PUH.lv Ā» VÄ«rieÅ”i meklē vÄ«rieÅ”us Ā» ANAL fun šŸ‘šŸ’Æ

Ievietots: 1 jūl. | Lasīts: 96 | Sludinājuma ID: #7926385

ANAL fun šŸ‘šŸ’Æ (28 gadi)

Čau!
Man ir labs un interesants piedāvājums!

Meklēju sakarÄ«gu džeku, kurÅ” grib labu izklaidi - pastaipÄ«t un iegÅ«t mazpieredzējuÅ”u un ļoti cieÅ”u dupsi? Varam vienoties par formātu.

Gribu lai mani nesteidzÄ«gi panem dupsÄ«! Es mazpieredzējis bi džeks - 28. 177. 76. Tu lÄ«dz 40 un bez liekā svara! Sportiskam varu atlÄ«dzināt par tikÅ”anos vai, ja vēlies varu pasaukt lÄ«dzi ESKORTA meiču!
BÅ«s Tev iespēja izbaudÄ«t dubultu baudu! šŸ‘
  • ANAL fun šŸ‘šŸ’Æ (28 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar vÄ«rieti (#7926385)
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF7926385 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7926385
Vārds ANAL fun šŸ‘šŸ’Æ
Vecums 28
Pilsēta lv Rīga
E-pasts pav***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 1 jūl.
Lasīts 96

Nākamie sludinājumi kategorijā "VÄ«rieÅ”i meklē vÄ«rieÅ”us"
Toggle table/grid view button

1 jūl.

Gribu (43)

Tagad Ogrē kāds vesels, kopts pasūkāt grib?
Marks (18 gadi) 4
1 jūl.

Marks (18)

Pasivs Cd, 18/ 198/ 83, piedavaju video, foto, foto sludinajuma ir mani, piedavaju video, virtualos pakalpojumus, video pec jusu izteles, foto uz pasutijuma, cenas nav lielas, varam viss kaut ko sarunat, rakstit whats app 2-. 8-. 9-. 2-. 9-. 2-. 0. -0
1 jūl.

Masāža (44)

Esmu diplomēts masieris. Masāža: no relaksējoÅ”as lÄ«dz spēcÄ«gai sporta masāžai. Varu palÄ«dzēt izŔļākt spermu paŔās beigās, ar roku.

Sporta masāža, palÄ«dzÄ“Å” atbrÄ«vot muskuļu sasrpingumum, savilktās zonas. tā var bÅ«t arÄ« sāpÄ«ga, intensÄ«va masāža, kas sniedz labsajÅ«tu biegās. noturÄ«gs efekts.

Lomi masāža. Tā ir ļoti jutekliska havajieÅ”u masāža. manas rokas visu laiku slÄ«d gan pa tavu Ä·ermeni, gan zem tā. Tu sajutÄ«si spēku un maigumu, kas apņems tevi kā vilnis, kas paceļ un nosēdina. Tā pat ir vairāk kā rituāls, ne masāža. Un tass viss ar labi daudz eļļas pār visu tavu Ä·ermeni, dibenu un locekli. Esmu to apguvis geju masāžās centrā BerlÄ«nē. Piesakies! GaidÄ«Å”u.

40 eur par 60 min masāžu vai 60 eur 90 min

Vieta ir centrā. Laiku sarunāsim, elastīgi.
1 jūl.

Soska (38)

Iwu aktiva obsluzitj rtom i jazikom. staratelnij. mesto jestj
1 jūl.

Ale

ŠŸŠ¾Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼Š»ŃŽŃŃŒ с рŠ°Š·Š²Š¾Š°Ń‚Š½Ń‹Š¼ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Š¾Š¹, Š½Šµ ŠŗŠ¾Š¼Š¼ŠµŃ€Ń†Šøя
1 jūl.

Padevīvga

Meklēju vÄ«rieti ap 50 aktÄ«vu , kuram kļūŔu kā sieva , gribu lai mani drāž daudz un bieži.
1 jūl.

Dainis (45)

Sveiki. Gribētos iepazÄ«ties ar precētu vai brÄ«vu virieti simpātisku. Varam arÄ« orolo sex vai arÄ« kopā masturbēt var arÄ« analo sex vairāk esmu aktÄ«vs. no 30 lÄ«dz 45 gadiem. PatÄ«k virietis ar nedaudz spalvaiņām krÅ«tÄ«m un koptu dardiņu. Viss stingri konfidiciāli starp mums abiem. Esmu sakarÄ«gs virietis kopts brÄ«vs. BÅ«tu forÅ”i ja esi ar auto. Var rakstÄ«t no visam pilsētām. Visu varam sarunāt sÄ«kāk. Raksti droÅ”i. Meklēju pastāvÄ«gu vÄ«rieti ar ko varētu Å”atad satikties.
1 jūl.

zerro (62)

patik loceklisi un apgraiziti ari atsuti foto esmu mazliet apslimis grbas redzet un pamaset savejo
1 jūl.

ŠžŠ»ŠµŠ³ (39)

Š„Š¾Ń‡Ńƒ Š²Š·ŃŃ‚ŃŒ Š² рŠ¾Ń‚ŠøŠŗ у Š²Š·Ń€Š¾ŃŠ»Š¾Š³Š¾ ухŠ¾Š¶ŠµŠ½Š½Š¾Š³Š¾ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Ń‹! Š˜Š½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŃƒŃŽŃ‚ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Ń‹ Š½Šµ Š¼Š¾Š»Š¾Š¶Šµ 49 Š»ŠµŃ‚
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
LiLi 6

LiLi

Š’ŠŗусŠ½Š°Ń Šø стрŠ°ŃŃ‚Š½Š°Ń,
Š¢Š²Š¾Šø Š¶ŠµŠ»Š°Š½Šøя стŠ°Š½ŃƒŃ‚ Š¼Š¾ŠøŠ¼Šøā€¦
ŠŸŃ€ŠµŠŗрŠ°ŃŠ½Š¾Šµ Š»ŠøчŠøŠŗŠ¾ Š±ŠµŠ¹Š±Šø-фŠµŠ¹Ń, Š½Š°Ń‚ŃƒŃ€Š°Š»ŃŒŠ½Š°Ń Š³Ń€ŃƒŠ“ь, уŠæруŠ³Š°Ń ŠæŠ¾ŠæŠŗŠ° Šø Š»ŃŽŠ±Š¾Š²ŃŒ Šŗ сŠµŠŗсу - этŠ¾ Š²ŃŃ‘ я!
Š’ŠµŃŃ‘Š»Š°Ń Šø Š¼ŠøŠ»Š°Ń. ŠŠ° сŠ²ŃŠ·Šø ŠæŠ¾ WhatsApp ŠæŠøшŠøтŠµ.. Š‘ŃƒŠ“у рŠ°Š“Š° Š’Š°Ń Š²ŠøŠ“ŠµŃ‚ŃŒ
Vakar 23:28

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt