PUH.lv Ā» VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam Ā» RÄ«ga šŸ”ž

Ievietots: 20 apr. | Lasīts: 27 | Sludinājuma ID: #7793665

RÄ«ga šŸ”ž (31 gads)

Šodien kāda sieviete reāli vēlas satikties un kaislīgu seksu? Varu atbraukt pie tevis ciemos vai arī sarunāt pie manis. Atsaucies ja vēlies relaksēties. Bez garām sarakstēm. Pievieno savu foto rakstot e-pastā. Esmu no Rīgas. 2#8#7#0#5#1#2#7
  • RÄ«ga šŸ”ž (31 gads) (Foto!) iepazÄ«sies ar sievieti seksam (#7793665)
Sludinājuma ID #7793665
Vārds RÄ«ga šŸ”ž
Vecums 31
Pilsēta lv
Telefona numurs 2870**** Uzzināt tālruni
E-pasts kas***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 20 apr.
Lasīts 27

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

20 apr.

Š¢ŠøŠ¼ŠŗŠ° (40)

Š’стрŠµŃ‡ŃƒŃ с Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Š¾Š¹ Š¼ŠøŠ»Ń„Š¾Š¹ ŠæŠ¾Š“Š°Ń€Š¾Šŗ 300$$$ ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŃƒŠµŃ‚ сŠµŠ³Š¾Š“Š½Ń .
20 apr.

Edgars (32)

SeksÄ«gai meitenei maksāŔu par iespēju viņu regulāri drāzt mutē - tev bÅ«s jāsÅ«kā mans loceklis un jālaiza manas olas. Tavs vēlamais vecums - 18-39 gadi. MaksāŔu par katru tikÅ”anās reizi. Ar auto varu aizbraukt uz jebkuru vietu.
20 apr.

FFRR (32)

Meklēju simpātisku sievieti, kura prot frizēt, un bÅ«tu ar mieru piepildÄ«t manu vēlmi - safrizēt mani, taču tā, ka frizÄ“Å”anas brÄ«dÄ« es esmu apģērbts, taču friziere ir seksÄ«gā apakÅ”veļā vai pat pilnÄ«bā kaila. Tavs vecums 18-45g. Par samaksu vienosimies. Abpusējas intereses gadÄ«jumā varēsim Ŕādu piedzÄ«vojumu periodiski atkārtot. Man vislabāk der RÄ«ga, pierÄ«ga, Zemgale, Kurzeme.
20 apr.

Golden (31)

Esmu gatavs samaksāt skaistai meitenei, kurai interesētu pamēģināt zelta lietus tēmu. Protams, der arÄ« variants, ja esi meitene jau ar pieredzi Å”ajā tēmā.
20 apr.

sievieti (36)

Kāda vēlas Å”ovakar satikties seksam ar slaidu, koptu džeku?vari bÅ«t precēta, vēlams vietējā vai no tuvākās apkārtnes.
20 apr.

Deutschland (35)

Š„Š¾Ń‡Ńƒ ŠæŠ¾Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼Šøться с сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøчŠ½Š¾Š¹ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠ¾Š¹ Š¾Ń‚ 18 Š“Š¾ 40, рŠ¾ŃŃ‚ Š“Š¾Š»Š¶ŠµŠ½ Š±Ń‹Ń‚ŃŒ Š½Šµ Š±Š¾Š»ŃŒŃˆŠµ 174, ŠøŠ· Š›Š°Ń‚Š²ŠøŠø. +3. 7. 1. 2. 5. 2. 5. 4. 7. 9. 3, +3. 7. 1. 2. 5. 2. 5. 4. 7. 9. 3, +3. 7. 1. 2. 5. 2. 5. 4. 7. 9. 3, +3. 7. 1. 2. 5. 2. 5. 4. 7. 9. 3 Š±ŃƒŠ“у рŠ°Š“ Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼ŃŃ‚Š²Ńƒ
20 apr.

rimx (33)

MaksāŔu naudu feinai, neÄ·Ä«trai meitenei, kura ar savu saldo mēlÄ«ti padarbosies gar manu ānusu. Es kopts, simpātisks vÄ«rietis, 33. g. v.
20 apr.

cface (31)

Finansiāli atbalstÄ«Å”u simpātisku meiteni par tikÅ”anās reizēm, kurās izdaiļoÅ”u viņas seju lÄ«dzÄ«gi kā bildē. Var ar minetu, var bez. Tev 18-37 gadi, taču vari bÅ«t vecāka, ja Tev ir skaista seja. Ideāli, ja esi no RÄ«gas, tās apkārtnes vai Kurzemes, taču varu aizbraukt uz jebkuru vietu Latvijā.
20 apr.

jurijs (38)

mekleju sievieti 21-45 seksam.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
šŸŽ€MAIJAšŸŽ€ (20 gadi) 9

šŸŽ€MAIJAšŸŽ€ (20)

Naac ciemos uz atputinu ā™„ļøšŸŽ€šŸŽŠUZ ZVANIEM NEATBILDU!!! tikai whatsap vai smsšŸ‘ˆ Neizbraucu un analo sexu nepiedavaju šŸ‘ˆServisss: Klasika (AR GUMIJU), Oral (AR GUMIJU), poza 69, Skupsti , Masaza un Kunilings šŸ˜10 min no centra ir vietinašŸ˜
Vakar 19:14

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt