Ievietots: Šodien 17:15 | Lasīts: 12 | Sludinājuma ID: #8074687

Jura (60 gadi)

Iscu zenscinu katoraj nravitsa muzcina pastarse svabodnij bez kompleksov pacinajus abazaju zenscine dostavikj udovolstvije jazickom oralna do orgazma jesli nravitsa lizu popocku toze zamen nicivo neprasu zivu agin +3712986**** Uzzināt tālruni pisike sms iļi WAPSAP vozrast nevazen mozeke bikj zenata polnaja laska jazickom vezge . Vipim kofe čai mozna pakrepče
Sludinājuma ID #8074687
Vārds Jura
Vecums 60
Pilsēta Rīga
Telefona numurs +3712986**** Uzzināt tālruni
E-pasts abc***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots Šodien 17:15
Lasīts 12

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
Šodien 17:13

. . . . . . . (34)

Meklēju ar kuru tikties, varam regulāri. Forša laika pavadīšanai, finansiāli atbalstīšu.
Šodien 17:11

Nodrāzties OFISĀ!

Draisk noskaņojums. Būtu kāda JAUNA MEITENE vai SIEVIETE (DIEVIETE), kura vēlētos tagad kārtīgi NODRĀZTIES OFISĀ. Lai tevi pakļauj. Izmanto. Gaidu Tavu ziņu. Vecumam nav nozīmes.
Šodien 17:11

Ričards (32)

Foršs, bet kautrīgs puisis meklē meiteni ar ko satikties. Esmu atvērts dažādām idejām :) Ja nepieciešamas finanses, nav problēma :) Droši var rakstīt. E-pasts, Wpp vai TG - 28, 12, 11, deviņi septiņi. Uz tikšanos!
Šodien 17:10

Draugi (28)

Divi turīgi simpātiski draugi meklē divas sievietes izklaidei.
Šodien 17:08

Dmitriy

Кто хочет массаж Куни плюс бонус?напишите
Šodien 17:02

KAISLIGAIS’

Šeit būtu kāda forša čiepiņa, kurai būtu vēlme satikt superigu džeku, kurš viņai sniegtu baudu , visādos veidos. Ar mēli! Ar locekli! No priekšas, un no aizmugures. Augšas un Lejas. Gaidu Tavu ziņu. Viss tikai starp mums. Konfidenciāli. Uzraksti. Tiekamies. Baudām. Likšu Tev justies , ļoti labi. ❤️
Šodien 17:01

Рэй (35)

Помогу студентке с лабораторной по программированию
Šodien 17:00

Jan (30)

600€ par tikšanos jaunai, simpātiskai un pakļāvīgai meitenei.
Šodien 16:58

20 eur (50)

Varbūt šeit ieskatās kāda jauka meiča vai nerātna dāma no tuvākās apkārtnes kura varētu sniegt minetu precētam patīkamam vīrietim?varat būt divas draudzenes. . . es mobils, pieklājīgs.
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt