PUH.lv Ā» VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam Ā» Hey šŸ˜‰

Ievietots: nov. 2023 | Lasīts: 59 | Sludinājuma ID: #7487256

Hey šŸ˜‰ (23 gadi)

SatikŔos ar sievieti/ meiteni patīkamai atpūtai.
Sludinājuma ID #7487256
Vārds Hey šŸ˜‰
Vecums 23
Pilsēta lv Rīga
E-pasts tir***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots nov. 2023
Lasīts 59

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

nov. 2023

Kungs (40)

NodoÅ”u koptas sievietes rokās stingru locekli. Ja vēlies to izmantot pēc sava prāta savas seksuālās baudas gÅ«Å”anai - aicini mani ciemos un izbaudi to! Konfidencialitāti garantēju. Bilde mana. 16cm.
nov. 2023

Joy

ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚, Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Š° 45 Š»ŠµŃ‚ ŠæŠ¾Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼ŠøтсŠ° с Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Š¾Š¹ Š“Š»Ń Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡ Š½Š° Š²Š·Š°ŠøŠ¼Š¾Š²Ń‹Š³Š¾Š“Š½Ń‹Ń… усŠ»Š¾Š²Šøях.
nov. 2023

Handjob šŸ‘ŒšŸ’¦ (33)

SamaksāŔu meitenei 100ā‚¬ par rokdarbiņiem maŔīnā. Tikai dročka, nekas vairāk, nav jāizģērbjās. Tev jābÅ«t simpātiskai un tievai. Vēlams zeÄ·ubiksēs, tad ātrāk noies. Atraksti uz e-pastu. Sadomāsim. Sludinājums ir nopietns un esmu reāls puisis. Paldies.
nov. 2023

Kuni plus (39)

Sdelaju obaldennij kuni i ne toljko. Ja sportivnij i seksualjnij.
nov. 2023

gribulis (38)

loti neratns grib sameklet un iepazities ar loti neranu sievietiti!ceru saja diena rigas sievietes ir seviski neratnas!satiktos ar loti neratnu sievietiti!Esmu jauks virietis, veelme Ŕad Tad atpuusties, esu loti neratns- dievinu neratnibas. Varbuut ir kaada jauka un simpātiska meitene kas Ŕad-tad vareetu , pareizak- kurai loti vajag! Varam tikties jau tagad!, - 26 gaidisu 69 zvanu 53 sms 97 e-mail. pardaugava.
nov. 2023

Mārcis (34)

Meklēju meiteni ar maŔīnu, pats esmu ar auto, vēlos seksÄ«gu tikÅ”anos, raksti sarunāsim šŸ˜‰
nov. 2023

Hot date ā‚¬ā‚¬ā‚¬ (32)

Sveika. VarbÅ«t kāda vēlas Å”ovakar satikties RÄ«gā? TikÅ”anās pie tevis vai maŔīnā. Tev bonuss ā‚¬ā‚¬ā‚¬ Ja interesē gaidu tavu ziņu ar nelielu aprakstu par tevi un bildi. Piedāvājums reāls, bez liekas laika tērÄ“Å”anas lÅ«dzu :)
nov. 2023

Kaspars (40)

SatikÅ”os un dāsni atlÄ«dzinăŔu koptai glÄ«tai sievietei. Konfidenciăli.
nov. 2023

Skolnieci

Meklēju skolnieci vai studenti vai divas draudzenes rupjam sexam ar bdsm elementiem Å”odien . Vieta mana . Neparastā . Š˜Ń‰Ńƒ шŠŗŠ¾Š»ŃŒŠ½Šøцу ŠøŠ»Šø стуŠ“ŠµŠ½Ń‚Šŗу ŠøŠ»Šø Š“Š²ŃƒŃ… ŠæŠ¾Š“руŠ¶ŠµŠŗ Š“Š»Ń Š¶ŠµŃŃ‚ŠŗŠ¾Š³Š¾ сŠµŠŗсŠ° с Š±Š“сŠ¼ эŠ»ŠµŠ¼ŠµŠ½Ń‚Š°Š¼Šø сŠµŠ³Š¾Š“Š½Ń . ŠœŠµŃŃ‚Š¾ Š¼Š¾Šµ . ŠŠµŠ¾Š±Ń‹Ń‡Š½Š¾Šµ
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Konča šŸ¬ (25 gadi) 3

Konča šŸ¬ (25)

Gribu nopelnÄ«t Å”odien un brÄ«vdienās nedaudz naudas. Vai arÄ« labāk daudz. IzskatÄ«Å”u visus piedāvājumus, TIKAI no adekvātiem vÄ«rieÅ”iem. Var zvanÄ«t un rakstÄ«t - +371 25376676 , bet labāk sākt ar kādu bildi. Vietas nav, bet ja apmaksāsi taxi - varu atbraukt. Naudu pirms tikÅ”anās nenēmÅ”u, bet jāsamaksa vai jāparāda nauda bÅ«s uzreiz tikÅ”anās laikā vismaz daļu, lai nav tā, ka nav naudas pēkŔņi. Gatava satikties ar vairākiem džekiem uzreiz, bet tikai kaut kādā viesnÄ«cā, droŔībai. PriekÅ”roka vÄ«rieÅ”iem bez liela lieka svara. šŸ˜ŠšŸŒŸ Š“Š¾Š²Š¾Ń€ŃŽ Šø ŠæŠ¾ руссŠŗŠø тŠ¾Š¶Šµ.
Vakar 18:49

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt