šŸ’„Re ā¤ļø Lax šŸ’„ (33 gadi)

UzaicināŔu ciemos vai atbraukÅ”u pie Jums šŸŒŸ Piedāvāju kvalitatÄ«vu un profesionālu masāžu uz Visu Ä·ermēņi šŸŒŸ Dažādi veidi: VeselÄ«bas / Sportu / Erotiskā / Taizemes / Čampi / Zviedru / Lingam / RelaksējoÅ”a / Prostatas u. c. šŸŒŸ Tā arÄ« ir pieejams intÄ«ms (ja ir velmes), Es aktiva loma (oral / anal contact), lai sasniegtu maksimālo relaksāciju šŸŒŸ Konfidencialitāte 100% šŸŒŸ Zvaniet un tiekamies, atrodos centra, RÄ«ga.
  • šŸ’„Re ā¤ļø Lax šŸ’„ (33 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar vÄ«rieti (#7996719)
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF7996719 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7996719
Vārds šŸ’„Re ā¤ļø Lax šŸ’„
Vecums 33
Pilsēta Rīga
Telefona numurs +3712974**** Uzzināt tālruni
E-pasts a9d***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Sludinājums izcelts ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 7 aug.
Lasīts 2692

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē vÄ«rieÅ”us"
31 aug.

Ploqa (20)

20/175/105/10 ŠÆ ŠœŠ¾Š»Š¾Š“Š¾Š¹ ŠæухŠ»ŠµŠ½ŃŒŠŗŠøŠ¹ ŠæŠ°Ń€ŠµŠ½ŃŒ с Š¼Š°Š»ŠµŠ½ŃŒŠŗŠøŠ¼ чŠ»ŠµŠ½Š¾Š¼ Š„Š¾Ń‡Ńƒ ŠæŠ¾Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼Šøться Š“Š»Ń Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡Šø
31 aug.

Sub (32)

ŠžŃ‚Š±Š»Š°Š³Š¾Š“Š°Ń€ŃŽ Š°ŠŗтŠøŠ²Š° Š“Š¾Š¼ŠøŠ½Š°Š½Ń‚Š°
31 aug.

Pasīvs (36)

Aicinu aktīvu vai divus. Vari izdrāzt mutē vai dupsī. Vari pastaipīt dupsi ja vēlies. 36/185/90/17
31 aug.

ŠŠ»ŠµŠŗсŠµŠ¹ (52)

ŠŗтŠ¾ Š“Š°ŃŃ‚ Š¼Š½Šµ Š² рŠ¾Ń‚ Š¾Ń‚сŠ¾ŃŠ°Ń‚ŃŒ ?
31 aug.

Š Š¾Ń‚ŠøŠŗ

ŠŸŠ¾ŃŠ°ŃŃƒ Š² ŠæŠ»ŃŠ²Š½ŠøŠŗŠ°Ń… Š½Š° ŠæрŠøрŠ¾Š“Šµ
31 aug.

27/7slave (30)

VarbÅ«t Å”eit ielÅ«kojas bdsm rotaļu piekritēji, pāris (vÄ«rietis+sieviete) vai tikai vÄ«rietis. . Mani vairāk uzrunā tieÅ”i tematika, pakļauties, apkalpot, bÅ«t kailam, kā pats sekss. PatÄ«k kakla siksna un pavada un sārta pakaļa no laba pēriena. Esmu gatavs aizbraukt pie Tevis jau rÄ«tdien, RÄ«gā, ja atstāsi adekvātu iespaidu. Slepenai , ilgstoÅ”ai draudzÄ«bai.
31 aug.

VÄ«rietis

Sveiki meklēju darbu. Vai arī ko vairāk sīkāk saziņā
31 aug.

dv

delaju massaz prostati, razrabativaju i rastjagivaju anal, umeju fistovat, Masēju prostatu, attīstu un stiepju tūpļa, varu dūrēt, attīstot un stiepjot anālo, fistoju
31 aug.

mr

ti muzcina, vneshne muzestvenij parenj, no v dushe ti rab-shljuha, kotorij ponimajet cto on rab i dolzen sluzitj Gospodinu
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt