PUH.lv Ā» VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam Ā» Å ovakar šŸ”„šŸ’¶

Ievietots: dec. 2023 | Lasīts: 66 | Sludinājuma ID: #7551594

Å ovakar šŸ”„šŸ’¶ (35 gadi)

Čau! Es simpātisks, kopts, sportisks un nodroÅ”ināts vÄ«rietis gribētu Å”ovakar tikties ar forÅ”u sievieti, patÄ«kamai laika pavadÄ«Å”anai. Ideālā variantā gribētu regulāras tikÅ”anās. Varu arÄ« atlÄ«dzināt, ja nepiecieÅ”ams..
Sludinājuma ID #7551594
Vārds Å ovakar šŸ”„šŸ’¶
Vecums 35
Pilsēta lv Rīga
E-pasts k.t***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots dec. 2023
Lasīts 66

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

dec. 2023

Sandis (37)

Sportisks vÄ«rietis satiksies ar mīļu sievieti.. ā‚¬ā‚¬ā‚¬
dec. 2023

50ā‚¬ (30)

50ā‚¬ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠµ Š·Š° Š¼ŠøŠ½ŃŒŠµŃ‚ Š² Š±Š»ŠøŠ¶Š°Š¹ŃˆŠµŠµ Š²Ń€ŠµŠ¼Ń. Š•ŃŃ‚ŃŒ тŠ°ŠŗŠ°Ń? Š‘ŠµŠ· Š“Š¾Š»Š³Š¾Š¹ ŠæŠµŃ€ŠµŠæŠøсŠŗŠø, Š²ŃŃ‘ Š¾Š±ŃŃƒŠ“ŠøŠ¼
dec. 2023

xmrx (30)

Atsaucies, ja esi tikumÄ«ga, kārtÄ«ga, kautrÄ«ga meitene, kura ir audzināta, lai bÅ«tu priekÅ”zÄ«mÄ«ga, pareiza un visiem sabiedrÄ«bas priekÅ”rakstiem atbilstoÅ”a daiļā dzimuma pārstāve, ar kuru apkārtējie lepojas un uzskata par paraugu citām. Taču, neraugoties uz iepriekÅ”minēto TevÄ« ir slēpta un spēcÄ«ga vēlme ļauties.... kaislei un baudÄ«jumam.... Pats esmu simpātisks, kopts vÄ«rietis, kurÅ” vēlas padarÄ«t Tevi par savu personÄ«go palaistuvi... ... Konfidenciāli, diskrēti, slepeni. Regulāram, neÄ·Ä«tram baudÄ«jumam... .... . RÄ«gā vai jebkurā citā pilsētā. Man mazliet virs 30g. Tevi vēlos - 18-35g. jaunu. Der arÄ« variants, ja Tu esi attiecÄ«bās vai precēta un vēlies izrauties no rutÄ«nas, un kļūt par cita virieÅ”a slepenu personÄ«go padauzu - baudpilnākam seksam nekā Tev tas ir Å”obrÄ«d.
dec. 2023

gggbbb (34)

Vairāki vÄ«rieÅ”i meklē vienu meiteni. Mums nedaudz virs 30g. Simpātiski, kopti, reāli. Tev jābÅ«t tādai paÅ”ai vecumā no 18-40g.
dec. 2023

Š”Š¾Š±Ń€Ń‹Š¹ Š²ŠµŃ‡ŠµŃ€

ŠŸŠ¾Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼Š»ŃŽŃŃŒ с Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Š¾Š¹ 40+ Š»ŠµŃ‚. Š”Š»Ń ŠæŠ¾ŃŃ‚Š¾ŃŠ½Š½Ń‹Ń… Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡
dec. 2023

Foto Er (35)

Fotostudija meklē drosmÄ«gas, pilngadÄ«gas un simpātiskas meitenes foto projektiem. Vari bÅ«t bez jebkādas iepriekŔējas pieredzes, taču ar vēlmi pamēģināt. SÄ«kāka informācija par samaksu un visu pārējo epastā.. Uzreiz lÅ«dzu norādÄ«t savu vecumu un auguma parametrus.
dec. 2023

PopeX (33)

DoÅ”u naudu meitenei ar mazām, vidējām vai lielām krÅ«tÄ«m, ja varÄ“Å”u tās paspaidÄ«t, noskÅ«pstÄ«t un pēc tam arÄ« nospermot tās. Vislabāk man patÄ«k B, C un D izmēra krÅ«tis, taču droÅ”i raksti, ja Tev ir mazas A vai lielākas par D. Galvenais, lai krÅ«tis un krÅ«Å”gali ir skaisti! :) Tavs vecums - 18 lÄ«dz 39 gadi, bet vari atsaukties arÄ« ja esi vecāka, ar feinām krÅ«tÄ«m! Abpusējas intereses gadÄ«jumā varam uz Ŕādu izklaidi tikties regulāri. Un vari bÅ«t gan no RÄ«gas, gan jebkuras citas pilsētas. Esmu gatavs aizbraukt uz jebkuru vietu, ja bÅ«s Ŕāds labs iemesls! :)
dec. 2023

mmcc (30)

MaksāŔu ā‚¬ā‚¬ā‚¬ meitenei par iespēju beigt viņai mutē. Mani interesē samērā regulāras Ŕādas tikÅ”anās, taču der arÄ« tikai uz vienu reizi. Tiekoties regulāri maksāŔu par katru tikÅ”anos. PriekÅ”roka meitenei, kura spermu norij, bet derēs arÄ«, ja sperma tiek izspļauta. Tev 18-37 gadi, bet vari bÅ«t arÄ« vecāka, galvenais - simpātiska. Savā vēstulē uzreiz lÅ«dzu norādi arÄ« summu, kādu vēlētos par Å”o izklaidi saņemt!
dec. 2023

NG (35)

100 EUR samaksāŔu simpātiskai, pilngadÄ«gai meitenei par padarboÅ”anos fotostudijā vai gaumÄ«gos apartamentos nude un erotic žanrā aptuveni 2-3 stundas. Pie tam, Tev ir iespēja saglabāt anonimiāti, jo materiālu varu veeidot tā, ka redzams tikai Tavs augums. Summa ir orientējoÅ”a. Esmu gatavs maksāt vairāk, ja Tev ir Ä«paÅ”i skaists modeles tipa augums. Interesentēm lÅ«gums norādÄ«t savu vecumu, auguma parametrus un vēlams pievienot dažas parastas, ikdieniŔķas bildes. Piedāvājums spēkā visā Latvijā. MaksāŔu Tev uzreiz un skaidrā naudā uz rokas. VeiksmÄ«gas sadarbÄ«bas gadÄ«jumā ik pa laikam bÅ«s nepiecieÅ”amas atkārtotas fotosesijas, jo ideju ir daudz, lÄ«dz ar to Tu varēsi periodiskii piepelnÄ«ties, jo maksāŔu par katru reizi.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP

Marta (36)

Ja velies nedaudz atslabinaties no ikdienas kam patikamam, tad zvani un tiekamies.
Vakar 11:45

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt