PUH.lv » Erotiskie stāsti » Татьяна

Ievietots: nov. 2020 | Lasīts: 916 | Sludinājuma ID: #4792401

Татьяна (44 gadi)

Я здесь редкий гость но всёже бываю, вчера 21. 11 моему сыну исполнилось 25 лет, несколько дней перед этим он сказал что взял на прокат к выходным сайну которая на прицепе и пригнал её на дачу, мне нравится всякие такие вещи, баня сауна, пока он её растапливал всё намикал и смеялся что туда надо идти голышом, я с ним спорила об этом но в итоге согласилась, по началу было не ловко, я же его видела голым когда он был маленький, а сейчас он взрослый и был женат, развёлся, конечно как и увсех нормальных мужыков у него стоял, так мы с ним провели весь день и вечер вдвоём, спать остались там на даче, растопиои печку, спали на разных кроватях, я заснула голышом так как хотел меня целый дент видить, когда я уснула и через какоето время я почуствовала как с меня тихо снял одеяло, я зделала вид что сплю, а он просто стоял на домной и анонировал, когда он кончил на пол то пошол спать, даже не знаю как быть, как мать я конечно не хорошо поступила.
Vārds Татьяна
Vecums 44
E-pasts tan***@inbox.lv Parādīt e-pastu
Pilsēta lv Rīga
Ievietots nov. 2020
Sludinājuma ID #4792401
Lasīts 916
Pacelt sludinājumu augšā
Sludinājums izcelts ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Atbildiet uz sludinājumu
Apstipriniet, ka neesat robots. Ja apstiprinājuma forma neparādās, lūdzu, sazinieties ar administrāciju.

Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP

Luna🥰🌙 (21)

Очаровательная, притягательная и невероятно сексуальная малышка окунёт тебя в мир наслаждений! Жду именно тебя... 😈😍🥰😙😍💋
Atbildēt...
Vakar 18:53

Iepazīšanās sludinājumi


Uzmanību!

Šī lapa satur seksuāla rakstura materiālus. Ja Jūs neesat sasniedzis 18 gadu vecumu vai citu Jūsu teritorijā legāli noteikto pilngadības vecumu, Jums šī lapa nekavējoties jāatstāj. Lapas saturs tiek vērtēts kā seksuālu informāciju saturošs, nevardarbīgs pieaugušo materiāls. Ja Jūs neesat sasniedzis 18 gadu vecumu vai citu Jūsu teritorijā legāli noteikto pilngadības vecumu Jums šī lapa ir JĀATSTĀJ nekavējoties.

IEIET! Esmu iepazinies ar noteikumiem un esmu 18 gadus vecs/a