PUH.lv Ā» VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam Ā» šŸ’–šŸ¤—šŸ’–

Ievietots: 10 jan. | Lasīts: 40 | Sludinājuma ID: #7609080

šŸ’–šŸ¤—šŸ’– (53 gadi)

. šŸŒŗšŸŒŗšŸŒŗŽensčinu 60+ Dlja reguljarnih intimnih vstreč šŸ’–šŸ„° Očen Simpatičn , Vežlivij , ne kurjasčij , Čistoplotnij Laskovij Mužčina 53 goda 185-90 17 sm šŸ’–Ljublu Žensčin po starÅ”e sebja šŸ’– Možet mi isčem drug druga ? NapiÅ”i mne šŸ™šŸ¤— Esli najdu takuju , objavlenie udaljyšŸ„°!!
Sludinājuma ID #7609080
Vārds šŸ’–šŸ¤—šŸ’–
Vecums 53
Pilsēta lv Rīga
E-pasts lep***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 10 jan.
Lasīts 40

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

10 jan.

Meklēju mīļāko!!

Sveika! Meklēju sev mīļāko vienu jauku studenti, patik jaunākas! Var fin atbalstīt! Man 31, spēcīgas miesasbūves, mobils, jauks dzeks! Konvoja meičām netraucet neinteresē!!!
10 jan.

Mīļākais (47)

Š”ŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøчŠ½Ń‹Š¹, Š¼Š°Ń‚ŠµŃ€ŠøŠ°Š»ŃŒŠ½Š¾ Š¾Š±ŠµŃŠæŠµŃ‡ŠµŠ½Š½Ń‹Š¹, Š¶ŠµŠ½Š°Ń‚Ń‹Š¹ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Š° ŠøŠ· Š ŠøŠ³Šø ŠøщŠµŃ‚ Š»ŃŽŠ±Š¾Š²Š½Šøцу.
10 jan.

Vstreca

Zaplacu 300ā‚¬ zensine za vatrecu. Jesli interesujet, napisi.
10 jan.

Ljubovnica

Muzcina iset ljubovnicu dlja postojannih vstrec! Mogu bitj sponsorom! Napisi)
10 jan.

Sponsors

Sponsors dasni samaksas forsai 18-40g jaunai meitenei par tiksanos sodien/ rit! Gaidisu Tavu zinu!
10 jan.

Photop (36)

Iespēja piepelnīties simpātiskām, pilngadīgām meitenēm. Saistīts ar erotiskām lietām, taču nav intīmpakalpojumi. Sīkāk epastā.
10 jan.

Milakais

Virietis velas atrast sievieti Milako attiecibam, ilglaicigam. Varu but ari sponsors un materiali atbalstit. Gaidisu Tavu zinu)
10 jan.

Rainers (35)

SamaksāŔu naudu skaistai meitenei, kura bÅ«s ar mieru, ka es izÅ”auÅ”u savu spermu viņai uz sejas un mutē. Pirmajās reizēs es to darÄ«Å”u viens - tā sacÄ«t - iemēģināŔu Tevi, bet ar laiku iesaistÄ«Å”u kādu no saviem čomiem un tad mēs to darÄ«sim vienlaicÄ«gi divatā. PriekÅ”roka meitenei, kura spermu norij, bet raksti arÄ« tad, ja esi ar mieru, ka Tev spermu izÅ”auj tikai uz sejas. Mēs ap 35g, Tevi gribam vecumā no 18-47g. Ja bÅ«si simpātiska, tad esam gatavi braukt uz jebkuru pilsētu un apdzÄ«votu vietu Latvijā. MaksāŔu par katru tikÅ”anos.
10 jan.

mouthaa (35)

PriecāŔos iepazÄ«ties ar meiteni, kura jau ir pamēģinājusi vai vēlas izmēģināt rimjob tēmu - vÄ«rieÅ”a dibena laizÄ«Å”anu. Esmu kopts, materiāli nodroÅ”ināts vÄ«rietis, 35. g. Par Å”o baudÄ«jumu varu meitenei samaksāt.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP

Marta (36)

Ja vēlies nedaudz atslābināties no ikdienas kam patikamam, tad zvani un tiekamies.
Vakar 9:35

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt