашу в гости. Живу в центре. Адекватный, высокий и симпатичный молодой человек спортивного телосложения.
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt