Tikties Å”ovakar šŸ”„šŸ’¶ (35 gadi)

Es kopts, sportisks un nodroŔināts, labprāt tuvākajā laikā pavadītu laiku patīkamas sievietes kompānijā. Vai kāda Ŕovakar var ko piedāvāt? Varat būt arī divas draudzenes. Varu atlīdzināt, ja nepiecieŔams.
Sludinājuma ID #7786900
Vārds Tikties Å”ovakar šŸ”„šŸ’¶
Vecums 35
Pilsēta Rīga
E-pasts k.t***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 16 apr.
Lasīts 46

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"
16 apr.

Maris (44)

Steidzami šŸ’° meklēju meiteni seksam JÅ«rmalā. Å ovakar!šŸ­ā‚¬Ā£$
16 apr.

Labaijs (47)

Vaij seit ir kada kura velas kaisligu sexsu? 21-60. Vietina ir centra. Visu sarunasim.
16 apr.

Liepaja (37)

ŠŸŠøшу тут Š¼Š½Š¾Š³Š¾ Š»ŠµŃ‚. . . Šø ŠæŠøшут тŠ¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ Š¼ŃƒŠ¶ŠøŠŗŠø. чтŠ¾ Š±Ń‹ Šøх. . . . Š½ŠµŃƒŠ¶ŠµŠ»Šø тут Š½ŠµŃ‚ ŠæŠ¾Ń€ŃŠ“Š¾Ń‡Š½Ń‹Ń… Š“ŠµŠ²Ń‡ŠµŠ½Š¾Šŗ, ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Ń‹Šµ хŠ¾Ń‚ŃŃ‚ сŠµŠŗсŠ° ? ŠÆ сŠøŠ¼ŠæŠ¾Ń‚ŠøчŠ½Ń‹Š¹, ŠæŠ¾Ń€ŃŠ“Š¾Ń‡Š½Ń‹Š¹ ŠæŠ°Ń€ŠµŠ½ŃŒ Š±ŠµŠ· Š²Ń€ŠµŠ“Š½Ń‹Ń… ŠæрŠøŠ²Ń‹Ń‡ŠµŠŗ, Š²ŃŠµ стрŠ¾Š³Š¾ Š°Š½Š¾Š½ŠøŠ¼Š½Š¾. .
16 apr.

1000eur

lÄ«dz 1000eur jaunai meitenei par tikÅ”anos lÄ«dz 19, atbikdu vēstulēm ar foto un norādÄ«tu vecumu whats app 27080900
16 apr.

Sponsors

250 ā‚¬ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡ŃƒŃŃŒ с Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠ¾Š¹ 18-27. KŠ¾Š½Ń„ŠøŠ“ŠµŠ½Ń†ŠøŠ°Š»ŃŒŠ½Š¾. TikÅ”os ar meiteni 18-27 g. , 250 EUR, var hotelÄ«.
16 apr.

gribulis (38)

sveika! neratns mekle neratnu! vai palielitos ar saviem skaistumiem? ta gribas sex- gribas paspeleties ar sievietiti- paspaidit, panicit, izmantot pec pilnas programmas. sapnoju ka porno filmas- satiekas un viss notiekas! sapnoju par sex!gribas riktigi nodot ugunjus, lai kadu laiku butu miers! varbut kadai sievietitei varetu intereset? - 26 gaidu 69 zvanu 53 sms 97 e-mail
16 apr.

Edgars (35)

IepazÄ«Å”os ar meiteni, sievieti patÄ«kamām tikÅ”anās reizēm. Finansiāli atbalstÄ«Å”u.
16 apr.

Jancis (47)

Vīrietis Limbaži mīļi maigi kaislīgi samīlēs sievieti. Gaidu SMS uz inbox. lv jancis1976@inbox. lv
16 apr.

Nikname (34)

Š“Š¾Ń‚Š¾Š² стŠ°Ń‚ŃŒ сŠæŠ¾Š½ŃŠ¾Ń€Š¾Š¼, ŠæŠ°ŠæŠøŠŗŠ¾Š¼. Š’сё рŠµŠ°Š»ŃŒŠ½Š¾. ŠŠµ Š¾Š±ŠøŠ¶Ńƒ. Š”ŠæŠ¾Ń€Ń‚ŠøŠ²Š½Š¾Š³Š¾ тŠµŠ»Š¾ŃŠ»Š¾Š¶ŠµŠ½Šøя, Š±Ń€ŃŽŠ½ŠµŃ‚. ŠžŃŃ‚Š°Š»ŃŒŠ½Š¾Šµ ŠæрŠø Š¾Š±Ń‰ŠµŠ½ŠøŠø.
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt