VergsšŸ‘暟Œž

Vergs meklē dominantu. Velams ja tev patīk sāpes
Sludinājuma ID #8098513
Vārds VergsšŸ‘暟Œž
Valsts Latvija
E-pasts saa***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 8 okt.
Lasīts 22

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sado-mazo"
8 okt.

KurÅ” var iedot?

Ä»oti vēlos ka pamiztu, piss man mutē, iedotu izlaizit ikdieniŔķu dirsu, anusu izlaizit!sÅ«kāju un riju spermu!interesē tikai tievi, slaidi no 17cm locekli aktÄ«vi, bi vai uni dzeki!esmu Ä«sts pidars tualetes vergs!rakstiet sms vai whatsaap, lÅ«dzu!
8 okt.

br

strogomu gospodinu nuzen pokornij rab-mazahist, stingram saimniekam vajag padevīgu mazohistu vergu
8 okt.

ŠŠ°Ń‚Š°ŃˆŠŗŠ°

ŠŠøŠ¶Š½ŠøŠ¹ Š½ŃƒŠ¶Š“Š°ŠµŃ‚ся Š² Š“Š¾ŃŠæŠ¾Š“Š°Ń… .
Aleksandra
Ziņa Sekot
8 okt.

TieÅ”saistē: 10:44Aleksandra (34)

Foot fetish piekritējiem, footjob, tramplings, ballbusting, pielÅ«gÅ”ana, dominÄ“Å”ana footfetish ietvaros no slaidas, koptas un jaukas jaunkundzes. Ir pieejamas arÄ« flagelācijas sesijas, handjob, ar dominÄ“Å”anu. Netālu no centra, tÄ«rā skaistā dzÄ«voklÄ«, konfidenciāli. !!!Nekas cits vairs netiek piedāvāts un sarunāt nevar!!! 1stunda, 100ā‚¬ Piedodiet, bildes nesÅ«tu, garās sarakstēs neiesaistos. LÅ«gums rakstÄ«t uz Telegram, te neatbildu. Raksti un brauc ciemos! ) Telegram @Zhutj zhutkaja6 LV/ENG/RU
8 okt.

ŠŠ°Ń‚Š°ŃˆŠŗŠ°

Š‘ŠøсŠµŠŗсуŠ°Š»ŃŒŠ½Š°Ń Š½ŠøŠ¶Š½ŠøŠ¹(яя) . Š•Ń‘(ŠµŠ³Š¾) Š½ŃƒŠ¶Š½Š¾ Š½Š°ŠŗŠ°Š·Š°Ń‚ŃŒ Šø уŠ½ŠøŠ·Šøть Š·Š° Š²Ń‡ŠµŃ€Š°ŃˆŠ½ŠµŠµ. . .
7 okt.

Jura (45)

Mekleju sievieti neratnam sexam ari analo te ir tadas reaali vieta ir gaidu reali vai wacapa rakstat
Ivan
Ziņa Sekot
7 okt.

Artur (27)

Š˜Ń‰Ńƒ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š°Ń Š“Š°ŃŃ‚ Š¾Š±Š»ŠøŠ·Š°Ń‚ŃŒ сŠ²Š¾Šø Š½Š¾Š¶ŠŗŠø!ā‚¬ā‚¬
7 okt.

Dr. Dominus (39)

PsiholoÄ£iski izsmalcinātas sadomazo izklaides kārtÄ«gām, labi audzinātām sievietēm. Labākais Bargais Kungs. Tikai sievietei, ne jaunākai par 18 un ne vecākai par 42. Par sevi pārliecināts, ar harizmu apveltÄ«ts Bargais Kungs dod iespēju sievietei iepazÄ«ties ar plaÅ”u tematisko izklaižu spektru. Atbilde tikai izvērstām vēstulēm, jāuzraksta par sevi, savām vēlmēm, nosacÄ«jumiem, kompleksiem, motivācijām, jānorāda savi antropoloÄ£iskie parametri. Labas manieres, augsta morālo vērtÄ«bu skala un tikumÄ«ba apsveicamas. Minimālās prasÄ«bas pret potenciālo apakŔējo - jābÅ«t labā fiziskā formā, svaigi depilētai, pēc manikÄ«ra, pedikÄ«ra un friziera apmeklējuma. PatÄ«k izsmalcināta atpÅ«ta, sesijas pēc noskaņojuma - ar uzsvaru uz fiziskām, psiholoÄ£iskām vai ezotēriskām sajÅ«tām. Nervu sistēma stabila, ar fizisko veselÄ«bu viss kārtÄ«bā. Diskrētums un cieņa pret apakŔējās pamatvērtÄ«bām mans princips. Fiziski saudzÄ«ga attieksme. VeiksmÄ«gu dienu!
7 okt.

ŠŠ°Ń‚Š°ŃˆŠŗŠ° (40)

Š‘ŠøсŠµŠŗс ŠæŠ°ŃŃŠøŠ²Š½Š°Ń с. . . Š°, хŠ¾Ń‚ŠµŠ» Š±Ń‹ ŠæŠ¾Š»ŃƒŃ‡Šøть ŠæŠ¾Ń€Ń†Šøю уŠ½ŠøŠ¶ŠµŠ½Šøя.
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt