PUH.lv » Vīrieši meklē vīriešus » Čau

Ievietots: 22 feb. | Lasīts: 40 | Sludinājuma ID: #7687912

Čau

Izdrāz mani pie sevis. Tavs foto un parametri.
Sludinājuma ID #7687912
Vārds Čau
Pilsēta lv
E-pasts rus***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 22 feb.
Lasīts 40

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē vīriešus"
Toggle table/grid view button

22 feb.

Hey hey (18)

Hey hey, vēlies jaunas iepazīšanās? Meklē sev vienas nakts sakaru? Gribi jaunu vai vecāku dzeku. Nāc pievienojies pie mums telegram grupa xxxlatvia. Mēs esa lielākā bi gay hetero dzeku grupa Latvijā. Iegūsti baudu no visa. Ja nesanāk pievienoties sūti man savu niku pievienosu
Telegram Niks anskac
22 feb.

Oral (34)

Есть кто с местом?я актив, может о чем нибудь договориться
22 feb.

Хот (35)

Ljubiteljam tolstih pop
22 feb.

Сергей (26)

Есть желающие слить?
22 feb.

Дрочка

Познакомлюсь с мужыком.
22 feb.

Pakaļļa (69)

Pakalla - ZAGĻI un KRĀPNIEKI !!!

Labdien,
Vēlos Jūs pabrīdināt, ka šī kompānija Pakaļļa apkrāpj un apzog savus klientus. Tā veido mahinācijas ar rēķiniem, mainot tajā preču nosaukumus un veicot izmaiņas arī preču skaitā, summā, utt. Tās visi darbinieki (menedžeri) uzpērk Jūsu kompānijas pārstāvi, samaksājot Viņam naudu, vai iedodot dāvanas. Tad, kad darbinieks ir uzpirkts un piekukuļots, tad Pakaļļas menedžeris (savas vadības mudināts) sadarbībā ar Jūsu kompānijas pārstāvi veic mahinācijas ar preču skaitu un cenu, lai gūtu papildus peļņu. Viņi izmaina rēķinā preču nosaukumus, skaitus, un/ vai cenas un mākslīgi palielinās pakaļļas uzņēmuma peļņu, tā gūstot izkrāptu peļņu. Daļu no tās, tie iedod Jūsu kompānijas pārstāvim, lai tas būtu ieinteresēts, bet lielāko daļu patura sev. Un tā Viņi apkrāpj daudz un dažādus klientus. No sākuma viss ir ok, bet kad uzņēmumi zaudē modrību un uzticās, šim krāpnieku uzņēmumam Pakaļļa un Viņiem izdodās ievilkt savos krāpnieku tīklos Jūsu uzņēmuma menedžeri, tā Jūs 100% tiksiet apkrāpts un apzagts. Ja Jūs kaut ko atklāsiet, vai ievērosiet nesakritibas, tad šī krāpnieciskā firma Pakaļļa visā vainos Jūsu menedžeri, ka tas pie visa ir vainīgs. Ka, it kā, pēc Viņa lūguma tas esot darīts un, Viņi neesot vainīgi. Nekad un nevienav neiesaku sadarboties ar šo zagļu, krāpnieku un negodīgo uzņēmumu Pakaļļa. Ir vēl daudz un dažādi krāpnieciski darījumi, kādus izmanto šī negodīgā kompānija un par tiem es pastāstīšu kādu citu reizi. Lūdzu, esiet uzmanīgi ar šo zagļu un krāpnieku firmu Pakaļļa.
Tajā uzņēmumā, tās vadība piespiež savus darbiniekus rīkoties negodīgi, lai gūtu papildus peļņu, maksājot un uzpērkot sadarbības partneru menedžerus un pierunā arī tos būt negodīgiem. Esiet modri un, LŪDZU NEKAD NESADARBOJIETIES ar šo KRĀPNIEKU, ZAGĻU kompāniju PAKAĻĻA!!!
22 feb.

Bargam kungam (45)

Velos sevi nodot izskološanai par mauķeli dominejošam bargakam aktivam kungam 50-65 kuram butu vieta Rīga kur tikties. velos lai panaci ka atsukaju tev noriju ka ari vari iegut mani rupji dibena. vari sasiet mani pert iepļaukat jeb ko lai es brīvi dziļi tev atsukaju un vari drazt mani dibena beigt iegša un es visu nosuka. iespejams panaci ka laizu tev anusu okas starpeni. izskolo par mauķeli. domaju ka audzinoš periens pa dibenu ciskam anusu nesis atru rezultatu.
22 feb.

Raiko (37)

Anali vai orali apmierinasu virieti sez pielagosos tavam velmem par nelielu bonusinu tava auto drazu sukaju laizu anusu krusu galus pautus patik dabiski viriesi Talsu nov
22 feb.

Парень (40)

Есть желающие прегласить в гости ?
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP

MARY (29)

Миниатюрная, 160 см рост вес 55 кг
Приглашаю к себе, центр.
Watsap
Vakar 20:51

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt