šŸ‘…šŸ‘…šŸ‘… (29 gadi)

Š” Š¼ŠµŠ½Ń Š²Ń‹Š»ŠøŠ·Š°Ń‚ŃŒ тŠµŠ±Šµ ŠŗŠøсŠŗу Š“Š¾ Š¾Ń€Š³Š°Š·Š¼Š°, с тŠµŠ±Ń ŠŗŠ¾Š½Ń‡Šøть Š¼Š½Šµ Š½Š° Š»ŠøцŠ¾ šŸ˜‰
Sludinājuma ID #7733081
Vārds šŸ‘…šŸ‘…šŸ‘…
Vecums 29
Pilsēta Rīga
E-pasts d.b***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 20 mar.
Lasīts 46

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"

DIVI (32)

2 simpātiski, sakarÄ«gi vÄ«rieÅ”i izmÄ«lēs simpātisku un baudkāru sievieti. Mums starp 30 un 40g, , Tev - no 18-37g. ! Esam no Kurzemes, taču nav problēmu arÄ« visu saorganizēt RÄ«gā vai kur citur. Mums jau ir neliela pieredze Ŕāda veida izdarÄ«bās. Konfidencialitāti un diskrētumu garantējam.

Rolands (40)

ŠŸŠ¾Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼Š»ŃŽŃŃŒ с ŠŗрŠ°ŃŠ¾Ń‚ŠŗŠ¾Š¹, щŠµŠ“рŠ¾Šµ Š²Š¾Š·Š½Š°Š³Ń€Š°Š¶Š“ŠµŠ½ŠøŠµ.

Rafaels (42)

Meklēju skaistu, jaunu meiteni, kura vēlas labi pavadÄ«t laiku intÄ«mā gaisotnē ar bÅ«tiski vecāku vÄ«rieti. Esmu kopts, materiāli nodroÅ”ināts vÄ«rietis ap 40 g. . Tevi vēlos 18-32 g. jaunu. Ja Tev tas liekas seksuāli uzbudinoÅ”i, ka Tevi iekāro vÄ«rietis, ar kuru Tev ir paliela gadu starpÄ«ba, tad gaidu ziņu! Varu finansiāli atbalstÄ«t par Ŕādu izklaidi. Savai vēstulei pievieno foto, jo izskatam un vizuālajām simpātijām ir nozÄ«me! Piedāvājums spēkā visā Latvijā, jo skaistuma un baudas dēļ esmu gaatavs doties uz jebkuru vietu!

diamond (35)

TurÄ«gs vÄ«rietis vēlas iepazÄ«ties ar 18-35 gadus jaunu meiteni regulārām tikÅ”anās reizēm. Tev jābÅ«t slaidai, simpātiskai, koptai un tādai kuru seksā saista viss jaunais un kam nepatÄ«k rutÄ«na. Man paÅ”am 35 gadi, slaidas miesasbÅ«ves, kopts. Vari bÅ«t no RÄ«gas vai jebkuras citas pilsētas. Attālums man nav Ŕķērslis. Interesentēm lÅ«gums uzreiz pievienot foto, jo vizuālās simpātijas bÅ«s viens no galvenajiem nosacÄ«jumiem, lai mēs tiktos. Varu materiāli atbalstÄ«t.

MINETS (38)

Meklēju sievieti, kas gribētu sniegt minetu. 100 eur. Pats kopts, kārtīgs, nogribējies, ar auto.

Johnny

sveika, samaksāŔu par minetu Bez garām sarakstēm, varam tikties maŔīnā Š—Š°ŠæŠ»Š°Ń‡Ńƒ Š·Š° Š¼ŠøŠ½ŠµŃ‚ Š‘ŠµŠ· Š“Š¾Š»Š³Šøх ŠæŠµŃ€ŠµŠæŠøсŠ¾Šŗ

Companion (35)

Meklēju sakarÄ«gu kompanjonu, ar kuru kopÄ«gi izmÄ«lēt meitenes formātā 2v+1s. LÄ«dzÅ”inējais kompanjons ir devies uz ārzemēm un meklēju citu vietā. Meitenes, kuras to vēlas izbaudÄ«t man ir vairākas un jau reāli pārbaudÄ«tas darbÄ«bā, un Å”obrÄ«d galvenā problēma ir tieÅ”i sakarÄ«ga otrā vÄ«rieÅ”a atraÅ”ana, jo diemžēl vairums, kas Å”eit apgrozās ir tālu no tā, ko vēlamies. Cerot tomēr kaut ko vērtÄ«gu atrast, meklējumus turpinam un gaidam no tevis ziņu, ja tu atbilsi VISĀM sekojoŔām prasÄ«bām: 1. Vecums no 18-49 gadi, hetero. 2. Zini kā izskatās Ä·emme un gludeklis. 3. Nesmēķētājs. 4. Ar iespējām tikties gan brÄ«vdienās, gan darbadienu vakaros. 5. Ar savu vietu RÄ«gā vai 100 km rādiusā ap to. 6. Bez bārdas, bez Å«sām un ar matiem uz galvas. 7. Bez alusvēdera. 8. Tavam izskatam ir jābÅ«t jo tuvāk žurnāla vākam, jo labāk. 9. Vēstulei jāpievieno bilde - nevis krāns, bet gan normāla, parasta bilde - ar labi saskatāmu seju. 10. Pirms Ä«stā pasākuma vienu reizi ar mani jāsatiekas klātienē uz Ä«su sarunu, lai es pārliecinātos, ka esi reāls. Diemžēl ir bijusi saskarsme ar fantazētājiem vai vienkārÅ”i čakarētājiem, kas saka davai daram, bet kad jādara tad vienkārÅ”i pazÅ«d. Ja atbilsti visiem 10 augstākminētajiem punktiem, tad gaidu vēstuli. Ja neatbilsti kaut vienam punktam, tad droÅ”i vari nemaz nerakstÄ«t. Un visiem "gudriniekiem", kas neprot lasÄ«t un uzskata, ka te ir iesaistÄ«tas maukas vai ka Å”is viss ir kaut kāda slēptā komercija, vēlos norādÄ«t, ka kompanjonam bÅ«s pilnÄ«gi brÄ«va izvēle - tikties tikai ar tām meitenēm, kas to dara bez jebkādas finanÅ”u iesaistes vai arÄ« piekrist tikties arÄ« ar tām, kas vēlas vismaz kaut simbolisku pateicÄ«bu laba skaistumkopÅ”anas salona apmeklējuma apmērā. Visas iesaistÄ«tās sievietes ir normālas, attiecÄ«bās esoÅ”as vai precētas sievietes, kuras grib izbaudÄ«t ko savādāku ar vÄ«rÄ«eÅ”iem kas vinas izprot. SievieÅ”u izskats - dažāds - gan mazliet, gan arÄ« stipri virs vidējā. Ja vēlies tikai supermodeles, tad vari nemaz nerakstÄ«t! Un vēl, par priekÅ”rocÄ«bu tiks uzskatÄ«ts tas, ja tev ir augstākā izglÄ«tÄ«ba, kā arÄ« iespēja vajadzÄ«bas gadÄ«jumā atbraukt uz Kurzemes nostÅ«riem, jo tajos Å”obrÄ«d ir lielāka rosÄ«ba. Ceram, ka atradÄ«sim to, ko meklējam. . . . . . Un ja gadÄ«jumā Å”o tekstu izlasa arÄ« kāda simpātiska meitene, kurai ir interese, par 2v+1s tēmu, tad droÅ”i dod ziņu!

Photop (36)

Iespēja piepelnīties simpātiskām, pilngadīgām meitenēm. Saistīts ar erotiskām lietām, taču nav intīmpakalpojumi. Sīkāk epastā.

eglam (31)

MaksāŔu simpātiskai, koptai meitenei par iespēju pafilmēt viņu brÄ«dÄ«, kad viņa pati sevi ar rokām vai rotaļlietām apmierina. Tavs vecums no 18 lÄ«dz 33 gadiem. Video tiks filmēts tikai auguma tuvplāns. Ja vēlēsies, papildus droŔībai filmÄ“Å”anas laikā varēsi uzvilkt masku, kas aizklās visu Tavu seju. Konfidencialitāte un diskrētums garantēti. SÄ«kāka informācija sazinoties pa epastu
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt