šŸ» (31 gads)

Š„Š¾Ń‡Ńƒ Š²Ń‹Š»ŠøŠ·Š°Ń‚ŃŒ сŠµŠ³Š¾Š“Š½Ń сŠ¾Ń‡Š½ŃƒŃŽ ŠŗŠøсŠŗу šŸ‘…
  • šŸ» (31 gads) (Foto!) iepazÄ«sies ar sievieti seksam (#7711709)
Sludinājuma ID #7711709
Vārds šŸ»
Vecums 31
Pilsēta Rīga
E-pasts d.b***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 6 mar.
Lasīts 41

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"

Gvido (32)

Čau. . sportisks Rīdzinieks 32. gadi. . meklēju sievieti kuru orāli apmierināt ar savu lunkano mēlīti mana mēlīte apcubinas visus tavus caurumiņus ;)

Oleg (36)

Š˜Ń‰Ńƒ Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Ńƒ Š² сŠ°Š¼Š¾Š¼ ŠæрŠµŠŗрŠ°ŃŠ½Š¾Š¼ Š²Š¾Š·Ń€Š°ŃŃ‚Šµ 40+ , Š“Š»Ń Š“руŠ¶Š±Ń‹ Šø ŠæŠ¾ŃŃ‚Š¾ŃŠ½Š½Ń‹Ń… Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡ .

Minets (42)

Sveiki. Vēlos minetiņu manā auto. 70eur bonuss Tev.

Meklēju mīļāko!!

Sveika! Meklēju sev mīļāko vienu jauku studenti, patik jaunākas! Var fin atbalstīt! Man 31, spēcīgas miesasbūves, mobils, jauks dzeks! Konvoja meičām netraucet neinteresē!!!

Aivars (45)

SatikÅ”os ar kautrÄ«gu bet griboÅ”u sievieti kura grib iejusties kuces lomā. Sekss visos caurumiņos ja vēlies.

IzvaroŔanā ?

ŠŸŠ¾ŠøŠ³Ń€Š°ŠµŠ¼ Š² ŠøŠ·Š½Š°ŃŠøŠ»Š¾Š²Š°Š½ŠøŠµ ? Š˜Ń‰Ńƒ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€ŃƒŃŽ Š²Š¾Š·Š±ŃƒŠ¶Š“Š°ŠµŃ‚ Š¶ŠµŃŃ‚ŠŗŠøŠ¹ Šø Š³Ń€ŃƒŠ±Ń‹Š¹ сŠµŠŗс Šø рŠ¾Š»ŠµŠ²Ń‹Šµ ŠøŠ³Ń€Ń‹ . ŠšŠ¾Š½Ń„ŠøŠ“ŠµŠ½Ń†ŠøŠ°Š»ŃŒŠ½Š¾ . ŠŠµ ŠŗŠ¾Š¼Š¼ŠµŃ€Ń†Šøя . Š®Ń€Š¼Š°Š»Š° . ŠœŠ¾Š±ŠøŠ»ŃŒŠ½Ń‹Š¹ . ŠœŠµŃŃ‚Š¾ ŠµŃŃ‚ŃŒ . Paspēlēsimies izvaroÅ”anu ? Meklēju sievieti kuru uzbudina rupjÅ” un smags Sex un lomu spēles . Konfodenciali . Nav komercija . Jurmala . Mobils . Vieta ir .

Meklēju Milf

Labdien . Meklēju precētu vai aizņemtu Milf kurai darba dienas pa dienu nav ko darÄ«t un gribas kuni vai Sex . Konfodenciali . Nav komercija . Vieta un auto ir Š”Š¾Š±Ń€Ń‹Š¹ Š“ŠµŠ½ŃŒ . Š˜Ń‰Ńƒ Š·Š°Š¼ŃƒŠ¶Š½ŃŽŃŽ ŠøŠ»Šø Š·Š°Š½ŃŃ‚ŃƒŃŽ Š¼ŠøŠ»Ń„Ńƒ ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š¾Š¹ ŠæŠ¾ рŠ°Š±Š¾Ń‡ŠøŠ¼ Š“Š½ŃŠ¼ Š“Š½ŠµŠ¼ Š½ŠµŃ‡ŠµŠ³Š¾ Š“ŠµŠ»Š°Ń‚ŃŒ Šø хŠ¾Ń‡ŠµŃ‚ся ŠŗуŠ½Šø ŠøŠ»Šø сŠµŠŗсŠ° . ŠšŠ¾Š½Ń„ŠøŠ“ŠµŠ½Ń†ŠøŠ°Š»ŃŒŠ½Š¾ . ŠŠµ ŠŗŠ¾Š¼Š¼ŠµŃ€Ń†Šøя . ŠœŠµŃŃ‚Š¾ ŠµŃŃ‚ŃŒ Š°Š²Ń‚Š¾ тŠ¾Š¶Šµ

Tiksos

Tiksos ar sievieti kam intīmām. Var pret bonusu arī . Nr 27 12 53 44

Š Š°Š±Š¾Ń‚Š° Š“Š»Ń Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠµŠŗ

Cau . Uz vasaras sezonu piedāvāju darbu paklausÄ«gam sievietem restorāna JÅ«rmalā . Ja Tev ir fantāzija dabÅ«t darbu par minetu vai Sex raksti e-pasta ar bildi un CV . ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚ . ŠŠ° Š»ŠµŃ‚Š½ŠøŠ¹ сŠµŠ·Š¾Š½ Š½Š°Š±ŠøрŠ°ŃŽ ŠæŠ¾ŃŠ»ŃƒŃˆŠ½Ń‹Ń… Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠµŠŗ Š½Š° рŠ°Š±Š¾Ń‚Ńƒ Š² рŠµŃŃ‚Š¾Ń€Š°Š½ Š² Š®Ń€Š¼Š°Š»Šµ . Š•ŃŠ»Šø у тŠµŠ±Ń ŠµŃŃ‚ŃŒ фŠ°Š½Ń‚Š°Š·Šøя ŠæŠ¾Š»ŃƒŃ‡Šøть рŠ°Š±Š¾Ń‚Ńƒ чŠµŃ€ŠµŠ· Š¼ŠøŠ½ŠµŃ‚ ŠøŠ»Šø сŠµŠŗс ŠæŠøшŠø Š½Š° ŠæŠ¾Ń‡Ń‚Ńƒ с фŠ¾Ń‚Š¾ Šø CV .
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt