PUH.lv » Sado-mazo » IZPALĪGS SM

Ievietots: 15 apr. | Lasīts: 23 | Sludinājuma ID: #7784880

IZPALĪGS SM

Vīrietis veiks dažādus darbus sado-mazo stilā sākot no grīdu mazgāšanas līdz pat... .... . Čaklākam un rūpīgākam darbam dažādi stimulēšanas veidi. Mobils ar saviem sodarikiem. Rīga Vidzeme
Sludinājuma ID #7784880
Vārds IZPALĪGS SM
E-pasts lov***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 15 apr.
Lasīts 23

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sado-mazo"
Toggle table/grid view button

15 apr.

Juris (41)

Vēlos veidot nopietnas bdsm attiecības ar dominējošu sievieti. Pieredze man nav. Krieviski runājoša arī var. Lūdzu, nekādi feiki, tikai reāli un nopietni.
15 apr.

Aleksandra (33)

Foot fetish piekritējiem. Slaida jaunkundze piedāvā Foot fetish priekus, footjob, ballbusting, tramplings, foot worship Kā arī tiek piedāvāts handjob... rupjums un pazemošana iekļauta pēc izvēles... pakļaušanās gan obligāta. Nekas cits vairs netiek piedāvāts!!! Sesijas ilgums 1st, tribute no 100€ atkarīgs no vēlmēm. Dročeri un kolekcionāri iet garām. Kāju vai pēdu foto nesūtu... Kā arī pieejamas flagelācijas sesijas
15 apr.

celka (36)

Ladies or ladies want to fuck a man with strapons, dildos and more tonight? The owner of an innocent, elastic, not stretched ass wants to diversify his sexual experience. If you want something stricter, you can also offer. Дамы или дамы хотят трахнуть мужчину страпонами, дилдо и многим другим сегодня вечером? Обладатель невинной, упругой, не растянутой попки хочет разнообразить свой сексуальный опыт. Если хотите что-то построже, тоже можете предложить. Dāmas vai dāma vēlas šonakt izvālēt vīrieti ar straponiem, dildo un citām mantiņām? Nevainīga, stingra, neiestiepta dibena īpašnieks grib daudzveidot savu seksuālo pieredzi. Ja kas stingrāks padomā, arī varat piedāvāt. Pretī neko neprasu, paklausīgs un pieklājīgs.
15 apr.

Bull

Ищу cuckold пару. Знаю что и как с вами делать, чтобы не заскучали. Опыт. Фантазия. Сценарии.
15 apr.

Rotaļas (40)

Precēts rīdzinieks meklē jauku sievieti seksā rotaļām un lomu spēlēm, var būt bez pieredzes! Interesē sieviete, kura ir gatava daudz ko izmēģināt un apzināt savas seksuālās vēlmes un fantāzijas!
GRIBOSU LIDZ 70G (46 gadi) 9
15 apr.

GRIBOSU LIDZ 70G (46)

269+O7+OO+5 GAIDU ZINAS NO REALAM PISELIGAM SIEVIETEM, KURAM PATIK IEDZERT, SEX PIE DABAS, MASINA UTT. ATBALSTU MAT.
15 apr.

untrained bottom (36)

Я хотел бы поучаствовать в женской оргии. Я могу научиться очень хорошо лизать по команде, вводить глубоко в глотку, чувствовать что-то большое и твердое в анусе, пройти курсы дисциплины и подготовки. Главное, чтобы дамам было весело и интересно. I would like to participate in an orgy of ladies. I can learn to lick really well on command, insert the deep throat, feel something big and hard in the anus, take discipline and training courses. The main thing is to make it fun and interesting for the ladies.
15 apr.

Хэй!) (19)

Привет. Ищу здесь новые и интересные😂знакомства, до конца и самому непонятно для чего. Для общения, для начала. Там и посмотрим😉(и я понимаю, что здесь не очень много шансов, чтобы найти настоящих и классных людей, но я всё-равно попробую попытать здесь удачу😅😅😅 Конечно если не соврать, то меня интересует не только одно лишь поговорить. Но об этом уже думаю лучше пообщаться лично) Мне 19 лет, стройная фигурка. Открытый, симпатичный, да и в целом-очень приятный мальчик. Если кому интересно, то побольше о себе я с удовольствием расскажу лично! Так-что, если у вас имеются мысли, что можно интересного придумать вместе со мной-смело пишите мне, я буду очень-очень ждать)
15 apr.

Lover (36)

Ищу с кем потрахаться в машине , на природе или в заброшке или в необычном месте . Не коммерция . Я 36/ 187/ 80/ 18 . Место тоже есть Meklēju ar ko nodrazties auto , pie dabas vai pamesta ēka vai neparastā vieta . Nav komercija . Es 36/ 187/ 80/ 18 vieta arī ir .
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP

Marta (36)

Ja vēlies nedaudz atslābināties no ikdienas kam patikamam, tad zvani un tiekamies.
Šodien 13:40

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt