BaudaišŸ˜˜

Hey šŸ˜˜ VarbÅ«t Å”eit ir sieviete kura meklē sev partneri priekÅ”s kaislÄ«ga laba ilga sex , rotaļām un ne tikai ? Velams patstavÄ«gi
Esmu jauks kopts , slaids ar tetuvētu augumu 175m 32 g jauns mob ar Auto
Atvērts kam jaunam Riga raj Vai Jelgava Raj , ceru atrast ko realu Å”eit uzraxti šŸ˜ŠšŸ˜Š Rus LV Eng
  • BaudaišŸ˜˜ (Foto!) iepazÄ«sies ar sievieti seksam (#8105424)
  • BaudaišŸ˜˜ (Foto!) iepazÄ«sies ar sievieti seksam (#8105424)
Visas autora fotogrāfijas pieejamas apskatei
Sludinājuma ID #8105424
Vārds BaudaišŸ˜˜
Pilsēta Rīga
E-pasts smu***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots Å odien 9:22
Lasīts 19

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"
9:20

EUR (40)

EUR par minetu jaukai studentei. Vēlams regulāri.
9:12

Istais tev (30)

Labrīt, kāda grib tādu nomierināt? Rīga. Ir vieta, varu atbraukt ciemos.
9:10

Š”Š¼ŠøтрŠøŠ¹ (32)

Š˜Ń‰Ńƒ Š“ŠµŠ²ŃŃ‚Š²ŠµŠ½Š½Šøцу, Š·Š° Š±Š»Š°Š³Š¾Š“Š°Ń€Š½Š¾ŃŃ‚ŃŒ 1500 ŠµŠ²Ń€Š¾. ŠžŃ‚ 18 Š»ŠµŃ‚.
9:05

Vadim (35)

Š’стрŠµŃ‡ŃƒŃŃŒ с Š¾Š±Ń‹Ń‡Š½Š¾Š¹ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠ¾Š¹ Š½Š° ŠøŠ½Ń‚ŠøŠ¼. ŠšŠ¾Š½Ń„ŠøŠ“ŠµŠ½Ń†Š°Š»ŃŒŠ½Š¾. Š„Š¾Ń‡Ńƒ Š¾Ń‚Š±Š»Š°Š³Š°Š“Š°Ń€Šøть Š·Š° Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡Ńƒ. Š£ Š¼ŠµŠ½Ń Š¼ŠµŃŃ‚Š¾ ŠµŃŃ‚ŃŒ. Š Š°Š“ Š±ŃƒŠ“у Š¾Ń‚Š²ŠµŃ‚Šøть. Š”Š°Š¼ Š¾Š±Ń‹Ń‡Š½Ń‹Š¹ ŠæŠ°Ń€ŠµŠ½ŃŒ.
Genijs
Ziņa Sekot
8:46

TieÅ”saistē: 11:11Genijs (38)

Sveikas daiļās dāmas. Vai Å”eit ir sastopama normāla auguma dāma ar dabÄ«go apmatojumu ? Simpatizē sievietes ar vēderiņu savās vietās palielu dubsi palielām krÅ«tÄ«m. Nemeklēju nekādu princesi. Esmu kopts simpātisks mobils. Es 182 garÅ” 80 svars 19 cm loc 39 gadi. Dievinu kunilingu un ne tikai. Sexā patÄ«k viss . kā ar esmu atvērts visam. DroÅ”i raksti. Vecumam un svaram nav Ä«sti nozÄ«mes . Tiekamies baudai un ja sanāk ta tiekamies patstāvÄ«gi. bučas jums
8:43

Daugavpils/Latgale (30)

TikŔos ar sievieti. SamaksāŔu par seksu vai minetu. Ir vieta un auto Vstre4usj s zhenwinoi. Estj avto i mesto
Flamex)69
Ziņa Sekot
8:39

Prombūtnē: 8:42OnFire!. (28)

IepaziÅ”os ar kartigu, koptu sievieti no 35-50. g. Kurai interesetu iepazities ar 28 gadigu džeku no Rigas!, priekÅ” kaisligam, emociju un energijas pilnam attiecibam). Esmu brivs no attiecibam, ir sava vietina. Kartigs, kopts, adekvats!. Nebus iebildumu ja esi attiecibas. Viss max. konf!. ŠŸŠ¾Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼Š»ŃŽŃŃŒ с ухŠ¾Š¶ŠµŠ½Š½Š¾Š¹ Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Š¾Š¹ Š¾Ń‚ 35-50 Š»ŠµŃ‚. ŠšŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š¾Š¹ ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŠ½Š¾ ŠæŠ¾Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼Šøться с 28 Š»ŠµŃ‚Š½ŠøŠ¼ ŠæŠ°Ń€Š½ŠµŠ¼ ŠøŠ· Š ŠøŠ³Šø!, Š“Š»Ń Š³Š¾Ń€ŃŃ‡Šøх, эŠ¼Š¾Ń†ŠøŠ¾Š½Š°Š»ŃŒŠ½Ń‹Ń… Šø эŠ½ŠµŃ€Š³ŠøчŠ½Ń‹Ń… Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡ŃŒ). ŠÆ сŠ²Š¾Š±Š¾Š“ŠµŠ½, ŠµŃŃ‚ŃŒ сŠ²Š¾Ń‘ Š¼ŠµŃŃ‚ŠµŃ‡ŠŗŠ¾. Š£Ń…Š¾Š¶ŠµŠ½Š½Ń‹Š¹, Š°Š“ŠµŠŗŠ²Š°Ń‚Š½Ń‹Š¹, Š²Š¾ŃŠæŠøтŠ°Š½!. ŠŠµ ŠæрŠ¾Ń‚ŠøŠ² ŠµŃŠ»Šø ты Š±ŃƒŠ“ŠµŃˆŃŒ Š² Š¾Ń‚Š½Š¾ŃˆŠµŠ½Šøях. Š’сŠµ Š¼Š°Šŗс. ŠŗŠ¾Š½Ń„!.
8:15

Andrejs (36)

Sveikas. Å odien vēl esmu LV vēlos labi pavadÄ«t laiku ar patÄ«kamu sievieti ar turpinājumu. No manas puses 300ā‚¬ bonuss. Vieta ir. Ja viss patiks varam arÄ« ilgtermiņā tikties. Viss tikai pēc abpusejam vēlmēm. GaidÄ«Å”u vestuli
8:08

Masāža+ (33)

RelaksējoÅ”a un baudpilna masāža visam Ä·ermenim. . Katra sieviete ir pelnÄ«jusi tik izcilu un nebijuÅ”u baudu ar relaksējoÅ”as, klasiskās un erotiskās masāžas palÄ«dzÄ«bu. . . Lieliska relaksācija un patÄ«kama bauda. Profesionāls un pieredzējis 188cm gara auguma, sportisks masieris piedāvā ko patÄ«kamu, relaksējoÅ”u un neaizmirstamu. Dažāda veida masāžas, sākot no relaksējoÅ”as visam Ä·ermenim lÄ«dz dziļo muskuļu masāžai, vai pēc vēlmes izcila erotiskā masāža, kas sniegs vēl nebijuÅ”u baudu. Ir liela pieredze masāžai jebkurai Ä·ermeņa daļai (galva, kakls, mugura, rokas, kājas, pēdas, plaukstas un vēl viss pārējais. . ) Esmu 33, 188cm, 82kg, un respektēju vēlmes. . pieprotu arÄ« to, ko reti kurÅ” prot. Esmu pievilcÄ«gs un arÄ« labs sarunu biedrs. Foto nosÅ«tu pie sarakstes
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt