Mihail (35 gadi)

Серьезный , ответственный, обеспеченный парень 35 лет в поисках женщины для приятных редких встреч, возраст не важен. (С меня приятный бонус 150е)
Nopietns, atbildīgs, turīgs puisis 35 gadi, meklē sievieti patīkamām retām tikšanām, vecumam nav nozīmes. (No mani jauks bonuss 150e)
Latvia, Rīga
Prombūtnē
Ziņa Sekot
Sludinājuma ID #8107285
Vārds Prombūtnē: 17:56Mihail
Vecums 35
Pilsēta Rīga
E-pasts mih***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots Šodien 17:56
Lasīts 10

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
Mareks
Ziņa Sekot
Mareks (22 gadi) 2
17:55

Prombūtnē: 17:55Mareks (22)

Jauns, sportiska auguma puisis piedāvā aizbraukt ciemos pie sievietes.
17:48

Dzēsts lietotājs (35)

Iepazīšanos ar aizņemtu sievieti slepenām attiecībām.
17:47

Dan (25)

Sveiks. Vai vēlies iepazīties ar neaizmirstamu sievieti? Uzraksti. Par mani - Esmu 26 gadus jauna, spontāna, ar raksturu kopumā dzīves baudītāja, baudu katru sekundi, vienmēr pozitīva un atvērta visam trakajam. Makšķerēju, spēlēju ģitāru, aizraujos ar zīmēšanu un nekad nevaru nosēdēt mājās. Meitene ar raksturu, ne visiem esmu pa spēkam, zinu ko gribu, un zinu ko nekad nepieņemšu, vienmēr saku ko domāju un citu viedoklis par to īsti nerūp. Ja Tu esi kaut nedaudz līdzīgs man, ja Tev arī ir vairāk par vienu smadzeņu šūnu, un Tu nenobijies no manis - Droši uzraksti man e-pastu. P. s Tiem, kas nejēdz uzrakstīt vairāk par “chau kā iet ko dari?" Lūdzu nemaz neraksta. Netērēsim ne Tavu ne manu laiku, uz bezjēdzīgiem e-pastiem.
17:45

EU

Atvestu $$$ kundzei privez bi $$$ gospoze
17:37

Куни (34)

Обожаю делать куни женщине. Возраст совсем значения не имеет С радостью познакомлюсь. Я симпатичный парень, 34 года, без лишнего веса, симпатичный, свободный.
17:30

Госпожу страпон (29)

Привет . Ищу начинающую или опытную Госпожу для встреч по будням в дневное время . Если вам нужен послушный мальчик , который выполнит любую команду , вылижет все что скажете , которого можно жестко трахать страпоном и ему это нравится пишите и встретимся . Я 29/187/80/18 . Место есть , все чисто и побрито . Интересуют как быстрые встречи для вашего удовлетворения например в обеденный перерыв так и полноценные сессии для моего использования . Буду ждать голый , на поводке . Авто тоже есть могу забрать и отвезти . Страпон есть . Конфиденциально и без коммерции . Labdien . Meklēju pieredzējušo kundzi vai kundzi iesācēju tikšanām darba dienas pa dienu . Ja jums vajag paklausīgs puisis , kurš pildīs to ko jūs sākat , izlauzīs visu ko teiksiet un kuru var rupji drāzt ar straponu un kuram tas patīk droši rakstiet . Es 29/187/80/18 . Vieta ir . Viss ir tīrs un noskūts . Interese ka īsas tikšanās piemēram pusdienas partraukuma jūsu baudai ka arī sesijas uz visu dienu manai izmantošanai . Sagaidīšu kails , uz pavadām . Auto arī ir varu atbraukt pakaļ un aizvest . Strapons ir . Konfidenciāli . Nav komercija
17:02

Vlad Alex (44)

Согреем и хорошо отблагодарим ( 1000евро ) очень красивую и развратную девушку за встречу в формате МЖМ. Место наше. Мы оба высокие, симпатичные, выносливые и очень страстные.
16:59

Studentiti

Cau atbalstins studentitei, es jauks kopts vesels virietis gaidīšu ziņu no tevis
16:57

Romāns

Sveikas dāmas varbūt ir kāda kurā grib atpūsties pie vīna glāzes un varam sarunāt kaut ko pret materiālo atbalstu. . kopts . zolids . 44. 183. Saldus. vieta ir . .
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt