Å odien šŸ”„ (32 gadi)

Hey.
Vēlētos Å”odien satikties ar simpātisku, koptu, slaidu meiteni, ļoti pikantam randiņam (glāsti, skÅ«psti, satverÅ”ana aiz matiem no muguras šŸ”„ utt. ).
Ja Tevi uzrunā un vēlies Ŕādu tikÅ”anos tad gaidu tavu ziņu un sarunāsim tikÅ”anos Å”odien.
Par mani, 32. g jauns, gara auguma, simpātisks, jautrs :)
Protams Tev bonuss par tikŔanos ;)
Sludinājuma ID #7594587
Vārds Å odien šŸ”„
Vecums 32
Pilsēta Rīga
E-pasts tav***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 3 jan.
Lasīts 54

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"

Endijs (27)

Sveiki! Vai ir kāda dāma kurai interestētu tikÅ”anās par kādu bonusiņu? Jauki pakavēt laiku aiziet uz kino, iedzert Tēju/kafiju. Apbusēju simpātiju gadijumā var arÄ« ko intÄ«māku!. šŸ˜Š

Arena Riga (40)

Dāsni atlÄ«dzināŔu sievietei par jauku tikÅ”anos. Vēlams netālu no Arena Riga

Aleksey (47)

LV/RU. Sveiks sievietes! Esmu kunnilinga meistars. Loti velos atrasta tadu kurai patik kunnilingus. Varu darit to ilgi Un ar lielu prieku. Š—Š“рŠ°Š²ŃŃ‚Š²ŃƒŠ¹Ń‚Šµ Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Ń‹. ŠÆ Š»ŃŽŠ±ŠøтŠµŠ»ŃŒ Š“ŠµŠ»Š°Ń‚ŃŒ ŠŗуŠ½Šø Š¶ŠµŠ»Š°ŃŽ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‚Šøть Š·Š“ŠµŃŃŒ тŠ°Šŗую Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Ńƒ ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š¾Š¹ Š¾Ń‡ŠµŠ½ŃŒ Š½Ń€Š°Š²Šøтся ŠŗуŠ½Šø. ŠœŠ¾Š³Ńƒ Š“ŠµŠ»Š°Ń‚ŃŒ ŠµŠ³Š¾ ŠæŠ¾Š“Š¾Š»Š³Ńƒ. Š„Š¾Ń‡Ńƒ чтŠ¾Š± Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Š° ŠŗŠ¾Š½Ń‡Š°Š»Š° Š¼Š½Šµ Š² рŠ¾Ń‚ Š° я Š±ŃƒŠ“у Š²ŃŠµ Š²Ń‹Š»ŠøŠ·Ń‹Š²Š°Ń‚ŃŒ.

Teo (39)

ā‚¬ā‚¬ā‚¬ dāvaniņa koptai, slaidai jaunkundzei, kura uzaicinās ciemos uz baudpilnu tikÅ”anos. Profesionāles neinteresē.

Jānis (33)

Sveikas daiļavas, meklēju sievieti ar ko kopā pavadīt vakaru vai nakti. Esmu precējies, tāpec svarīga konfedencialitāte. Man ir 33 gadi un esmu normālas miesasbūves. Esmu ar auto. Vieta ir.
Tikties AUTO! 5

Tikties AUTO!

Hey! Å ajā jaunājā gadā Skrundas puse bÅ«tu kāda draiska meitene vai sieviete, kura vēlētos satikties kam ļoti superigam? KaislÄ«gam kunilingam? šŸ˜ Protams, viss pilnÄ«gi konfidenciāli. Tiktos mēs ofisā. šŸ˜ esmu bez aizspriedumiem. Un zināŔu , kā par tevi parÅ«pēties Jaukumiņ! šŸ˜ gaidu Tavu ziņu. Un tiekamies kam superigam.

Aldis (35)

Sveiki, organizējas svingeru ballÄ«te Liepājas rajonā, viesu namā, bÅ«s pirts Baļļa un pozitÄ«vs noskaņojums! 12. 01. 2024. Vakarā 19. 00- 5. 00 Aicināti pāri un sievietes bez maksas, vÄ«rieÅ”iem dalÄ«bas maksa 70ā‚¬ Uzkodas un gumijas bÅ«s uz vietas, par grādÄ«gajiem dzērieniem domājam paÅ”i! Pieteikumus un foto gaidÄ«Å”u lÄ«dz 09. 01. 2024 e-pasta un tad jau nosÅ«tÄ«Å”u kontaktus un lokāciju! Apmeklētāju skaits ierobežots!

Salavecis (40)

Salavecim palikusi pāri dāvaniņa (ā‚¬), kuru uzdāvināŔu nepaklausÄ«gai, slaidai un koptai jaunkundzei! TikÅ”anās vieta Tava, Tavu konfidencialitāti garantēju!

GGG (40)

Lv/ Ru Š˜Ń‰Ńƒ "сŠµŠŗрŠµŃ‚Š°Ń€ŃˆŃƒ Š½Š° чŠ°Ń". ŠŸŃ€ŠøшŠ»Š°, сŠ“ŠµŠ»Š°Š»Š° Š¼Š½Šµ ŠŗŠ¾Ń„Šµ, ŠæŠ¾Š“ стŠ¾Š»Š¾Š¼ Š¾Ń‚сŠ¾ŃŠ°Š»Š°, Š²Š·ŃŠ»Š° Š±Š¾Š½ŃƒŃŠøŠŗ с ŠæŠ¾Š»ŠŗŠø Šø ышŠ»Š° ŠŗŠ°ŠŗŠ±ŃƒŃ‚Ń‚Š¾ Š½ŠµŠ²Ń‡ŠµŠ¼ Š½ŠµŠ±ŠøŠ²Š°Š»Š¾. ŠŠ° ŠæŠ¾ŃŃ‚Š¾ŃŠ½Š½Š¾Šø Š¾ŃŠ½Š¾Š²Šµ Š¶ŠµŠ»Š°Ń‚ŠµŠ½Š»Š¾. ŠŸŠ¾Š“рŠ¾Š±Š½ŠµŠ¹ Š² Šµ-Š¼Š°Š¹Š»Šµ.
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt