PUH.lv Ā» Sievietes meklē sievietes Ā» Valmiera šŸ’–

Ievietots: mar. 2020 | Lasīts: 692 | Sludinājuma ID: #4226254

Valmiera šŸ’–

-Vēlētos regulāri tikties ar Valmieras sievieti(18-60)pastāvÄ«gām attiecÄ«bām. Nemeklēju harēmu , bet vienu brÄ«vu un sirdÄ« nedaudz nerātnu sievieti, kurai Å”ajā drēgnajā laikā vienai ir auksti un kura vēlētos ik pa laikam sakļauties kopā , lai sasildÄ«tos , kura spētu atrast laiku priekÅ” manis.
Vienas nakts attiecÄ«bas neinteresē - vēlos ilgstoÅ”as , kaisles un mÄ«las pārbagātas.

-Nedaudz par sevi... Esmu brīvs un godīgs primāts(nu labi - pērtiķis ir skaistāks par mani), kuram pietrūkst siltuma , Tavu glāstu un smieklu. Esmu apdāvināts ar bagātīgu iztēles un fantāzijas devu, man vienmēr ir jautri , esmu zvērināts romantiķis.

-Man patÄ«k dažādas sievietes , nav tāda viena vienÄ«gā tipa , patÄ«k gan jaunās , gan ne tik jaunās , patÄ«k tievās un ne tik tievās , i blondÄ«nes , i tumÅ”mates , zilaces un brÅ«naces , kautrÄ«gās un ne tik kautrÄ«gās, iespējams kādu vēl piemirsu.

-Svarīgi... Ja vērtē vīru pēc cepures/ izskata - neesmu modelis , neesmu princis - karaļvalsts man nav , ķirbja karietes arī nav; ja esi pārlieku prasīga vai iedomīga , tādas lūgums netērēt manu laiku.
Sludinājums nav domāts senākās profesijas pārstāvēm - cienu jūsu darbu, bet krievu rulete nav domāta man.
Vajag vēl pabrīdināt , ka man biksēs ir normāla izmēra izturīgs stobrs ar ko gāžu kalnus (neesmu no sprinteriem), milzīgas bazukas man nav , tā kā tām , kurām tas ir ārkārtīgi svarīgi , lūgums sludinājumu ignorēt. Es ar savu burvju nūjiņu esmu pilnībā apmierināts un priecājos , ka ikdienā nav smaga bazuka jāstaipa līdzi , ceru , ka arī Tev patiks.
Tas īsumā laikam viss.
-Nebaidies - raksti , pat , ja gribi tikai kaut ko pajautāt ; esmu atsaucīgs.
  • Valmiera šŸ’– (Foto!) iepazÄ«sies ar sievieti (#4226254)
Sludinājuma ID #4226254
Vārds Valmiera šŸ’–
Pilsēta lv Valmiera
E-pasts tav***@mail.com Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu
Uz Å”o sludinājumu var atbildēt tikai reÄ£istrētie lietotāji.
Ienāciet vai Reģistrējieties

Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots mar. 2020
Lasīts 692

Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Š›ŠøŠŗŠ° (26 gadi) 8

Š›ŠøŠŗŠ° (26)

Š›ŠŠ”ŠšŠžŠ’ŠŠÆ ŠŠ•Š–ŠŠŠÆ ŠšŠžŠØŠ•Š§ŠšŠ Š–Š”ŠŠ¢ Š”Š’ŠžŠ•Š“Šž ŠŸŠ Š˜ŠŠ¦Š) Š“Ń€ŃƒŠ“ь 3, сŠ¾Ń‡Š½Š°Ń ŠæŠ¾ŠæŠŗŠ°, Š½ŠµŠ¶Š½Š°Ń ŠŗŠ¾Š¶Š°ā€¦šŸ˜» Š¤ŠžŠ¢Šž Š”ŠžŠžŠ¢Š’Š•Š¢Š”Š¢Š’Š£Š•Š¢ Š”Š•Š™Š”Š¢Š’Š˜Š¢Š•Š›Š¬ŠŠžŠ”Š¢Š˜! Š¤ŠžŠ¢Šž Š” Š›Š˜Š¦ŠžŠœ Š˜ Š¢ŠŠ¢Š£! Š¦Š•ŠŠ¢Š ! Š—Š²Š¾Š½ŠøšŸ˜‰ 27198631
Vakar 19:55

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt