Ievietots: 19 jūl. | Lasīts: 111 | Sludinājuma ID: #7964173

FUN ANAL šŸ„µšŸ‘ (28 gadi)

Čau!
Man ir labs un interesants piedāvājums!

Meklēju sakarÄ«gu džeku, kurÅ” grib labu izklaidi - pastaipÄ«t un iegÅ«t mazpieredzējuÅ”u un ļoti cieÅ”u dupsi? Varam vienoties par formātu.

Gribu lai mani nesteidzÄ«gi panem dupsÄ«! Es mazpieredzējis bi džeks - 28. 177. 76. Tu lÄ«dz 40 un bez liekā svara! Sportiskam varu atlÄ«dzināt par tikÅ”anos!šŸ‘
  • FUN ANAL šŸ„µšŸ‘ (28 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar vÄ«rieti (#7964173)
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF7964173 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7964173
Vārds FUN ANAL šŸ„µšŸ‘
Vecums 28
Pilsēta Rīga
E-pasts acq***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 19 jūl.
Lasīts 111

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē vÄ«rieÅ”us"
19 jūl.

Brauc gar Tukumu? (30)

Brauc pa RÄ«ga/Ventspils Å”oseju un vēlies izÅ”aut olas? Es bisex puisis. Vēlos satikt sportisku vÄ«rieti lÄ«dz 40 gadiem. Varu pamasēt Tev locekli un pakutināt oliņas ar mēlÄ«ti . Varam nobraukt klusa meža maliņa un relaksēties . Vis starp mums abiem.
19 jūl.

Es (34)

Meklēju aktÄ«vu kurÅ” var uzaivināt ciemos smuku pasÄ«vu tagad
19 jūl.

Serzh (46)

ŠŠ“Š°Š¶Šø, Š³Š°ŃƒŃ, цŠ°Ń€Š½ŠøŠŗŠ°Š²Š°! ŠŸŃ€Š³Š»Š°ŃˆŠ°ŃŽ ŠæŠ°ŃŃŠøŠ²Š° Š½Š° сŠµŠŗс! ŠœŠµŃŃ‚Š¾ Š¼Š¾Ń‘! Š¢Ń‹ Š»ŃŽŠ±Šøшь Š±Š¾Š»ŃŒŃˆŠøх Šø ŠŗруŠæŠ½Ń‹Ń… Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½!
19 jūl.

guys (33)

Gay pāris iepazīsies ar uni/akt. džekiem sexxam trijatā no 18-25 gadiem. Varam atlīdzināt.
19 jūl.

Vlad (54)

Š’Š¼ŠµŃŃ‚Šµ ŠæŠ¾Š“рŠ¾Ń‡Šøть. 54/187/98/15.
19 jūl.

Sex (36)

Š„Š¾Ń‡Ńƒ чтŠ¾Š±Ń‹ ты сŠ½ŃŠ» Š½Š° Š²ŠøŠ“ŠµŠ¾, ŠŗŠ°Šŗ трŠ°Ń…Š°ŠµŃˆŃŒ Š¼ŠµŠ½Ń Š² Š¶Š¾Šæу рŠ°ŠŗŠ¾Š¼
19 jūl.

Marek

Vstrechus s molodim parnem. esli hocesh pososat nauchu
19 jūl.

Dainis (45)

Sveiki. Varbūt kāds brauc no Liepājas uz Rīgu vai no Liepājas uz Rīgu un grib iebraukt ciemos pie manis Brocēnos varam kopā nomasēt vai arī orolo sex. Var no Saldus arī. No 30 līdz 45 gadiem. Vari būt precējies vai brīvs vīrietis. Vari pievienot foto. Viss stingri konfidiciāli
19 jūl.

Maskacka (41)

Maskacka spermu var dabut mute?
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt