Ievietots: 8 jūl. | Lasīts: 129 | Sludinājuma ID: #7942190

Oral šŸ† (28 gadi)

Hey!

IedoÅ”u Å”odien pasÅ«kāt savu locekli un beigÅ”u Tev mutē, ja gribēsi. Gribu lai man nesteidzÄ«gi un ar baudu pamasē un pasÅ«kā. Es kopts: 28/177/76. Tu lÄ«dz 35. Ja Tu arÄ« Å”odien meklē izklaidi - raksti.
  • Oral šŸ† (28 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar vÄ«rieti (#7942190)
Sludinājuma ID #7942190
Vārds Oral šŸ†
Vecums 28
Pilsēta Rīga
E-pasts pav***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 8 jūl.
Lasīts 129

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē vÄ«rieÅ”us"
8 jūl.

Janis

Čau, es jauns 22 gadi 185. 85. Tu iebrauc mazliet pēc 18:00 Origo pazemes stāvietā. Iekāpju Tavā auto un kārtÄ«gi tev atsÅ«kāju. Tu beidz un es aizeju tālāk pa savām darÄ«Å”anām. Konfendicionāli bez komercijas. Vēlams lai tavam auto ir tonēti logi. AtbildÄ“Å”u uz e-pastu tikai ar parametriem foto
8 jūl.

Meiginam (37)

Labdien visiem realistiem Esmu precejies hetero virietis Veletos pameiginat sajust viriesa locekli Sev dupsi, primarais konfidencialitate No abam pusem, par parejo jau vienosimies Tie kas reali ilgi nevar beigt neinterese Jo esmu Iesacejs! Rigas raj uz jurmalas pusi
8 jūl.

dv

delaju massaz prostati, razrabativaju i rastjagivaju anal, umeju fistovat, Masēju prostatu, attīstu un stiepju tūpļa, varu dūrēt, attīstot un stiepjot anālo, fistoju
8 jūl.

mr1

fistuju, rastjagivaju anal, vozmozni drenaz clena i porka, igri s jaicami
8 jūl.

Dainis (47)

Ēd ar vietu 47. 184. 77. 10 uni oras riming anals
8 jūl.

Čauu (27)

Vienam dzīvojās diezgan vientuļi. Gribu atrast kādu sev blakus. . Man 27. Varat rakstīt arī snapā: artiboy97
8 jūl.

sexx (33)

Otsasu sejchas kto gotov dat otsasat ? Ja 33/183/75 s mestom
8 jūl.

Š„Š„Š„

ŠÆ 60/168/83/18 Šøщу Š½Š°ŠæŠ°Ń€Š½ŠøŠŗŠ° с ŠŗŠµŠ¼ Š²Š¼ŠµŃŃ‚Šµ ŠæŠ¾Š“рŠ¾Ń‡Šøть, Š¼Š¾Š¶ŠµŃ‚ ŠµŃ‰Ń‘ чтŠ¾-Š½ŠøŠ±ŃƒŠ“ь. ŠœŠ¾Š¶Š½Š¾ схŠ¾Š“Šøть Š²Š¼ŠµŃŃ‚Šµ Šŗ Š“Š¾ŃŠæŠ¾Š¶Šµ, Š¾Š“Š½Ńƒ Š½Š°ŃˆŃ‘Š», ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š¾Ń ŠæрŠøŠ¼ŠµŃ‚ Š“Š²Š¾Šøх Š“Š»Ń ŠæŠ¾Š“чŠøŠ½ŠµŠ½Šøя ŠµŠ¹.
8 jūl.

Karlis (25)

Ir te kādam fetiŔs uz apakŔveļu!??????varu piedāvāt
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt