Handjob šŸ‘ŒšŸ’¦ (33 gadi)

Meklēju jaunu, tievu studenti, kura man palÄ«dzēs ar rociņu šŸ’¦

Š˜Ń‰Ńƒ Š¼Š¾Š»Š¾Š“ую, хуŠ“ŠµŠ½ŃŒŠŗую стуŠ“ŠµŠ½Ń‚Šŗу, ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š°Ń ŠæŠ¾Š¼Š¾Š¶ŠµŃ‚ Š¼Š½Šµ руŠŗŠ¾Š¹ šŸ’¦
Sludinājuma ID #7490562
Vārds Handjob šŸ‘ŒšŸ’¦
Vecums 33
Pilsēta Rīga
E-pasts g4b***@gmail.com Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots nov. 2023
Lasīts 88

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"

ŠšŃƒŠ½ŠøŠ»ŠøŠ½Š³ŃƒŃ

Š—Š°ŠæŠ»Š°Ń‡Ńƒ Š·Š° ŠŗуŠ½ŠøŠ»ŠøŠ½Š³ŃƒŃ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠµ сŠ¾Š²ŠµŃ€ŃˆŠµŠ½Š½Š¾Š»ŠµŃ‚Š½ŠµŠ¹

Timur (33)

Š˜Ń‰Ńƒ Š¼Š¾Š»Š¾Š“ую Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу , ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š¾Š¹ Š½ŃƒŠ¶ŠµŠ½ Š“руŠ³ Šø ŠæŠ¾Š“Š“ŠµŃ€Š¶ŠŗŠ° .

labrit! (38)

sveika! vai palielitos ar saviem skaistumiem? ta gribas sex- gribas paspeleties ar sievietiti- paspaidit, panicit, izmantot pec pilnas programmas. sapnoju ka porno filmas- satiekas un viss notiekas! sapnoju par sex!gribas riktigi nodot ugunjus, lai kadu laiku butu miers! varbut kadai sievietitei varetu intereset? - 26 gaidu 69 zvanu 53 sms 97 e-mail. pardaugava. satiktos tagad

FetiŔs (33)

Čau, labrÄ«t. Meklēju meiteni, kura man palÄ«dzēs - parādÄ«s savas tievās kājas zeÄ·ubiksēs. Å is nav feiks, vienkārÅ”i mani ļoti uzbudina skatÄ«ties uz tievām kājām svārkos, un masturbēt. Vari bÅ«t arÄ« jauna studente, jo nav jāizģērbjās vai jādara kas cits. Tikai jāpastāv blakus mazliet. Finansiāli atbalstÄ«Å”u. ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚, Š“Š¾Š±Ń€Š¾Šµ утрŠ¾. Š˜Ń‰Ńƒ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу, ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š°Ń Š¼Š½Šµ ŠæŠ¾Š¼Š¾Š¶ŠµŃ‚ - ŠæŠ¾ŠŗŠ°Š¶ŠµŃ‚ сŠ²Š¾Šø хуŠ“ыŠµ Š½Š¾Š¶ŠŗŠø Š² ŠŗŠ¾Š»Š³Š¾Ń‚ŠŗŠ°Ń…. Š­Ń‚Š¾ Š½Šµ фŠµŠ¹Šŗ, ŠæрŠ¾ŃŃ‚Š¾ Š²Š·Š³Š»ŃŠ“ Š½Š° хуŠ“ыŠµ Š½Š¾Š³Šø Š² юŠ±ŠŗŠ°Ń… Šø Š¼Š°ŃŃ‚ŃƒŃ€Š±Š°Ń†Šøя Š¼ŠµŠ½Ń ŠæŠ¾-Š½Š°ŃŃ‚Š¾ŃŃ‰ŠµŠ¼Ńƒ Š·Š°Š²Š¾Š“Šøт. Š’Ń‹ тŠ°ŠŗŠ¶Šµ Š¼Š¾Š¶ŠµŃ‚Šµ стŠ°Ń‚ŃŒ Š½Š¾Š²Ń‹Š¼ стуŠ“ŠµŠ½Ń‚Š¾Š¼, ŠæŠ¾Ń‚Š¾Š¼Ńƒ чтŠ¾ Š²Š°Š¼ Š½Šµ Š½ŃƒŠ¶Š½Š¾ рŠ°Š·Š“ŠµŠ²Š°Ń‚ŃŒŃŃ ŠøŠ»Šø Š“ŠµŠ»Š°Ń‚ŃŒ чтŠ¾-Š»ŠøŠ±Š¾ ŠµŃ‰Šµ. Š’Š°Š¼ ŠæрŠ¾ŃŃ‚Š¾ Š½ŃƒŠ¶Š½Š¾ Š½ŠµŠ¼Š½Š¾Š³Š¾ ŠæŠ¾ŃŃ‚Š¾ŃŃ‚ŃŒ. ŠæŠ¾Š“Š“ŠµŃ€Š¶Ńƒ фŠøŠ½Š°Š½ŃŠ¾Š²Š¾.

Jura (35)

$ Š¼Š¾Š»Š¾Š“Š¾Š¹ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠµ. Š”уŠ¼Š¼Ńƒ Šø усŠ»Š¾Š²Šøя Š½Š°Š·Š¾Š²ŠøтŠµ сŠ°Š¼Šø.

Jans (34)

LabrÄ«t. VarbÅ«t Å”eit ir kāda forÅ”a meitene kas pieprot labu masāžu!? 150ā‚¬

Lover (32)

Čau ;) Jā Tu, kas lasa Å”o sludinājumu. Ja jau reiz esi atvērusi Å”o sadaļu un manu sludinājumu, tad jau tāpat kā es meklē ko kaislÄ«gu, aizraujoÅ”u, galvus reibinoÅ”u :) Tātad ko meklēju es? Vienu, simpātisku, koptu, meiteni / sievieti patstāvÄ«gām retām tikÅ”anās reizēm, lai mēs kopā varētu sasniegt baudas virsotnes. Par mani - 32. g jauns, gara auguma, izskatÄ«gs, normālas miesas bÅ«ves, ar labu humora izjÅ«tu (melna kā kafija), zinoÅ”s kā sagādāt tev baudu ;) Ja tevi uzrunāja, tad noteikti gaidu tavu vēstuli, aprakstu par sevi, ko vēlies, ideāli uzreiz ar bildi, jo tikÅ”anās iespējama tikai simpātiju gadÄ«jumā. GaidÄ«Å”u tavu ziņu ;)

Tagad (38)

Labrīt satiksos ar jauku sievieti/ meiteni uzraksti nekautrejies es jauks kopts un visu sarunasim

Money

Sveika samaksāŔu par minetu 30-40 ā‚¬ Bez garām sarakstēm Š—Š°ŠæŠ»Š°Ń‡Ńƒ Š·Š° Š¼ŠøŠ½ŠµŃ‚ с 30-40ā‚¬ Š‘ŠµŠ· Š“Š¾Š»Š³Šøх ŠæŠµŃ€ŠµŠæŠøсŠ¾Šŗ Jhg
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt