PUH.lv » Vīrieši meklē vīriešus » Tikai

Ievietots: aug. 2023 | Lasīts: 259 | Sludinājuma ID: #7246070

Tikai (24 gadi)

Hey, ja tagad būs no kāda labs piedāvājums , tad es iešu mazgāt caurumu un ģerbjos drēbītes un gaidu tevi , es esu ar savu vietu
Vari piedāvāt jebko 170/ 50/ kg24. gadi
  • Tikai (24 gadi) (Foto!) iepazīsies ar vīrieti (#7246070)
Sludinājuma ID #7246070
Vārds Tikai
Vecums 24
Pilsēta lv
E-pasts cdd***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots aug. 2023
Lasīts 259

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē vīriešus"
Toggle table/grid view button

aug. 2023

Cl (25)

Mekleju aktivu kas atri beidz un var beigt mineta laika vairakas reizes. Gribu lai sabaro mani kartigi ar savu spermu. Tas ļoti uzbudina Patiktu ja esi jauns.
aug. 2023

Edijs (26)

Vai kads rit dosies uz vecaku nudistu pludmali? Varam nomaset viens otram. Man 26 gadi, kopts, simpatisks, slaids.
aug. 2023

кавказ или узбек (33)

тут есть жесткий кавказец или узбек ? могу пригласить в гости. в центре.. два ноль три 46 пять пять пять
aug. 2023

IMANTAAAAAA (29)

Ir kāds kas vēlas atbraukt uz Imantu pie 2 aktīviem vīriešiem.... .
aug. 2023

Janks (55)

Paseksotu ar aktīvo
aug. 2023

Weimar (44)

Kurs pasivs grib panemt aiz vaiga un varbut ari iedot dupsi? Ja esi reaals, slaida lidz 27 raksti varu piebraukt. Vari but ari arpus Rigas , no tuvakam pilsetam vai laukuem
aug. 2023

minet (44)

Ищу парня с местом, которому скучно и желает в свой ротик пенис.
aug. 2023

uni (47)

ПЛЯВНИЕКИ. нравится долго сосать?приезжай плавниеки, ты молодой до 35 лет?мне 47 181 105 17 в сексе я универсал, можно и обоюдно. АНАЛ рассматривается, но только взаимныйпросьба только звони или смс на телефон .
aug. 2023

Dzons (45)

Завтра до 12. 00 могу приехать в готи к активу. Воможен орал онал римминг. Если вас будет двое или трое будет хорошо. Без переписок и комерции. Только реальные предложения. Пишите сразу район и адрес. Или тел. Я реальный. Я 45 170 70 15 пас
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Darina (22 gadi) 5

Darina (22)

💋Приглашаю в гости для приятного знакомства и страстного продолжения🔥Пиши в WhatsApp 20320404 Все фото мои !!! Волосы рыжие , грудь D, Incall/ outcall I invite you to visit for a pleasant acquaintance and passionate continuation🫦Text on WhatsApp +371 20320404
Šodien 14:32

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt