PUH.lv » Erotiskie stāsti » Janis

Ievietots: jan. 2021 | Lasīts: 507 | Sludinājuma ID: #4976348

Janis (61 gads)

ziemassvetki un jaungada brivdienas sakrita kopa, sezu majas viens, aizliegums kadam braukt ciemos. Vienu vakaru zvana masica ari esot viena, atnaksot ciemos , saku nac drosi piragus izcepsi. Atnak masica parunajamizspriezam ka vakaru pavadisim kopa ko vieni sedesim, vina nemas gatavot ko uzest, es eju pirtinu iesledzu lai silst, vakars klat, edam iedzeram, sarunas raisas, praspriezam ka jauniba viens otru aiztikusi, kas paticis kas gribejads, iedzeram, saku sauna gatav jaiet perties, vianai nesot neka lidzi, iedodu dvieli ejam sauna, es pliks, vina dvieli ietinusies, kapjot augsa uz lavas no dviela apaksas paradas pezinas lupinas, palielas karajas, celot kaju paveras lupinas, man pimpis sacelas, vina sezes kapju uz lavas vina ska kas ir jau siltuma sacelas es jokoju tevi gribu tapec stav. jokojam, es uzleju udeni tvaiks daudz vina nonem dvieli pupini spici, kajinas saspieduisi sez, saku atbrivojie ka jauniba, kad aiztiku pezinu un devu tev raudzit savu mantibu. Vina paklausa, saku nogulies nopersu un izmasesu, peru ar berza slotinu, karsti vinai kaifo, ska lai pamasejot sprandu un dibenu, saku glastit, speidit, maset, lenam no kakla uz leju, tieku pe dupsa to maseju, glastu, paplesu vinas kajinas , vina laujas es saku glastit pezinu, tas suliga un paplestam lupinam, apgriezu vinu uz muguras turpinu glastit pizdinu un skupstu krutis vina kaifo un laujas, dod pretim dirsina kustas man pirksti ieslidejusi peza dzili masturbeju vina kaifo, izvelku slapjos pirkstinus no pezinas nolaizu un saku pizdinu laizit, lupinas piebriedusas un pizdina slapja, laizu, bazu meliti dzili ieksa, vina kaifo un vaid, ar otru roku kairinu klitoru, buzinu, virpinu, atd to ari sucu un pirkstus iebazu peza, ka voina kaifo ska vel dzilak, gribu tevi dzilak, ta vairakas reizes, vina man glauda locekli kas jau vienreiz nogajis, pec kada laika otreiz noiet, vinai sauja vina spermu nolaiza, es vel palaizu un pasmaseju pezinu, ejam ara atdzeseties un iedzert, kas bija velak varat iedomaties, sexs pa pilnu rogrammu. Ta luk masicu izmileju, ja kada sieviete gados ari ta velas padodat zinu.
Sludinājuma ID #4976348
Vārds Janis
Vecums 61
Pilsēta lv Saldus
E-pasts 2se***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu
Uz šo sludinājumu var atbildēt tikai reģistrētie lietotāji.
Ienāciet vai Reģistrējieties

Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots jan. 2021
Lasīts 507

Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
ДАША❤💚🔥🔥🔥 (28 gadi) 9

ДАША❤💚🔥🔥🔥 (28)

Сексуальная, красивая девушка. Приглашу в гости на relax. Фото мои и на них я!!!Пиши мне на WhatsApp!
Vakar 16:14

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt