Dāvis (21 gads)

Čaviņa, gribu šodien padarīt ko nerātnu, ilgi un dikti! Esmu 190 garš, izkatīgs džeks, gribu apmierināt Tevi ļoti! P. S Patīk Sievietes, kas ir vecākas par mani! Raksti:)
Sludinājuma ID #8094493
Vārds Dāvis
Vecums 21
Pilsēta Rīga
E-pasts dav***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Atbildes forma ir īslaicīgi atspējota, bet jūs varat sazināties tieši caur norādīto e-pastu. Mēs drīzumā atjaunosim veidlapu!

Atbildes forma drīzumā atgriezīsies. Sekojiet jaunumiem!
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
VIP sludinājuma darbības termiņš: 2024.10.05 17:54:57
Pagarināt VIP statusu uz 24 stundām?
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots Vakar 17:51
Lasīts 105

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
Vakar 15:59

Mr C (35)

Cau, Piekdienas vakars un es hvelos atpusties damas klatbutne. Mekleju komunikablu izskatigu sievieti kurai patik sex un sniegt baudu virietim. Rigas vai Jelgavas apkartne visu nakti (vairakas reizes)!piedavju atlidzinat par tavu laiku lidz 500eiro par kaisligu nakti. Ja interese ludzu atbildi ar bildi un ko vari piedavat- kas patik kas nepatik. P. s Neesu gumiju fans.
Vakar 14:12

200EUR tikšanās (35)

Piedāvāju 200EUR slaidai simpātiskai sievietei vecumā lidz 30 gadi par nesteidzīgu intīmu tikšanos. Man 35 gadi sportiskas miesas būves augums 180 cm simpātisks kopts vīrietis. Gaidu tavu ziņu.
Vakar 6:53

70€15-20мин (49)

Vacap 70€БЫСТРАЯ ВСТРЕЧА. МОЖНО В АВТО. ИЩУ МОЛОДУЮ ДЕВУШКУ ДЛЯ ПОСТОЯННЫХ ВСТРЕЧ. писать почта вацап
Šodien 1:08

Lv Ru (44)

Ищу постоянную партнёршу.
Šodien 0:45

КуниМАСТЕР (35)

Делаю лучший Куни , закружиться голова - обещаю. Кончишь - 1000%. Пиши. Ватсап 2 6 девять ноль пять 2 2 4.
Šodien 0:30

Tiešsaistē: Šodien 0:33Jānis

MEKLĒJU JAUNU MEITENI SEXIŅAM VAI MINETIŅAM BEZ GARĀM SARAKSTĒM!! JO TRAKĀK JO LABĀK
Šodien 0:26

Рудольф (45)

С большим удовольствием сделаю куни стройной, ухоженной даме.
Šodien 0:25

Tiešsaistē: Šodien 0:30игорь (45)

Привет. . так мечтаю встретиться с митлав. . . . Или с хочеться узнать. . . . Кто такие . . ПУМЫ. . . ОТДАЛСЯ НЕ ЗАДУМЫВАЕЯСЬ. . . ИЛИ . . . . ТАК ХОТЕЛОССЬ. . . Нырнуть в вашу пилотку . . . Вы мне это позволите. . . . . И вы . . ты не пожелаешь. . . Чтоб я нырнула в твою пилотку. . . . . Так чтобы ты знала как придти . . . много . . . . Примного раз. . я так об этом мечтаю. . . . Так мечтаю чтоб вы пришли. . . . .
Šodien 0:18

Tiešsaistē: Šodien 0:19Artems (27)

Кто может сейчас сделать минет с меня €
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt