PasÄ«vsšŸ’¦āœŠ (55 gadi)

Meklēju pastāvÄ«gu aktÄ«vu, kurÅ” grib beigt mutē un kuram patÄ«k par sevi vecāki vÄ«rieÅ”i. NorÄ«Å”u, var beigt arÄ« uz sejas!
Sludinājuma ID #8092168
Vārds PasÄ«vsšŸ’¦āœŠ
Vecums 55
Pilsēta Rīga, Centrs
E-pasts dim***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots Vakar 18:42
Lasīts 19

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē vÄ«rieÅ”us"
Sex (38 gadi) 2
Vakar 18:41

Sex (38)

Privet mne 38. 180. 86, 17 uni mesto estj u menja hocetsja sex oral laski 69 hocew i pisi budu zdatj tvoi predlozenija zanebolwoi bonus
Vakar 18:41

Hey (23)

TikÅ”os ar koptu aktÄ«vu vÄ«rieti seksam Tu dominats aktÄ«vs čalis Oral anal šŸ˜ˆ Esmu simpātisks kopts sakarigs vesels reāls čalis 177. 65. 21. 18 Esmu mobils vieta tava vai mana auto Viss konf vari bÅ«t precēts bez pieredzes
Vakar 18:39

Prostitute VIP (40)

ŠžŠ±ŃŠ»ŃƒŠ¶ŠøŠ²Š°Š½ŠøŠµ Š°ŠŗтŠøŠ²Š½Ń‹Š¼ ŠæŠ°Ń€Š½ŃŠ¼ Š»ŃŽŠ±Š¾Š³Š¾ Š²Š¾Š·Ń€Š°ŃŃ‚Š° . Š£Š¼ŠµŠ»Ń‹Š¹ чŠ»ŠµŠ½Š¾ŃŠ¾Ń, Š³Š»Š¾Ń‚Š°ŃŽ сŠæŠµŃ€Š¼Ńƒ, Š² ŠæŠ¾Šæу Š“Š°ŃŽ . Š¦ŠµŠ½Ń‹ Š¾Ń‚ 20 e . Š§Š°Ń 30 Šµ, Š½Š¾Ń‡ŃŒ 100 Šµ. Š”ŠŗŠøŠ“ŠŗŠø , Š°ŠŗцŠøŠø - ŠæрŠøŠ²ŠµŠ“Šø Š“руŠ³Š° Šø ŠæŠ¾Š»ŃƒŃ‡Šøшь усŠ»ŃƒŠ³Ńƒ сŠ¾ сŠŗŠøŠ“ŠŗŠ¾Š¹ Š“Š¾ 50 % . Š”Š°Š¼ Š² ŠæŠ¾ŃŃŠµ Š²ŠµŃ€Š½Š¾ŃŃ‚Šø.
Vakar 18:38

Kumoss (22)

Alkstu otru cilvēku. . . Esmu jauns, vidējas miesas bÅ«ves puisis ar augumu 1. 80m, svars ap 65kg, bet draudziņa izmērs 15cm, bieži iztēlojos sevi ar vÄ«rieti, bet lÄ«dz kā norauju Ä·epā, vēlme pazÅ«d. . Vēlos atrast kādu ar ko ik pa laikam satikties, ir savs auto, varu arÄ« izbraukt. . Latgalē noteikti, lÄ«dz Kurzemes tālākajiem galiem gan nē. Par scenārijiem, varu bÅ«t kā meita un pasÄ«vs, bet vēlētos arÄ« pāmēģināt bÅ«t kārtÄ«gs vecis, kas Tevi paspaida. . GaidÄ«Å”u ziņu, bez steigas!
Vakar 18:37

Edgars (27)

Labvakar, kāds nepiedāvā kopā pamasēt, varbūt pasūkāt, varu arī ieiet tevī vēlies. Es 170 90 17 akt mobils. Dod ziņu un kāds esi. LV RU
Vakar 18:29

bji

Esmu pasīvs, man ir 38 gadi. 1, 82 augums/82kg svars/16cm l Es gribētu tevi satikt . vietair , kauguros.
Vakar 18:29

Atractiv (38)

Kas NOSÅŖKĀS pipeli !!! Es bisex TOP 38/1. 95/98/16 - ar auto. Simpātisks, kopts, laba pipele šŸ˜Ž.
Vakar 18:27

Bi virities (49)

Š”Š°Š¼ ŠæŠ¾Š»Š¾ŃŠŗŠ°Ń‚ŃŒ Š¾Ń€Š°Š»ŃŒŠ½Š¾ чŠ»ŠµŠ½. ŠŸŠ¾Šæу ŠæŠ¾Š»ŠøŠ·Š°Ń‚ŃŒ. Š£ тŠµŠ±Ń Š² Š°Š²Ń‚Š¾.
Vakar 18:26

Š°Š»ŠµŠŗс (52)

хŠ¾Ń‡Ńƒ сŠµŠ¹ŃŃ‡Š°Ń Š±Šø Š°Šŗт 53 177 80 15
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt