Ievietots: 1 aug. | Lasīts: 23 | Sludinājuma ID: #7986073

viktor🥰 (53 gadi)

💖 Только для постоянных нежных встреч . 💖 Полненькую , чистоплотную Женщину Обожающую Кунилинг 💦 долгий сладкий . которая реально получает блаженство . Очень симпатичный , Чистоплотный , вежливый , ухоженный очень ласковый и нежный , без усов и бороды , не курящий мужчина 53 года 185-90 без ума от куни . Вкус оргазма мне сносит крышу , от этого вкуса кружиться голова 😇 Возраст не имеет значения . Жду только твоего письма 💖🙏мурррр
Sludinājuma ID #7986073
Vārds viktor🥰
Vecums 53
Pilsēta Rīga
E-pasts lep***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 1 aug.
Lasīts 23

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
1 aug.

Meklēju Žubīti (27)

Hey. Braucot no darba pie savas sievietes, labprāt pieripošu pie kādas sievietes uz max 15min izklaidi. Jauns, kopts, simpātisks un sakarīgs džeks. 30€ tev par tavu piedāvājumu, fast cash.
1 aug.

Maksāšu cik vēlēsies (39)

Labdien, sievietes! Nesteidzīgi šeit vēlētos atrast kādu patīkamu sievieti ar kuru varētu tikties baudpilniem mirkļiem. Esmu kopts, sportisksl, 78kg, aizņemts, tāpēc ļoti novērtēšu diskrētumu😉 Interesētu 2-3 tikšanās reizes mēnesī. Esmu dāsns un par katru tikšanos reizi Tevi lutinātu ar dāsnu bonusu, kura apmēru nosauc Tu. 😊
1 aug.

Andrejs (33)

Pats meklēju meiteni intīmām izklaidēm. Gribu uzzināt Tavas vēlmes un iespējams arī īstenot tās. Uzraksti man īsumā kādas tās ir! Ja ir vēlme sākumā tuvāk iepazīties, noteikti to varam izdarīt pie kādas kafijas tases. ☕ Par sevi īsumā, 33 gadus jauns, 184cm garš, 86kg muskuļu svars, sporta un aktīvas atpūtas cienītājs, neaizmirstiet arī par Netflix un chill. Seksā esmu atvērts, patīk redzēt sievietes orgasmu, patīk padarboties. . 😋 Raksti savas vēlmes un tikšanās nosacījumus, vai ir kādi jautājumi, tad gaidīšu Tavu ziņu.
1 aug.

Roberts

Vēlos iepazīties ar sievieti, kurā vēlās patstāvigu kunilingu. Esmu tīrīgs, kārtigs un vesels. Veicu to ļoti prasmīgi, vairāki orgasmu garantēti. Ja ir vēlme un nav kas to dara, rakstiet, nekaunieties viss klondidencionāli. Ļoti gaidīšu!
1 aug.

Встреча (36)

Встречусь конфиденцально с девушкой на интим за возногрождение. Отвизу привезу. Есть место для встречи. Чистоплотный, опрятный. Все между нами. В Даугавпилсе на пару дней.
1 aug.

Sponsors

Interesē patiesi jaunas meitenes rehulārām tikšanās reizēm. Atnildu meitenēm ar foto un norādītu vecumu. Whats app 27. . 08. . 09. . 00
1 aug.

Tiekamies? (34)

Vēlētos šodien satikties ar meiteni no Rēzeknes kam draiskaim;)Raksti un tad jau tiekamies ātri visu sarunāsim
1 aug.

Atis (35)

Meklēju ar kuru tikties, finansiāli atbalstīšu. Forša laika pavadīšanai.
1 aug.

$$$ (34)

rus/lv samaksāšu (vēlams patstāvīgi) sievietei 45+ gadīgai par jauku tikšanos, sīkāk epastā. Es pats , simpātisks, slaids, kopts. Ir vieta.
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt