PUH.lv » Vīrieši meklē sievieti seksam » Janeks

Ievietots: 22 feb. | Lasīts: 23 | Sludinājuma ID: #7687536

Janeks (35 gadi)

Meklēju kādu draiskuli, ar ko šad tad slepus var satikties. viss konfidenciāli.
Aizbraukšu ciemos. varbūt kāds var padalīties ar kādas draiskules kontaktiem. Talsu, kandavas , Rendas apkārtnē. gaidīšu, viss konfidenciāli
Sludinājuma ID #7687536
Vārds Janeks
Vecums 35
Pilsēta lv Talsi
E-pasts art***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 22 feb.
Lasīts 23

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

22 feb.

Dima (44)

Satikties pec jusu noteikumiem. Vecumam nav nozime.
22 feb.

Rīta kafija (35)

Sveika! Ko teiktu par kopīgu šī rīta kafiju un sarunu? Tad jau sapratīsim, vai esam viens otram interesanti arī kam vairāk šodienai vai citai reizei? Pats esmu kopts, komunikabls un sportisks 35 gadus jauns. Interese reāla un nopietna.
22 feb.

Антон (35)

Женщины с красивой фигурой кто хочет секса без каких либо денег, просто секс, пишите
22 feb.

Mazpieredzejusu (38)

Cau atbalstins mazpierejusai meitenei. Uzraksti nekautrejies es jauks kopts vesels visu sarunasim
22 feb.

Haris (50)

Uztaisisu profesionalu via kermenja masazu ar nobeigutu kuniti, 80 eiro varu izbraukt
22 feb.

Eriks (38)

Sveiki! sežu garlaikojos😂 ir te bbw tipa sieviete kura vēlas padraiskoties?
SUKATAJU  KUCI (46 gadi) 9
22 feb.

SUKATAJU KUCI (46)

IEPAZISOS AR SIEVIETI, KURAI PATIK POZET KAILIA, MASTURBET MASINA, SUKAT, DAZADAS ROTALAS UTT.. ATBALSTU MAT TEL 269-07-005
22 feb.

AleXXXis

Davanina 100€. Kaisligai, gribošai, mobilai un koptai sievietei no 30. g. par kartigu, nesteidzigu, baudpilnu milešanos uz paris stundam. Vieta ir, vai varu pats atbraukt, mobils. Ar pieredzi, viss konf!. Подарочек 100€. Страстной, хотящей, мобильной и ухоженной девушке от 30 лет. За хорошию, полную наслаждений встречу на пару часиков. Место есть, или могу приехать сам, мобилен. С опытом, всё конф!.
22 feb.

Juris (62)

Sveika, ja esi Gulbenes rajona un ir velme tikties, dod zinu!par visu parejo, privati!
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Pimp.lv
Andrejs (33 gadi) 2

Andrejs (33)

Nāc piesakies uz relaksu 🌟 Esmu kvalificēts masieris ar daudzu gadu pieredzi 💪 Veicu dažāda veida masāžu, tostarp erotisko ❤️ Varam to darīt pie manīm 🏠 vai arī tavās mājās 🚗 Par visu vienosimies sarakstē 📲, pielāgojos klienta vēlmēm 🌹 Esmu liela auguma vīrietis ar skaistu ķermeni un maigām spēcīgām rokām ✨
20 apr.

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt