420 & chill? šŸ™ˆ (28 gadi)

420 and chill? Bet bez patīkamas komunikācijas arī nevar. . .
Sludinājuma ID #7937711
Vārds 420 & chill? šŸ™ˆ
Vecums 28
Pilsēta Rīga
E-pasts chi***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 6 jūl.
Lasīts 40

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"
6 jūl.

gribulis (39)

Vēlos regulāri aplaimot pakļāvÄ«gu sievieti! Ä»oti patÄ«k sievietes. Cilvēks augstāko baudu sasniegt var tikai, ja kārtÄ«gi atslābinājies un sakoncentrējies vienlaicÄ«gi. Vienreizējas tikÅ”anās neinteresē un fiksiņie arÄ« galÄ«gi garām - esmu baudÄ«tājs it visā ko daru, tur steigai nav vietas. PatÄ«k pārsvarā vienkārÅ”as, mierÄ«gas, nosvērtas sievietes. Ps. Tās, kuras meklē savu ideālo vÄ«rieti, sponsorus utml. . . , tādām vēlams sludinājumu ignorēt - neesmu ideāls un nekad tāds nebÅ«Å”u, esmu nenoslÄ«pēts dimants, un tā tam bÅ«s palikt - dabā nekas nemēdz bÅ«t ideāls, pat akmens uz lauka katrs savām formām un kontÅ«rām. -26 gaidisu 69 zvanu 53 sms 97 e-mail
6 jūl.

brivdiena (40)

labprāt satiktu savu mīļāko sievieti. Tevi gribētu, jauku, pozitÄ«vu un tādu, kurai patÄ«k sekss, intÄ«ma tuvÄ«ba. Ja vēlies regulāri satikties, tad iepazÄ«simies. Esmu no RÄ«gas, Ja ir vēlÄ“Å”anās iepazÄ«ties, sÅ«ti ziņu, apraksti sevi, labāk jau bÅ«tu redzēt kādu bildÄ«ti. - 26 gaidisu 69 zvanu 53 sms 97
6 jūl.

mekleju (38)

RÄ«gas vai apkārtnē, ir kāda griboÅ”a, jauka kas vēlētos iepazÄ«ties seksam varbÅ«t kam vairāk? Ja ir droÅ”i uzraksti. Kāda vēlas tikties lieliskam sexam droÅ”i rakstiPiedāvāju, Sievietei-Relaksiņu raksti tagad kada sieviete grib? gaidisu kadu zinju- 26 zvanu 69 e-pastu 53 wacap nav 97 pardaugava
6 jūl.

Marts (31)

Sveikas . VarbÅ«t kadai dāmai no KuldÄ«gas vai Ventspils garlaicigi un velas tikties Å”ovakar ?. Gaidu jÅ«su ziņas .
6 jūl.

Sukataju / laizitaju (34)

Cau . Meklēju paklausÄ«gu sukataju un laizitaju sievietei kurai patÄ«k pakļauties , sēdēt uz pavadām un ceļiem , sÅ«kāt un laizÄ«t kad teikÅ”u , Facefuck , kuni , fingering , squirt un mantiņas . Meklēju bdsm attiecÄ«bām bez komercijas . Vieta un auto ir jurmala . PatÄ«k neparastas vietas un pamestas ēkas . Vecumam nav nozÄ«mes . ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚ . Š˜Ń‰Ńƒ ŠæŠ¾ŃŠ»ŃƒŃˆŠ½ŃƒŃŽ сŠ¾ŃŠŗу ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š¾Š¹ Š½Ń€Š°Š²Šøтся ŠæŠ¾Š“чŠøŠ½ŃŃ‚ŃŒŃŃ , сŠøŠ“ŠµŃ‚ŃŒ Š½Š° ŠæŠ¾Š²Š¾Š“ŠŗŠµ Šø ŠŗŠ¾Š»ŠµŠ½ŃŃ… , сŠ¾ŃŠ°Ń‚ŃŒ Šø Š»ŠøŠ·Š°Ń‚ŃŒ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠµ ŠŗŠ¾Š³Š“Š° сŠŗŠ°Š¶ŃƒŃ‚ , фŠµŠ¹ŃŃ„Š°Šŗ, ŠšŃƒŠ½Šø , фŠøŠ½Š³ŠµŃ€ŠøŠ½Š³, сŠŗŠ²Šøрт Šø ŠøŠ³Ń€ŃƒŃˆŠŗŠø . Š˜Ń‰Ńƒ Š“Š»Ń Š±Š“сŠ¼ Š¾Ń‚Š½Š¾ŃˆŠµŠ½ŠøŠ¹ Š±ŠµŠ· ŠŗŠ¾Š¼Š¼ŠµŃ€Ń†ŠøŠø . ŠœŠµŃŃ‚Š¾ Šø Š°Š²Ń‚Š¾ ŠµŃŃ‚ŃŒ Š² юрŠ¼Š°Š»Šµ . Š›ŃŽŠ±Š»ŃŽ Š½ŠµŠ¾Š±Ń‹Ń‡Š½Ń‹Šµ Š¼ŠµŃŃ‚Š° Šø Š·Š°Š±Ń€Š¾ŃˆŠŗŠø . Š’Š¾Š·Ń€Š°ŃŃ‚ Š·Š½Š°Ń‡ŠµŠ½Šøя Š½Šµ ŠøŠ¼ŠµŠµŃ‚
6 jūl.

Mairis (37)

Å odien pilsētas svētkos varbÅ«t ir kāda griboÅ”a kas grib uztaisÄ«t minetiņu. Varu arÄ« izmÄ«lēt. Vistiņa ir tur pat netālu no saliņas. . varu arÄ« pāra sievieti . . virs var vērot. . vai pievienoties. .
6 jūl.

hard (35)

Š„Š¾Ń‡Ńƒ Š¶ŠµŃŃ‚ŠŗŠ¾ трŠ°Ń…Š½ŃƒŃ‚ŃŒ Š¾Š“ŠøŠ½Š¾Šŗую ŠøŠ»Šø Š·Š°Š¼ŃƒŠ¶Š½ŃŽŃŽ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу, Š¼Š¾Š¶Š½Š¾ ŠæьяŠ½ŃƒŃŽ, хŠ¾Ń€Š¾ŃˆŠ¾ ŠµŃŠ»Šø Š±ŠµŠ· рŠµŠ·ŠøŠ½ŠŗŠø с Š¾ŠŗŠ¾Š½Ń‡Š°Š½ŠøŠµŠ¼ Š² Š½ŃƒŃ‚Ń€ŃŒ. ŠœŠ¾Š¶Š½Š¾ Š½Š° ŠæрŠøрŠ¾Š“Šµ, Š½Š¾ ŠµŃŠ»Šø чтŠ¾ Š¼ŠµŃŃ‚Š¾ ŠµŃŃ‚ŃŒ.
6 jūl.

Š ŃƒŃŠ»Š°Š½ (38)

200 ŠµŠ²Ń€Š¾ Š“Š»Ń сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøчŠ½Š¾Š¹ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠø Š·Š° Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡Ńƒ сŠµŠ³Š¾Š“Š½Ń. Š¢Š¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ ŠæŠ¾ Š²Š·Š°ŠøŠ¼Š½Š¾Š¹ сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøŠø. ŠœŠ½Šµ 38. ŠŠ“ŠµŠŗŠ²Š°Ń‚Š½Ń‹Š¹, Š²Ń‹ŃŠ¾ŠŗŠøŠ¹ Šø сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøчŠ½Ń‹Š¹. ŠŸŃ€ŠøŠ³Š»Š°ŃˆŃƒ Šŗ сŠµŠ±Šµ Š² Š³Š¾ŃŃ‚Šø ( цŠµŠ½Ń‚Ń€ ) . Š•ŃŠ»Šø Š“руŠ³ Š“руŠ³Ńƒ ŠæŠ¾Š½Ń€Š°Š²ŠøŠ¼ŃŃ, ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŃƒŠµŃ‚ Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼ŃŃ‚Š²Š¾ Š“Š»Ń Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡ Š½Š° ŠæŠ¾ŃŃ‚Š¾ŃŠ½Š½Š¾Š¹ Š¾ŃŠ½Š¾Š²Šµ.
6 jūl.

DēlsMeklēMāti (30)

Dēls 30, 190/80 meklē Mammu 48-59 gadi seksam. . . Vieta man ir. . .
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt