PUH.lv Ā» VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam Ā» šŸ’–

Ievietots: 16 feb. | Lasīts: 27 | Sludinājuma ID: #7675779

šŸ’– (50 gadi)

MrrršŸ„° Žensčinu 60+ Dlja reguljarnih intimnih vstreč šŸ’–šŸ„°Ti soskučilas po nežnym pocelujam , obnimaÅ”kam? Očen Simpatičn , Vežlivij , ne kurjasčij , Čistoplotnij Laskovij Mužčina 53 goda 185-90 17 sm šŸ’–Ljublu Žensčin po starÅ”e sebja šŸ’– Ne stesnjajsja , napihi mne šŸ’¦šŸ„° Tvoj nežnij kotik ždet tebja šŸ„°šŸ„°šŸ„°šŸ’–mirrr
Sludinājuma ID #7675779
Vārds šŸ’–
Vecums 50
Pilsēta lv Rīga
E-pasts lep***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 16 feb.
Lasīts 27

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

16 feb.

PopeX (33)

DoÅ”u naudu meitenei ar mazām, vidējām vai lielām krÅ«tÄ«m, ja varÄ“Å”u tās paspaidÄ«t, noskÅ«pstÄ«t un pēc tam arÄ« nospermot tās. Vislabāk man patÄ«k B, C un D izmēra krÅ«tis, taču droÅ”i raksti, ja Tev ir mazas A vai lielākas par D. Galvenais, lai krÅ«tis un krÅ«Å”gali ir skaisti! :) Tavs vecums - 18 lÄ«dz 39 gadi, bet vari atsaukties arÄ« ja esi vecāka, ar feinām krÅ«tÄ«m! Abpusējas intereses gadÄ«jumā varam uz Ŕādu izklaidi tikties regulāri. Un vari bÅ«t gan no RÄ«gas, gan jebkuras citas pilsētas. Esmu gatavs aizbraukt uz jebkuru vietu, ja bÅ«s Ŕāds labs iemesls! :)
16 feb.

mmcc (30)

MaksāŔu ā‚¬ā‚¬ā‚¬ meitenei par iespēju beigt viņai mutē. Mani interesē samērā regulāras Ŕādas tikÅ”anās, taču der arÄ« tikai uz vienu reizi. Tiekoties regulāri maksāŔu par katru tikÅ”anos. PriekÅ”roka meitenei, kura spermu norij, bet derēs arÄ«, ja sperma tiek izspļauta. Tev 18-37 gadi, bet vari bÅ«t arÄ« vecāka, galvenais - simpātiska. Savā vēstulē uzreiz lÅ«dzu norādi arÄ« summu, kādu vēlētos par Å”o izklaidi saņemt!
16 feb.

Juris (37)

Meklēju sievieti sarakstem sākumā, pēc tam jau manisim!!!!
16 feb.

Kunilings (42)

Sveikas visas Daiļā dzimuma pārstāves kuram patik baudÄ«t baudpilnu kunilingu, esmu kartigs, precejies virietis kuram ļoti patik davat sievietej kunilingu varam to darit jebkur pie tevis pie manis vai neitrala teritorija, Ir arÄ« liels ērts mikroautobusiņŔ ar tumÅ”iem logiem, ar kuru var iebraukt klusa vietina! No savas puses konfidencialitāti garanteju 1000%! Vecumam nav robežu protams saprata robežās! es piebraucu ar bussiņu tu iekāp un es tev uztaisu baudpilnu kunilingu! Attālums arÄ« nav Ŕķērslis!varam ari whatsap sazinaties, varu arÄ« sniegt kādu bonusiņu
16 feb.

Foto Er (35)

Fotostudija meklē drosmÄ«gas, pilngadÄ«gas un simpātiskas meitenes foto projektiem. Vari bÅ«t bez jebkādas iepriekŔējas pieredzes, taču ar vēlmi pamēģināt. SÄ«kāka informācija par samaksu un visu pārējo epastā.. Uzreiz lÅ«dzu norādÄ«t savu vecumu un auguma parametrus.
16 feb.

Bonuss (36)

Å odien satikÅ”os ar meiteni / sievieti, kurai labprāt labi atlÄ«dzinātu. Mana kaislÄ«ba ir labi pavadÄ«ts laiks, ideāli, ja Tev arÄ« skÅ«psti patÄ«k. Reizēm man ir nerātnÄ«ba un patÄ«k, ja atļauj pafilmēt ar telefonu no aizmugures (bez sejām). Bet nu tas nav obligāti. Pats esmu kopts, sportisks, nodroÅ”ināts.
16 feb.

$$$ (34)

$$$ - Vēlos atrast seksuāli atraisÄ«tu, izskatÄ«gu, pilngadÄ«gu meiteni, ar ko kopÄ«gi izveidot OnlyFans konu un veidot kopigi Å”im kontam saturu - gan meitenes solo, gan boy/ girl tematikā.. Man ir profesionālais aprÄ«kojums (gaismas, kamera, statÄ«vi u. c. ), kā arÄ« jau neliela pieredze. LÄ«dz kamēr mÅ«su kopÄ«gais OnlyFans konts uzņems apgriezienus, esmu gatavs Tev maksāt par satura veidoÅ”anu. Ja kādā brÄ«dÄ« OnlyFans konts sāks Ä£enērēt pietiekamus ienākumus, tad vienosimes par to sadali. Man ir jau reklāmas kanāl, kas varētu veicināt ātrāku OnlyFans konta izaugsmi. Es kopts, izskatÄ«gs vÄ«rietis, 34g. Tev jābÅ«t simpātiskai, koptai meitenei vecumā 18-30 gadi. Vari bÅ«t bez jebkādas pieredzes Å”ajā tēmā, bet ar interesi piedalÄ«ties!
16 feb.

Rainers (35)

SamaksāŔu naudu skaistai meitenei, kura bÅ«s ar mieru, ka es izÅ”auÅ”u savu spermu viņai uz sejas un mutē. Pirmajās reizēs es to darÄ«Å”u viens - tā sacÄ«t - iemēģināŔu Tevi, bet ar laiku iesaistÄ«Å”u kādu no saviem čomiem un tad mēs to darÄ«sim vienlaicÄ«gi divatā. PriekÅ”roka meitenei, kura spermu norij, bet raksti arÄ« tad, ja esi ar mieru, ka Tev spermu izÅ”auj tikai uz sejas. Mēs ap 35g, Tevi gribam vecumā no 18-47g. Ja bÅ«si simpātiska, tad esam gatavi braukt uz jebkuru pilsētu un apdzÄ«votu vietu Latvijā. MaksāŔu par katru tikÅ”anos.
16 feb.

mouthaa (35)

PriecāŔos iepazÄ«ties ar meiteni, kura jau ir pamēģinājusi vai vēlas izmēģināt rimjob tēmu - vÄ«rieÅ”a dibena laizÄ«Å”anu. Esmu kopts, materiāli nodroÅ”ināts vÄ«rietis, 35. g. Par Å”o baudÄ«jumu varu meitenei samaksāt.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
ŠŸŠ Š˜Š•Š”Š£šŸ’—OUTCALL (25 gadi) 7

ŠŸŠ Š˜Š•Š”Š£šŸ’—OUTCALL (25)

šŸ’—IZBRAUCU!šŸ’—Š¢ŠžŠ›Š¬ŠšŠž ŠŠ Š’Š«Š•Š—Š”!šŸ’‹Š”ŠµŠŗсуŠ°Š»ŃŒŠ½Š°Ń Š¼ŠøŠ»Š°Ń Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠ° Š” Š‘ŠžŠ›Š¬ŠØŠžŠ™ ŠŠŠ¢Š£Š ŠŠ›Š¬ŠŠžŠ™ Š“Š Š£Š”Š¬Š® 7 Š ŠŠ—ŠœŠ•Š Š. ŠŸŃ€ŠøŠµŠ“у Š² Š³Š¾ŃŃ‚Šø Šŗ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Šµ!Š•ŃŠ»Šø хŠ¾Ń‡ŠµŃˆŃŒ хŠ¾Ń€Š¾ŃˆŠ¾ ŠæрŠ¾Š²ŠµŃŃ‚Šø Š²Ń€ŠµŠ¼Ń, Š·Š²Š¾Š½Šø!šŸ’‹ŠžŃŃ‚Š°Š½ŠµŃˆŃŒŃŃ Š“Š¾Š²Š¾Š»ŠµŠ½)!šŸ’‹šŸ’‹šŸ’‹ šŸ“² 28šŸ’‹463šŸ’‹251šŸ’‹

ā™„ļøJauna, seksiga un maiga meitene (krutis 7. izmers)atbrauks ciemos.. Ja velies labi pavadit laiku, zvani un visu sarunasim!

ONLY OUTCALL. šŸ“² 28šŸ’‹463šŸ’‹251šŸ’‹CALL ME!
Å odien 2:11

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt