Ievietots: 10 aug. | Lasīts: 32 | Sludinājuma ID: #8002682

Tiekamies?šŸ”„šŸ”„ (33 gadi)

Hey ;) gribi satikties tagad? Raksti un tiekamies ;)
Tev bonuss ā‚¬ā‚¬ā‚¬
Sludinājuma ID #8002682
Vārds Tiekamies?šŸ”„šŸ”„
Vecums 33
Pilsēta Rīga
E-pasts tav***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 10 aug.
Lasīts 32

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"
10 aug.

Artem (29)

ŠœŠ¾Š¶ŠµŃ‚ ŠŗтŠ¾ хŠ¾Ń‡ŠµŃ‚ шŠ°Ń Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‚Šøться? Š” Š¼ŠµŠ½Ń Š±Š¾Š½ŃƒŃ 200ŠµŠ²Ń€Š¾
10 aug.

Edgars (32)

SeksÄ«gai meitenei maksāŔu par iespēju viņu regulāri drāzt mutē - tev bÅ«s jāsÅ«kā mans loceklis un jālaiza manas olas. Tavs vēlamais vecums - 18-39 gadi. MaksāŔu par katru tikÅ”anās reizi. Ar auto varu aizbraukt uz jebkuru vietu.
10 aug.

Golden (31)

Esmu gatavs samaksāt skaistai meitenei, kurai interesētu pamēģināt zelta lietus tēmu. Protams, der arÄ« variants, ja esi meitene jau ar pieredzi Å”ajā tēmā.
10 aug.

rimx (33)

MaksāŔu naudu feinai, neÄ·Ä«trai meitenei, kura ar savu saldo mēlÄ«ti padarbosies gar manu ānusu. Es kopts, simpātisks vÄ«rietis, 33. g. v.
10 aug.

Artem

Š˜Ń‰Ńƒ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу Š½Š° Š¼ŠøŠ½ŠµŃ‚. ŠšŃ‚Š¾ Š·Š°ŠµŠ“ŠµŃ‚ сŠµŠ³Š¾Š“Š½Ń? ŠÆ Š² цŠµŠ½Ń‚Ń€Šµ. ŠžŠæŠ»Š°Ń‚Š°. ŠŸŠøшŠø Šø Š“Š¾Š³Š¾Š²Š¾Ń€ŠøŠ¼ŃŃ.
10 aug.

temper (34)

Ikdienā man ar sievietēm patÄ«k lÄ«dzvērtÄ«gas attiecÄ«bas, respektēju un cienu viņas, taču seksā dodu prielÅ”roku sievietes pakļauÅ”anai un dominancei pār viņu. Ja ikdienā es sievietēm atveru durvis, palaižu viņas pa priekÅ”u, pasniedzu viņām mēteli, pavadu laiku ar viņām saturÄ«gās sarunās par dzÄ«vi, attiecÄ«bām utt. tad seksā es sievietes mēdzu izrÄ«kot un dominēt pār viņām - pakļaujot, pazemojot, paužot pār viņām varu (bez vardarbÄ«bas). Tādēļ, ja esi gados jauna un simpātiska sieviete no 18-40g un Tev no vÄ«rieÅ”a puses patÄ«k Ŕāda veida attieksme ā€“ džentelmeniskums ikdienā, taču gultā - raupjums, vara un dominance, tad gaidu no tevis ziņu! Man 34g, slaids, kopts, simpātisks vÄ«rietis.
10 aug.

xmrx (30)

Atsaucies, ja esi tikumÄ«ga, kārtÄ«ga, kautrÄ«ga meitene, kura ir audzināta, lai bÅ«tu priekÅ”zÄ«mÄ«ga, pareiza un visiem sabiedrÄ«bas priekÅ”rakstiem atbilstoÅ”a daiļā dzimuma pārstāve, ar kuru apkārtējie lepojas un uzskata par paraugu citām. Taču, neraugoties uz iepriekÅ”minēto TevÄ« ir slēpta un spēcÄ«ga vēlme ļauties. . . . kaislei un baudÄ«jumam. . . . Pats esmu simpātisks, kopts vÄ«rietis, kurÅ” vēlas padarÄ«t Tevi par savu personÄ«go palaistuvi. . . . . . Konfidenciāli, diskrēti, slepeni. Regulāram, neÄ·Ä«tram baudÄ«jumam. . . . . . . . RÄ«gā vai jebkurā citā pilsētā. Man mazliet virs 30g. Tevi vēlos - 18-35g. jaunu. Der arÄ« variants, ja Tu esi attiecÄ«bās vai precēta un vēlies izrauties no rutÄ«nas, un kļūt par cita virieÅ”a slepenu personÄ«go padauzu - baudpilnākam seksam nekā Tev tas ir Å”obrÄ«d.
10 aug.

Alexx (36)

Š’Š¾Š·Š¼Š¾Š¶Š½Š¾ŃŃ‚ŃŒ ŠæŠ¾Š“Š·Š°Ń€Š°Š±Š¾Ń‚Š°Ń‚ŃŒ сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøчŠ½Ń‹Š¼, сŠ¾Š²ŠµŃ€ŃˆŠµŠ½Š½Š¾Š»ŠµŃ‚Š½ŠøŠ¼ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠ°Š¼. Š”Š²ŃŠ·Š°Š½Š½Ń‹Š¾ с эрŠ¾Ń‚ŠøчŠµŃŠŗŠøŠ¼Šø Š“ŠµŠ»Š°ŠøŠø, Š½Š¾ Š½Šµ ŠøŠ½Ń‚ŠøŠ¼ усŠ»ŃƒŠ³Šø. ŠŸŠ¾ эŠ»ŠµŠŗтрŠ¾Š½Š½Š¾Š¹ ŠæŠ¾Ń‡Ń‚Šµ ŠøŠ½Ń„Š¾ Š±Š¾Š»ŠµŠµ Š“ŠµŃ‚Š°Š»ŃŒŠ½Š¾.
10 aug.

diamond (35)

TurÄ«gs vÄ«rietis vēlas iepazÄ«ties ar 18-35 gadus jaunu meiteni regulārām tikÅ”anās reizēm. Tev jābÅ«t slaidai, simpātiskai, koptai un tādai kuru seksā saista viss jaunais un kam nepatÄ«k rutÄ«na. Man paÅ”am 35 gadi, slaidas miesasbÅ«ves, kopts. Vari bÅ«t no RÄ«gas vai jebkuras citas pilsētas. Attālums man nav Ŕķērslis. Interesentēm lÅ«gums uzreiz pievienot foto, jo vizuālās simpātijas bÅ«s viens no galvenajiem nosacÄ«jumiem, lai mēs tiktos. Varu materiāli atbalstÄ«t.
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt