Ievietots: 12 jūl. | Lasīts: 186 | Sludinājuma ID: #7950141

šŸ‘‘ Miss Goodess šŸ‘‘

EklskluzÄ«va iespēja pieteikties uz sessiju pie dominējoÅ”as seksigas Miss Kundzes!

Esmu atvērta piedāvājumiem, raksti ko vēlies gan ko sarunāsim!

Raksti tikai tad ja esi maksātspējīgs un reāli gatavs tikties!
Bez pieredzes NEpieņemu
Čatotāji un bilžu kolekcionāri garām!
Vieta no manis.
BonusiņŔ man no Tevis


Piedāvāju bdsm sessiju
NEPIEDAVAJU kuni seksu facesitting utt


Miss Goodess
  • šŸ‘‘ Miss Goodess šŸ‘‘ (Foto!) vēlas sado-mazo iepazÄ«Å”anās (#7950141)
Sludinājuma ID #7950141
Komerciāls sludinājums
Vārds šŸ‘‘ Miss Goodess šŸ‘‘
Pilsēta Rīga
E-pasts goo***@gmail.com Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 12 jūl.
Lasīts 186

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sado-mazo"
12 jūl.

Slaidu sievieti (35)

Meklēju smalku, tievu, maza auguma sievieti. Man patÄ«k sievietes ar mazām krÅ«tÄ«m, bez izteiktiem apaļumiem un mazu dupsi. Ar tevi vēlos kaislÄ«gu un regulāru seksu, varbÅ«t arÄ«, ko vairāk. Vari bÅ«t brÄ«va vai aizņemta, tas nav tik bÅ«tiski, pats gan esmu brÄ«vs vÄ«rietis. Ä»oti patÄ«k abpusējs orālais sekss. Seksā mÄ«lu dažādÄ«bu, daudz pozu, realizēt dažādas trakas idejasšŸ”„. PatÄ«k lomu spēles, interesē arÄ« BDSM tematika! PatÄ«k spēcÄ«gi drāzt arÄ« dirsā šŸ˜ˆ. RÄ«ga. Tikties varam pie manÄ«m. Es pats, slaids, sportiska auguma. 182 cm
12 jūl.

Trampling

Š¢Ń‹ хŠ¾Ń‡ŠµŃˆŃŒ чтŠ¾ Š±Ń‹ тŠµŠ±Ń Š·Š°Ń‚Š¾ŠæтŠ°Š»Šø сŠ°ŠæŠ¾Š³Š°Š¼Šø? Š”Š»Ń Š½Š°ŃˆŠµŠ¹ Š²ŠµŃ‡ŠµŃ€ŠøŠ½ŠŗŠø с ŠæŠ¾Š“руŠ¶ŠŗŠ°Š¼Šø ŠøщŠµŠ¼ рŠ°Š±Š° ŠæŠ¾Š“ Š½Š°ŃˆŠø сŠ°ŠæŠ¾Š³Šø Šø ŠŗŠ°Š±Š»ŃƒŠŗŠø. Š‘ŃƒŠ“ŠµŃ‚ уŠ½ŠøŠ·ŠøтŠµŠ»ŃŒŠ½Š¾ Šø Š±Š¾Š»ŃŒŠ½Š¾! Š’Ń…Š¾Š“ ŠæŠ»Š°Ń‚Š½Ń‹Š¹.
18-70 GADIEM (46 gadi) 9
12 jūl.

18-70 GADIEM (46)

IEPAZISOS PATSTAVIGAM TIKSANAS REIZEM AR SIEVIETI, KURAI PATIK IZBRAUKT PIE DABAS, IEDZERT, KOPA MASTURBET, SEX MASINA, MEZA, 69 POZA UTT. GAIDU ZINAS, ZVANUS TEL 269-07-00-5
12 jūl.

Jānis (44)

SatikÅ”os ar pakļāvÄ«gu meiteni (18+ gadi), kura vēlas bÅ«t ar vecāku, normālu vÄ«rieti. Ne vienai tikÅ”anās reizei.
12 jūl.

Juris (42)

Š„Š¾Ń‡Ńƒ стŠ°Ń‚ŃŒ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠ¾Š¹ Š“Š»Ń Š“Š¾Š¼ŠøŠ½Š°Š½Ń‚Š½Š¾Š¹ Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Ń‹! Š–ŠµŃ‚ŠµŠ»ŃŒŠ½Š¾ ŠæышŠ½Š°Ń, руссŠŗŠ°Ń Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ°, Š¼Š¾Š¶Š½Š¾ Šø ŠæŠ¾ŃŃ‚Š°Ń€ŃˆŠµ. ŠŠ“ŠµŠŗŠ²Š°Ń‚Š½Š°Ń Šø сŠµŃ€ŃŒŃ‘Š·Š½Š°Ń, Š³Š¾Ń‚Š¾Š²Š° рŠµŠ°Š»ŃŒŠ½Š¾ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‚Šøться. Š”Š»Ń ŠæŠ¾ŃŃ‚Š¾ŃŠ½Š½Ń‹Ń… Š¾Ń‚Š½Š¾ŃˆŠµŠ½ŠøŠ¹. ŠÆ Š¾Ń‡ŠµŠ½ŃŒ Š¼ŠøŠ»Ń‹Š¹, ŠæŠ¾ŠŗŠ¾Ń€Š½Ń‹Š¹ Šø ŠæŠ¾ŃŠ»ŃƒŃˆŠ½Ń‹Š¹, сŠ²Š¾Š±Š¾Š“Š½Ń‹Š¹ Šø Š¾Ń‚Šŗрыт Šŗ Š²ŃŠµŠ¼Ńƒ.
12 jūl.

Nopietnām attiecībām (36)

Pirmās Bargās Kundzes meklājumos.
12 jūl.

Wc kuni

Meklēju sievieÅ”u kārtas kucÄ«ti, kurai interesē kapro tēma, kunilings. .
12 jūl.

Yudžen (45)

Kungs meklē sievieti (kuci) kas būs prasmīga paklausiga, darīs laimigu kungu. . . . . .
PIEDAVAJU KUNI, MASAZ (46 gadi) 9
12 jūl.

PIEDAVAJU KUNI, MASAZ (46)

PIEDAVAJU SIEVIETEM PAVIZINATIES, IEDZERT, MASAZU, KUNI UTT. ATBALSTU MAT. RAKSTIT UZ WACAP VAI ZVANIT TEL 269-07-005
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt